tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
A kde sa da dialkovo psychologia ? Ja by som tiez chcela este nieco ;-) , stale by som chcela vediet viac, ale uz nieco kde nie je matika ani informatika a podobne pre mna neatraktivne veci :-)
No to ja mam take silne reci ;-) ... Ale dufam, ze sa podari. ked ja chcem v zivote robit to co by ma bavilo. Len som este nenasla to co by ma bavilo. Tak budem skusat a hladat ;-)
JAnne - ani ja som to este nenasla :-) Vzdy som chcela byt ucitelkou, to by ma aj bavilo, este keby som aj mohla ucit jazyky, to ma velmi bavi, ale tie platy :-p ....to ma odradza....
No a hlavne by som chcela zarabat velke peniaze :-D :-D :-D No teda aspon toklo, aby som nemusela zgrlosit. Tak neviem co budem robit. Mozno ta reklama?
Tak kocky, ja som chcela byt stale ucitelkou, aj som to vystudovala ale ako napisala marya, tak tie platy su tam na zaplakanie ... tak som rok dorabala marketingovu komunikaciu a teraz pracujem v zahranicnom obchode ... jedine co ma spaja s tym co som vystudovala je jazyk ... :-)
janne my trocha pripomynas kamosku, sme uz 2 roky po skole a ona este stale nevie co chce robit, kde sa usadit ... nie si ty tiez Vaha? ;-)
no nam ju tak vcera doniesli ... uplne nieco ine ... ale prislo sa na to az nato, ze u nas bol svagor z 30km vzdialenej dediny aby nam pomohol ... a meskali 1 hodku ... hroooooooooooooza :-o som sa vyvrsila na chudakovi soferovi, aj ked viem ze on s tym nic nemal ale aspon som si ulavila a hadam dnes to uz na vlastne naklady nepokazia ... ]-(
len tu uplne vidiet tie sluzby ala BA a ostatok SR ... v BA sa predhanaju aku sluzbu by ti dali este v cene a v DK ti sedacku kludne vylozia von z auta ci prsi ci snezi a vynes si ju ako chces ... aj keby si bola sama a tehotna tak by ti hadam nepomohli .. :-S
ja este nemam ziadne plany.. co si naplanujem, tak mi nevychadza..
no baby pre dnesko hadam stacilo makania, idem pomaly domov.. od 7.15 celkom dobra fuska :-p