Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • no ta sranda za 300 Sk je isto dobra, ale nestiha to. Potrebovala by som ich aspon 10.
    Byvame v byte rovno pod strechou a mam pocit, ze nam tam aj zateka. Tak to neriesim. Za par rokov odtial tak krasne vypadneme... Uz nech to je.
    A mam strasnu depku, lebo vobec nestiham piect. vsetky tie skusky a este k tomu manzelova rodina pekne naplanovali 3 vikendy ktore nas cakaju. Dve zabijacky 😠 , co ja zo srdca nenavidim a jedna oslava. Ja proste nestiham...

• ak myslime to iste, tak my robievame rumove gule vzdy a to na konci pecenia, ked z rezov pozostavaju okraje a ine"zvysky" z upeceneho cesta, riozdrvim, pridam co doma este najdem, maslo, cukor, kokos, rum, orechy atd a urobia sa gulocky, ktore sa mozu povalat v kokose, orechoch, kakau....
    a mozu sa dat do vnutra aj tie rumove ceresne/visne 😃 😃

• No aj ja budem teda robit rumove gule. Musim piect take rychle a jednoduche kolacky...

• Sponzor fóra
  • Janne, ja som na to podobne, tiež nestíham nič, škola, fotrovci, prerábanie bytu, ale niečo snáď stihneme 😉

• marya, gule zatial neviem, lebo to som este nikdy nerobila 🙂 ale ten postup jeany sa mi lubi 😉

• Baby idem na to stretko. Pekny vikend.

• aj tebe, cau !

• aj ja chceeeeeem. Mne sa tu tak velmi dnes nechce sediet a k tomu tu budem trcat do 17.00 a potom do TN a pri takychto cestach to nevyzera good 😞

• jani ahoj, ozvem sa..
    tie nase rumove gule su z BB pudingov, ide tam prevarene mlieko, rum a neviem nejaky tuk, to sa zmiesa, urobi sulok, nakraja, dovnutra sa da ta visna, zabali, vyvala v kokose a je to..

• Dík baby, inspirujem sa Vasimi radami 🙂
    Jeanka - to mas dnes dlhu sichtu, ja som sa rozhodla, ze kedze je piatok, zdrham okolo 16... 😛 Ale neboj, uz len par hodin a je vikend 😬

• ja to asi nejak tajne navrhnem sefovi, ktory sedi vedla mna, ze aj on urcite ide domov (BB) a cesty su zle, tak treba ist skor. Potom budem moct aj ja odist 😃 😃

• No urcite, ze treba ist skor 😃 😃 Sefom to treba niekedy pripomenut 😬

• my sme dnes len do 14.00 ale asi budem zasa dlhsie 😛

• bez zase ides splhat? 😃 😃
    ale ked tam uz nikto nebude, nikto ta neuvidi, tak je to bezpredmetne tam zostavat 😃 😃
    pekne domov sup za manzelikom 😵

• jani inak minule v stredu sa mi zadarilo 😉 bola som do 18 a bola tu aj tajomnicka, aj za mnou bola, ze co tu este robim 😃
    muz nemoze tak skoro, tak si aspon dorobim veci..

• Sponzor fóra
  • halooo vsetky ste uz doma? 😮

• este nie a asi tu zaspim zakratko 😎 😒

• Ja som este tu 🙂 ale uz len oddychujem 😃 😃

• ja uz pomaly koncim, ale zasa klasicky piatok.. este k tomu koniec mesiaca, vsetko na poslednu chvilu 😛

• Ja som pred chvilou prisla z obeda a vonku normalne citi taku vikendovu atmosferu 😬 a tak teplo ako na jar, uplne krasne je 🙂 Ja tu ešte budem tvrdnut take dve hodiny, ale možno sa mi podarí aj skôr 😃

• Babenky, dnes len tak na skok, lebo uz koncim..krasne nam zasnezilo, tak sa uz tesim ze padam z robotky..pekny vikend 😵

• silvi papa pekny weekend..
    marya teplo? sak tu snezilo 😮

• aj tu snezilo ale teraz nam tu svieti slniecko. Ze marya... 😃

• No, uplne sa oteplilo, normalne dole ciapku, sal, rukavice, rozopnuty kabat a teply vetrik.....a pritom rano snezilo jak v rozpravke 😃 😃 😬

• fiha.. ja som sice nebola este von z roboty, tak ked pojdem domov, nemusim vytahovat ciapku 😉
    baby, neboli ste niektora v tom novom nakupaku v biskupiciach? ze hron 😉

• nie, videla som len reklamu na to niekde, ale je to daleko, tak som tam zatial nemala co robit 😃

• jani my to mame po ceste, chceme tam dnes ist, lebo je tam vraj hypertesco.. tak uvidim

• Ja som tiez este nebola, aj pre mna je to od ruky, len sa cudujem, ze preco Hron v Podunajskych Biskupiciach.....Keby boli Pohronské Biskupice tak to by som pochopila 😃 😃

• marya 😃 😃 😃 😃
    ty uz mas naozaj weekend 😃

• 😃 😃 no, ved sa nanho uz od dnes rana poctivo pripravujem 😃 😬

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém