tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
tak ja som nakoniec tu. garazova brana je pokazena a na manualne otvaranie nemam sancu dosiahnut ani s rebrikom. a uz vobec nie v tom kostyme co mam na sebe. tak som zrusila stretnutia a budem sa snazit pracovat pri pocuvani vrtania u susedov ]-(
fu levik, tak to ti veru to vrtanie nezavidim ... ja som tak v sobotu musela znasat 5 hodinove vrtanie privodov u susedov a o tretej som taka vyhucana odchadzala k svokrovcom .. :-S
ahoj bayka, no zvazovala som, ci si radsej nepocestujem hodinku do ruzinova elektrickou. ale nevrtaju uplne ze v kuse, takze som to vyhodnotila ako prijatelnejsiu alternativu :-D
co mas nove?
jeje, cokoladkove kralovne ;-)
ahojky levik, no ja sa mam celkom fajn ... bytik aj praca frci ... ani sa nestihame spamatavat a uz tu budu vianoce ... nase prve spolocne s muzickom :-) uz teraz vymyslam co budem piect a ako budeme vegetit ... a ak bude tak krasne ako teraz je vonka, tak to bude ako z rozpravky :-)
to je fajn bayka
my tiez budeme mat prve spolocne vianoce ;-) a medovnicky uz mam napecene ;-) co budes robit ty? ja este 4-5 druhov chcem
a az raz budem mat deti, budem im robit medovnikove chalupky :-D
kocky ani o tom nehovorte, lebo som dnes nebola na obede. Rano som si dala ranajky - parky, volske oko - u nas vo firme a na obed som vobec nebola hladna, tak teraz idem do seba natlacit aspon pomarance co som stihla kupit :-D :-D
baby ja som bola s kolegami na nakupe v jednej dedinke pri modre, take sklenene ozdobky ze anjelikovia, srdiecka, rybky sme pokupili.. ako vianocne ozdoby, darceky.. volaju to ze tešítka ;-)
ahojte, tak sa hlasim po exkurzii vo wien.. vidim, ze som toho vela nezmeskala.. pekne som vymrzla, tesim sa na teply cajik..
boli sme na strasne dlhom pojednavani, ale bolo to zaujimave.. na to, ze moc enviem po nemecky, som pochopila o co ide :-D