Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • iwi 😃 nemoze byt kazdy taky pekny, sikovny a mudry ako my 😃

• o akom podvode to vravite?.. 🤔

• Silvi, pôvode 😃

• Sponzor fóra
  • Bez, BINGO 😃 . Kde by sme tak zašli, keby to tak bolo?! 😬

• silvi o vierkinom romskom povode 🙂
    iwi dalekooooo 😃

• 😃 😃 😃 No viete..este mi to nepali..neranajkovala som.. a vsetko ma boliiii.. 😉

• ja uz mam rannu kafcu za sebou, takze ficiiiim 🙂

• kava musi byt 😃 Bez toho ani nezacnem den.. 😉

• veru, bez kavy ani na krok.. neviem si predstavit, ze pocas tehu sa nemoze kava moc pit, asi zomrieeeem.. som zavisla 😦

• hmm..ved bez kavy by som rano o siestej ani nerozlepila oci, nie to este pracovala 😮 Inak ked som vcera po 15 minutach nevedela chytit dych, tak som si povedala, ze odteraz ziadne neresti a pravidelny pohyb 😃

• silvi ja od svadby mam v plane zacat a stale som sa nedonutila 😛

• Ja idem zajtra znova, lebo aj napriek tomu, ze si citim kazducky sval v tele a neviem sa takmer sama ani postavit..mam z toho dobry pocit 😃
    Bez a co si chcela robit?Fitko?

• dobre ranko, panicky 😃 😃
    co sa tyka kavy, nebojte sa nie je to take zle, ja som kedysi ako hosteska pijavala aj 8 kav za den (co bolo niekedy na akciach aj 20 hodin) pocas normalneho zivota tak 4 kavy a teraz na to ani len nepomyslim a vooobec mi to nechyba.
    V kaviarnach uz vacsinov vsade maju aj bezkofeinove kavy takze pri takom latte na to ani nepridem 😃

• jeana..ranko? Komu ako 😃 Ja mam za 40 min. obednajsiu prestavku..
    Ako sa inak mavas? 😉

• ahojte, som tu na skok, cakam v rade u lekara 😃 kedze sa tam dostanem az okolo 11tej, som u manzela na firme a pijem rannu kavu - tiez som zavislacka..... 😃 😛
    podla mna to bude v SHS: Dominika, Robo, Vierka... Vierka je este dieta, puberta, vidiet, ze musi dospiet, ale v speve je dobra 😉
    Bez: vobec netusim, ako sa treba objednat k tej kartarke, ono tam volala moja kolegyna, lebo sme boli spolu tak to vybavila... ale mne vravela, ked som bola u nej, ze staci zavolat 😉

• Sponzor fóra
  • ja mam ranko lebo zacinam pracovat az cca o 9. Pardon, teda vtedy sa ukazujem v praci, ale vzhladom na cajicek, kolaciky ranne a citanie MS zacinam pracovat ako tak az o 10. 😃 😃
    Inak vyyyyyborne 😉 😃
    Inak tomu sa hovori zavislak, fifi 😃 😃

• Silvi, Ty máš tiež obednajšiu tak skoro? Ja tiež, ale o pol 11 😵 . Ja mám kávičku za sebou, dnes som si dala iba 3v1 a práve sa napchávam cesnakovým bálešom s nivou 😛 . Šéf tu nieje, tak môžem dýchať 😃 .
    Jeana, 8 káv 🤔 , Ty si dobrááááá 😬 .

• jeana: ked ma nieco chyti, tak som zavislak 😃 sleduj, kolko prispevkov tu na fore uz mam 😃 😃 😃

• dobre ranko
    neda mi to nevyjadrit sa k superstar: dobre ze ivana vypadla, je taka trochu sucha, no a teraz by mala vierka, lebo ona nevie dobre zaspievat vsetko, tak ako dominika a robo. a na toho tiez som sa najskor nemohla pozerat, ale uz som si zvykla 😃

• Fifi no! ale pozri kolko mam ja prispevkov 😃 😃 😃
    este chvilu a dobehnem Ta 😃 😃 😃 😃
    Dnes ma este nikto nevytocil, zatial, tak mam nejaku vtipnu naladu 😃

• zuzi uz ti dycham v pocte prispevkov na chrbat 🙂
    jani tak to ti zavidim, ze na 9 do roboty.. ale potom si dlho, co
    cez obed nejdem jest, ale do oriflame pre tovar, takye neviem co budem obedovat 😴
    silvi chcela som len ficat doma na tom stacionarnom bicykli..

• Bez ides do Oriflame? Tak ja ti poslem kvazi objednavku, dobre?

• bez: uz sa trasiem, ze ma dobiehas 😃
    jeana: to je super, ze mas dobru naladu, aj ja by som chcela, len keby mi nebolo tak nafigu 😠
    do konca tyzdna som si ale vzala dovolenku, aspon nieco potesi 😬

• jani v pohode, aj si si stihla pozriet katalog?

• Ahojte kočky 🙂
    No ja som tiež rada, že vypadla Ivana, z tých 4 bola najhoršia podľa mňa....ani Dominiku ja moc nemusím, Vierka spieva super, ale ako povedala Bez, má o koliesko menej 😃 😃 A Robo je super, no uvidime, kto vyhra....
    Jeanka - tak to sa mas fajn, ze Ta este nikto nevytocil 😃 😃 Mne pred chvilou manzel povedal, ze zajtra asi pojde na sluzobku a vrati sa az niekedy buduci tyzden 😞 😞 No ale co uz, nebudem smutit kvoli jednemu chlapovi, nie ?

• Fifi, o 1000 mám menej, hádam Ťa aj dobehnem, ak tu zo dva týžden nebudeš prispievať 😃 .
    A čo u veštici? Si nepovedala, alebo som prehliadla 🤔 ?
    Levik, presne, Ivka bola taká nemastná-neslaná....neviem si ju predstaviť pohybovať sa v šoubiznise 😎 . No ale asi ani jedného z nich, sú to deti ešte 😃

• iwus: som uz aj s bez pisala, ze vestica super 😵 teda islo o numerologiu a vykladanie kariet, ale teda trafila sa na 90 % do vsetkeho, co sa momentalne deje okolo mna ci uz v sukromnom alebo profesnom zivote.... takze ak jej vyjdu aj predpovede, co mam napisane na dlani a co mi dopriali hviezdy, vyzera to, ze budem mat zaujimavu buducnost 😃 .... najskor som tomu neverila, ale je na tom nieco pravdy, odkial by vedela tolko veci o mne

• veru nezavidim im, nechcela by som v ich veku riesit to co oni
    k ivane ma napada este jedna vec, ale neviem ci sa patri to pisat 😃

• Napis Levik 😃 😃

• no posobi na mna ako taka spiaca panna 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém