Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?
- Sponzor fóra
dobre ranko, panicky
co sa tyka kavy, nebojte sa nie je to take zle, ja som kedysi ako hosteska pijavala aj 8 kav za den (co bolo niekedy na akciach aj 20 hodin) pocas normalneho zivota tak 4 kavy a teraz na to ani len nepomyslim a vooobec mi to nechyba.
V kaviarnach uz vacsinov vsade maju aj bezkofeinove kavy takze pri takom latte na to ani nepridem4. dec 2007ahojte, som tu na skok, cakam v rade u lekara
kedze sa tam dostanem az okolo 11tej, som u manzela na firme a pijem rannu kavu - tiez som zavislacka.....
podla mna to bude v SHS: Dominika, Robo, Vierka... Vierka je este dieta, puberta, vidiet, ze musi dospiet, ale v speve je dobra
Bez: vobec netusim, ako sa treba objednat k tej kartarke, ono tam volala moja kolegyna, lebo sme boli spolu tak to vybavila... ale mne vravela, ked som bola u nej, ze staci zavolat4. dec 2007- Sponzor fóra
Ahojte kočky
No ja som tiež rada, že vypadla Ivana, z tých 4 bola najhoršia podľa mňa....ani Dominiku ja moc nemusím, Vierka spieva super, ale ako povedala Bez, má o koliesko menejA Robo je super, no uvidime, kto vyhra....
Jeanka - tak to sa mas fajn, ze Ta este nikto nevytocilMne pred chvilou manzel povedal, ze zajtra asi pojde na sluzobku a vrati sa az niekedy buduci tyzden
No ale co uz, nebudem smutit kvoli jednemu chlapovi, nie ?
4. dec 2007Fifi, o 1000 mám menej, hádam Ťa aj dobehnem, ak tu zo dva týžden nebudeš prispievať
.
A čo u veštici? Si nepovedala, alebo som prehliadla?
Levik, presne, Ivka bola taká nemastná-neslaná....neviem si ju predstaviť pohybovať sa v šoubiznise. No ale asi ani jedného z nich, sú to deti ešte
4. dec 2007iwus: som uz aj s bez pisala, ze vestica super
teda islo o numerologiu a vykladanie kariet, ale teda trafila sa na 90 % do vsetkeho, co sa momentalne deje okolo mna ci uz v sukromnom alebo profesnom zivote.... takze ak jej vyjdu aj predpovede, co mam napisane na dlani a co mi dopriali hviezdy, vyzera to, ze budem mat zaujimavu buducnost
.... najskor som tomu neverila, ale je na tom nieco pravdy, odkial by vedela tolko veci o mne
4. dec 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
iwi
nemoze byt kazdy taky pekny, sikovny a mudry ako my