Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?
ano Iwi, je to obchod pre domace zvieratka, prave pre psi a macky
my sme taki milovnici zvierat, mame doma yorkshierku Fifi a 500 litrove akvarko s diskusmi
tak plnim tovar tam
a mam za to normalne aj plat -teda proviziu hehe, ma plati vlastny manzel
som "len" druhacka... uftak mi treba, ked som bola leniva, teraz musim dobiehat zameskane
6. dec 2007- Sponzor fóra
nie nie Iwi, len cast toho, co robi... on so spolocnikom a zamestnancami maju s.r.o. a robia internetove stranky roznych spolocnosti a internetove obchody... tento robia s kamaratom veterinarom a kedze mi je tato oblast blizka, tak mu pomaham
jemu to setri cas na dolezitejsie veci a mna to bavi a navyse mam z toho aj financie
skoda, ze som vtedy aj ja neposluchla rodicov, cim som starsia, tym som lenivejsia sa k niecomu prinutit6. dec 2007Ja by som tiež chcela niečo také predávať, ale skôr detské vecičky ma veľmi fascinujú
. Niečo podobné ako je mimibazar, neviem, či si pozerala tú stránku, som rozmýšľala, či ľudia majú toľko času na také veci, alebo je to ich práca a živí ich to.....
Viem o čom hovoríš...ja čím som bola vyššie v ročníku, tým som viac musela hustiť do hlavy.
6. dec 2007no Iwi, tovar sa berie vzdy s velkoskladu, s ktorym mas zmluvu a s ktorym sa dohodnes na odbere
kedze na tychto obchodoch my zabezpecujeme jeho prevadzku a plnenie tovaru, nakup a obchodne zmluvy ma na starosti ten, kto si obchod objedna, v tomto pripade to bude tiez jeden spolocny kamarat z KE
6. dec 2007- Sponzor fóra
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Nie, ani jedno ani druhé
, prečo sa pýtaš? Či sa ten tovar toho týka? Niečo pre mňa a manžela nieje
.
. A v koľkom si ročníku? Už si dobre nepamätám
, prepáč
.