Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

Zobraz úvodný príspevok
tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ja nedociahnem zvesit zaclony, tak sa mam aspon na koho vyhovorit :-)
Odpovedať
bez,ja mam strasne rada orchidee, tak potom sfot.. ;-) janne: zarezavam uz od 6-tej..a to pracujem 20 km od domu :-N
Odpovedať
Dobré ránko, Bez, raz do týždňa mám v práci službu, kedy pracujem do 19.30 :-| . Levik a ako si spokojná aj s hudbou, ktorú Vám kameraman "nanútil"?
Odpovedať
Ani ja nedociahnem na zaclony, tak musim vylezat na stolicky a stoly a co je poruke. Sisa :-p Stavat tak skoro by ma asi zabilo |-|
Odpovedať
Najhorsie na tom je to vyliezanie o piatej rano z postele v zime :-p ..A inak si zvyknes..len musis chodit skoro spavat ;-)
Odpovedať
No ale iste to ma aj pozitiva. Napr ides domov skorej ako ja. A prides este za svetla.
Odpovedať
no vacsinou som o 3 uz doma :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky :-) Sisula, no to skoré vstávanie Ti nezávidím :-p , ale zas byť o tretej doma, jaj, vedela by som si zvyknúť :-D Ja začínam síce až o 8:30, a doma som až okolo 18:30 :-p A to už sa mi nič nechce robiť....
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň kočky ;-) Idem pridať nejaké fotky do albumu konečne nie profesionálne :-D
Odpovedať
Marya ako dopadlo cvicenie, pochval sa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
silvi jasne, pofotim :-) uz sa velmi tesim, kazda je ina, tak budeme mat farebne vianoce jani ja nedociahnem na zaclony ani ked sa opstavim na stolicku.. a na co mam manzela nie? ja sa uz tesim zasa na leto, kedy robime od 9 do 14 :-D
Odpovedať
dobre ranko anita, hudba je tam taka, ze som si ju najskor ani neuvedomila, az ked som si spomenula, ze si ju chcem vsimnut. niektore pesnicky aj take, ze vlastne neviem co to je. no tak nebudem ich buzerovat a nechame to tak :-D len jeden technicky problem je s dvd, jedna kapitola preskakuje, tak uz som im pisala, nech napalia nove.. ja som vcera necvicila. ale mozno dnes a cez vikend by som sa chcela ist korculovat ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
caute, to je super Levik, ze mate super DVD ;-) aj nase sa vydarilo :-p tie zaclony by sa zislo oprat aj mne veru aj okna, ale este pockam, alebo zavolam Sisulu :-D :-D ked je taka zabehnuta ;-) ;-) vsak z KE do ZA je to na skok :-D ani mi nehovorte o vianociach, stale mam len nejaku kozmetiku kupenu :-| a neviem, kedy stihnem dalsie veci, cas tak neskutocne rychlo bezi.... esteze sme sa s muzom dohodli, ze tento rok si kupujeme lyze pod stromcek :-D
Odpovedať
Profilova fotka
zuzi please nekonzultovala si s muzom ten strojcek?
Odpovedať
Profilova fotka
ano, pozerali sme to vecer, povedal, ze by ho bral ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ju supis.. asi dnes skocim do obchodu :-D velice pekne dakujem za ochotu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Fifi, z darčekov si nič nerob, ani ja nemám toho veľa :-S . A manžel nedostane už nič viac, predstavte si, včera prišiel s korčuľami a vraví: toto som si kúpil pod stromček ]-( . Vyšli ma len na 6 tisíc, u nás stoja 24... ]-( :-D . Tak som si povedala, že si aj ja prajem darček za 6 tisíc :-D .
Odpovedať
zuzi - bez a aky si vybrala?
Odpovedať
Profilova fotka
iwi tak toto poznam... macko si rad nakupuje taketo darceky.. jani philips hq 7140, ma to vselijake funkcie a nie je taky uplne drahy
Odpovedať
Profilova fotka
iwus: to mas super, ked to takto sam vyriesil ;-) ;-) no nase lyze tiez trosku "skasnu" nasu rodinnu penazenku ]-( , ale kedze ich potrebujeme, tak spojime prijemne s uzitocnym ;-) bezaz: ;-) :-D
Odpovedať
zuzi ten vyzera dobre.. braun je drahsi, lebo tam sa viac plati za znacku. je tam este rozdiel v tych hlaviciach, tak ale to tiez som nevedela, co bude muzovi viac vyhovovat, podla mna ani on by nevedel, kym by nevyskusal oba ;-) inak vcera nam prisli tie okna utesnit o 19.10.. a mali o 17. ]-( no hlavne ze to uz je
Odpovedať
Profilova fotka
Iwi - no vidíš, máš šikovného manžela, porieši vianočné darčeky aj za Teba :-D :-D JA zatiaľ nemám nič na Vianoce, ale nerobim paniku :-N , veď ešte skoro mesiac :-) Janne - no včera som sa premohla a zacvičila som si :-N , manželík bol nadšený, že konečne sa hýbem :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani no vidis.. a ty na nich nadavas.. mas byt rada, ze vobec dosli 8-( maco uz jeden s takouto hlavicou mal a nestazoval sa, tak to snad bude ok marya mne stacilo, ked sme videli kolko ludi bolo v ikea v sobotu... som nesmierne rada, ze uz vacsinu mam kupenu..
Odpovedať
taka som bola vytocena, ze prisli az tak neskoro, ze som si az ked boli v druhej izbe vsimla, ze sa nevyzuli ]-( ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Bez - tak to si sikulka ;-) ja sa budem musiet posnazit v najblizsej dobe...ale je fakt, ze cim dalej, tym je vsade viac ludi :-p a tie dlhe rady pri pokladni ma dost odradzaju.... Levik - hrozne su drzi tito monteri ci co to su, nam slubovali montaz vchodovych dveri asi 2 tyzdne, manzel tam stale behal, ich nahanal, potom konecne ze pridu, a aj to zabudli priniest prah.....a zarubna bola mensia ako mala byt ]-( takze sa to znova presuvalo.....
Odpovedať
Profilova fotka
uf, som zvedava, ako dopadneme my s vymenou okien po zime :-N dufam, ze "schytame" sikovnejsich robotnikov :-)
Odpovedať
No aj ja som nespokojna so sluzbami. Objednali sme si DIGI tv a uz je to 3 mesiace, co nam niesu schopny ani zavolat ani nic oznamit ani nic. A to je dodacia doba do 8 tyzdnov. Idem tam zavolat a spravit trochu bordel.
Odpovedať
heh, s tym sme si tiez uzili, s internetom, tv a telefonom.. manzel ich musel pravidelne otravovat, nech nam to laskavo zapoja - ako keby mali milion zakaznikov, ze dalsieho nepotrebuju, co chce vyuzivat ich sluzby a platit za ne. podnikanie po slovensky :-|
Odpovedať
Profilova fotka
janne len do nich.. fakt sluzby u nas su na nulovej urovni za milion penazi..
Odpovedať
Profilova fotka
Janne - len im poriadne daj, v poslednej doba aj mna vsade stvu, su nezodpovedni a pomali....Nam vo firme slubili internet do mesiaca, a nakoniec to bolo vyse 2 mesiacov ]-( A vsade povedia, ze to nie je ich vina....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?