Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

Zobraz úvodný príspevok
tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Bez akože nevieš, kedy ideš domov? =-) Ja som si dala marcipánovú od Mikuláša :-p . Baby, my sme na jednej vlnovej frekvencii :-D Janne, pekný víkend ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
iwi lebo ked sa henten urazil, tak musim cakat, kym sa ozve, aby som urodzeneho pana mohla odviezt.. teraz som to zaklincovala pralinkou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Bez, tak keď sa ofučal, nech si ide domov sám...aby si naňho ešte čakala ]-(
Odpovedať
na mna sa tu usmieva od rana taka krabicka belgickych bonbonov, no neviem, asi o chvilu to uz nezvladnem a otvorim a zjem :-p
Odpovedať
Profilova fotka
marya ale co uz s nim, ked ho lubim :-D jani ides do toho.. na mna sa usmievaju rumove pralinky.. a este dve rafaela ;-)
Odpovedať
no praveze mam zabrany, lebo kolegyna dostala taku istu a hned ju otvorila a nukala.. lenze ja viem, ze to preto, aby nepribrala ona sama :-D :-D ja chcem svoje zbastit cele :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Bez, len aby Ti zavolal, aby si tam aj nenocovala :-D ...ja som si čoko skryla, aby sa neusmievala :-N .
Odpovedať
Profilova fotka
Ty si Bez ale obetavá manželka :-) No, moja čokoláda sa už dousmievala...
Odpovedať
baby trochu vas pootravujem pracovne - som zvedava. viete, co su to podielove fondy? investovali ste uz?
Odpovedať
marya: :-D Aj ja uz balim..ozvem sa az z domu..papa ;-) PS: baby a potom vsetky kalorie poriadne... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pralinky sa tiez este vyskieraju, ale nemaju sancu.. jani tak to si jasne nechaj pre seba, co by si ponukala inych :-D podielove fondy, podielove fondy.. kdesi som si to uz pocula :-D :-D :-D uz sa ozval, ale ze je este urazenyyyyyy 8-)
Odpovedať
joooj uz som to otvorila zo slovami, ze kto si da? samozrejme nikto, ked uz jednu krabicku zbastili :-D a to ti muz tak povie, ze je este urazeny?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
podielové fondy - no niečo mi to hovorí, mama tam mala uložené peniaze a celkom pozitívne sa k tomu stavala....možno ešte stále to tak aj má...ale nejaké detaily neviem.... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
jani, jasne ze povie, sak mi to musi dat vyzrat nie? som si takto dovolila odmietnut jeho otca
Odpovedať
zuzi - ja viem kde si to pocula, vcera, odo mna :-D marya - tak snad aj zaraba ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Levik - myslím, že hej ;-) Bez - taká bezočivka si, uprednostníš školu pred ocinom, no toto ]-( :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
som si teda dovolila moc.. baby tak ja padim dom, vecer sa ozvem papa
Odpovedať
Profilova fotka
Podielové fondy? Nooo, počula som o tom aj ja :-N . Že je to výhodné? Tak idem sa pobaliť a šup šup domov. Ozvem sa večerom ;-)
Odpovedať
ja poznam podielove fondy z pocutia od mojho manzela, on je riadny fesak, najnovsie chce investovat do akcii nejakev banky ci co ? to je hrozne... mame najlepsieho kamosa fakt dobreho maklera, tak len skumaju, atd... :-D
Odpovedať
no to je zaujimave jani ;-) ja to asi na dnes tiez zabalim. mala by som sa cestou zastavit na nakup na vikend, ale voooooooooobec sa mi nechce
Odpovedať
kraaaaaaaaaaaaaaaaasnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikenddddddddddddddddddddddddd :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No ja sa hlásim ako som sľúbila, o siedmej :-) . Jeana, aj nám by sa zišiel taký kamoš, čo by nám dirigoval, kde máme dať peniaze, kde sa najlepšie úročia :-D . Mne by to vyhovovalo tak na tri mesiace, ale zisk minimálne 5 tisíc :-N .
Odpovedať
Profilova fotka
halo, pridavam sa do klubu - aspon na chvilu, tejto vecernej debaty... ked sme pri sladkom, vcera som zbastila visne v cokolade - mnam :-p
Odpovedať
Profilova fotka
No ahoj Zuzi, tak ako dopadla skúška? Určite ju máš vo vrecku x-) . Ja som teraz spapala chlebík s rybacou a ešte sa napchávam marcipánom :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Iwi- ano, bola to super skuska, sadli mi otazky :-D ale mala som aj tahak =-) =-) ja som tiez zbastila tresku - milujem ryby a pijem kavicku, mnam :-p manzela mas kde?
Odpovedať
Profilova fotka
Manžel je na tréningu a potom má ešte nejakú poradu ohľadom vianočného turnaja, tak som zvedavá, kedy sa mieni dotrepať domov ]-( . Už nenávidím nič, čo sa spája s hokejom :-| ...a v poslednom čase som na to viac háklivá ako kedysi :-S ... A Ty máš manžela doma? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Iwi: to ti verim... moj je doma - ako som uz spominala, vianocny cas na neho posobi tak, ze je radsej doma so mnou :-D sam to povedal... inak to poznam, dlhe hodiny stravene v praci, alebo na futbale...uf, nastastie to uz mame za sebou, troska ho zmenila nasa svadba, sa teraz snazi mi viac venovat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Môžem Ti len ticho závidieť :-S . Neviem, či môjho niekedy hokej omrzí :-| . Cez týždeň mi to vôbec nevadí, ale piatok si predstavujem strávený trochu inak - spolu. Dúfam, že nebude dlho.
Odpovedať
aj ja som viac hakliva na veci ako kedysi a casto si poviem - a dost. lebo sa mi zda, ze prehanam :-D no, vazne. :-| ja idem o par minut zaviezt muza na party a nakupit na vikend. to som ale manzelka :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no na tuto temu sme tiez mali vela debat... mali taky zvyk s chalamni, ze chodili kazdy piatok na pivo... tak si to tiez vies predstavit, ze po celom tyzdni clovek caka nejaku kompenzaciu - a s vidinou pekneho piatkoveho vecera....a nakoniec som bola sama..... :-( tak som stastna, ze sa to zmenilo....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?