Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • marya biohuzial my sme dve rovnake povahy.. pri macovi som sa v tomto smere strasne zmenila.. pred tym som sa urazala za kazdu blbinu.. a teraz ked jeho vidim urazeneho koli nejake prkotine, tak je to brutal poucne 😬

• bez.. to je teda súťaž 😃
    u nás sa nevieme ani jeden ani druhý dlho fučať.. keď sa na seba pozrieme hneď nás to prejde.. asi aj kvôli tomu, že niesme tak stále spolu a vieme, že manžel je len 2 týždne doma.. tak nás to musí rýchlo prejsť..

• babenky nejaké dobré receptíky na bravčovinku nemáte? svokrovci nás ňou pravideľne zásobujú a už ma nenapadá, čo z nej manželovi spraviť..

• Sponzor fóra
  • Bez - ja som tiež taká, tiež som sa stále urážala kvôli somarinám, až ho to prestalo baviť a aj on sa poriadne ofučal...a vtedy som pochopila, že sa nemôžem stále odúvať, tak sa snažím, aj keď nie vždy to je ľahké 🙂

• oriesok skus uz spominanu stranku www.recepty.sk
    marya veru, najlepsie je to obratit na zart, len niekedy ten urazeny to az tak vtipne nevidi

• bez aj si z toho niečo skúšala? či mi nemôžeš niečo odporučiť..

• oriesok ja si nieco vyberiem, ci sa mi paci podla nazvu, potom pozriem, co do toho ide a ked to doma mam, tak to uvarim 😃 vobec si nazvy nepamatam..

• e by už všetci zmyzli a ostali sme tu len my dve?

• je to mozne, ja uz tiez za chvilu idem, aby som stihla ist janke do oriflame pre veci a potom na stretko na vianocne 🙂

• máte stretko z MS?

• zuzi hej 🙂

• Aj ja som tu ešte 🙂 Bez, zabavte sa na stretku 😉

• tak rada by som prišla aj ja.. len keby RK nevol tak ďaleko od BA.. 😞

• marya tak nedobehnes?
    oriesok tak sa niekedy dohodnite aj so silvinkou a ivkou a dobehnite vsetky tri do BA, urobime stretko septembrovych manzeliek 😃

• koľko sa vás tam vlastne stretáva?

• Sponzor fóra
  • ako kedy.. veru teraz som ani tabulku nerobila, tak neviem..
    tak ja padim papa

• Bez, veľmi rada by som dobehla, ale práca nepustí 😐 a ešte večer musím utekať k účtovníčke 😠 Strašné, ako práca človeka obmedzuje 😠 😃 😃

• marya to poznám.. mňa tiež práca dosť obmedzuje..
    bezaz papa.. a užite si to..

• Oriesok - no v istom zmysle áno, obmedzuje, ale zasa z druhej strany, keby sme do práce nechodili, nemali by sme peniažky, a to by nás obmedzovalo oveľa viac....tak ja si pre vlastné potešenie nahováram, že práca mi dáva slobodu 😬 😃 aj keď niekedy to tak nevyzerá....

• to áno.. aj keď niekedy sa mi moc nechce do roboty a niekedy na ňu nadávam.. ale aj tak si neviem predstaviť, čo by som robila celé dni doma.. som rada, že ju mám.. a že nie som od nikoho závislá...

• Ja presne tak isto 🙂 Keby som mala celé dni byť doma, asi by som sa zbláznila, aj keď niekedy mám pocit, že sa zbláznim v robote 🙂 Kedysi som mala veľké ambície, ale potom sa mi akosi zmenili priority a teraz už prácu beriem len ako zdroj peňazí 🙂...A kde pracujes oriesok ?

• sedím v kanclíku a robím objednávky, ponuky a zmluvy na okná.. a ty?

• ja tiež sedím v kanclíku 🙂 a robím faktúry, píšem maily, upomienky a tak....monotónna práca... 😛

• juj, pekne ste to tu rozbehli... oriesok, minule nam sisula davala recept na budapestiasky rezen, bol fakt skvely 😛 z bravcovinky, chces recept?
    tiez zavidim, ze mate stretko, zo ZA do BA je to tiez "kusok" 😠 skoda... ale planujeme nieco v ZA pred vianocami 🙂

• Aj ja som tu 😉 , ste sa ale rozkecali 😃 .
    No kočky, čím ďalej tým viac rozmýšľam nad stretkom aj ja, keď Bez vnukla takú myšlienku, že môžeme u nej prespať 😴 😃 . Jáááj, vážne by som Vás rada spoznala aj osobne 🙂
    Marya, na čo upomienky, ľudia ich nemajú radi a idú Vianoce, tak si ich odmysli 😬

• iwus: u nas sa proces upomienkovania zastavuje cez vianoce 😃 😉 no aspon nieco 😃 😃

• Ešteže ste takí empatickí 😃 .
    Čo robkáš?

• veru 😃
    Iwi, nuz trosku som na nete a pomaham manzelikovi, kedze dopoludnia som sa ucila 😠 na zajtrajsiu skusku... a predstav si - Mikulas na mna nezabudol, prisiel dnes a doniesol mi mnaaaaaaaam cokoladove pralinky s visnami,nejaky nugátovy zlaty vyber a sladku pusinku 😵

• Tak aj Zuzanka bola dobrá 😵 😃
    A z čoho máš skúšku? Budem určite na Teba myslieť a s babami Ti budeme posielať energiu, môže byť? 🙂
    A s čím pomáhaš manželíkovi? 🤔

• Dakujem Iwi, ani nevies, ako tisko ti zavidim, ze mas uz skolske povinnosti za sebou 😎
    cenove strategie ma cakaju, je to taka celkom v pohode skuska, len 2kreditova, tak to snad zvladnem 😬
    manzelikovi pomaham plnit internetovy obchod tovarom 😉 mate doma nejake zvieratko? psika alebo macicku? 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém