Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • tak v tomto su skoro vsetci chlapi rovnaki. ale moj uz tiez prisiel do stadia, ked v piatok chce vypnut po celom tyzdni, a nie sa ist do nemoty niekde s kamaratmi pozabavat. to robi iba obcas. a vacsinou vie, kedy ma prist, aby bol doma pokoj 😃 ale tiez to tak nebolo vzdy

• Tak ste ma trošku ukľudnili kočky, ešte že Vás mám 😉 . A ja som si myslela, že to len ten môj je taký 😎 .
    Levik, len teraz ide na akciu? Ale pre neho už asi nepôjdeš, hmm? 🙂

• ahojte tak uz aj my sme doma.. nakoniec vysvitlo, ze svokor je tu aj tak len do zajtra, takze maco si tu zajtrajsiu navstevu rozmyslel a pojdeme este dokupit posledne darceky 🙂
    v tom chodeni na pivo je moj asi vynimka.. vobec nepije a na stretko s chalanmi ho musim nutit..

• Sponzor fóra
  • Bez a kde si našla takého muža? 😃

• iwi ved aj ja sa niekedy cudujem.. 😃 a dnes na "navsteve" este aj navaril 😃 😃 😃

• Super, môžeš byť na neho hrdá 😵 😵 ...
    A ak sa Vaši chlapi zdržia niekde na akcii ako to riešite? Ste ticho a tvárite sa urazene alebo dostane hubovú polievku? 😎

• 🙂 no u nas je to tiez teraz uz len sem -tam to pivko 🙂

• Zuzka, koľko máš ešte skúšok? 🙂

• No kočky, ja idem k TV...kamoška mi požičala DVD zo svadby, tak idem kukať 🙂 .
    Pekný večer Vám prajem. Zajtra sa tu možno ukážem 😎

• Iwus - uz len 3 v tomto semestri 🙂 hura 🙂 v letnom asi 14 😒 pekny vecer aj tebe... papa

• ja teraz uz len jednu.. ale k tomu diplomovka a staaatniceeeee.. hilfe..
    pekny vecer vsetkym 😃

• bez, takto stresujem o rok 😬 😬 😦 aj tebe krasny vecer a aj vikendik 😉

• Ahojte kočky 🙂 ja som sa až teraz dotrepala 🙂 Ale aspoň večeru mám navarenú, trochu som upratala, okupala som sa a už len vegetujem 🙂
    No,môj manžel odkedy sme spolu nikdy nebol s nikým na pive 😕 🙂 , akurát keď sme ešte spolu začínali chodiť, bol asi 2-3 krát na stretku, ale už dávno nič....z roboty vždy ide rovno domov, prípadne na nákup 🙂 😃
    Fifi - tak super, že skúška vyšla, si šikulka 😉 🙂 14 v letnom semestri ??? Čo zošaleli ? 😛

• no baby, tak som to zariekla, akurat odisiel na pivo 😴 ze na hodinku a ze z pracovnych dovodov, som zvedava 😦 je pravda, ze riesi nieco s veterinarom, ale piatok o pol desiatej vecer???? som znechutena 😦
    marya: no neviem, ake su podmienky denneho studia, ale v prvaku som mala v LS tiez 13 skusok 🤔

• Fifi - neboj, asi sa potreboval prevetrat, o to viac sa bude k Tebe potom tulit 😉 hlavne sa nenechaj znechutit 🙂....Tych skusok mas teda neurekom...ja mam externe studium, tento semester mam tusim 7 skusok, mozno 8, ale viac nastastie nie...

• Sponzor fóra
  • mary: no neviem, ci chcem aby sa tulil 😴 sklamal ma.... ked s nim volal, tak som mu kyvala rukou, ze chcem aby ostal doma a on povedal, ze je na ceste 😒
    teraz sme mali tiez 8 skusok z toho 2 prace, ale na leto sa nam nazbieralo vela predmetov, co teraz v zimnom nerobime, asi preto 😐 co studujes?

• Studujem manazment, teda snazim sa 😃 Ale akosi sa mi do toho nechce.... 😛
    Tak to verim, ze manzelik Ti tym radost nespravil, ze aj napriek Tvojmu nesuhlasu odisiel, ale asi potreboval dokazat svoju chlapsku prevahu a rozhodnut sa sam....

• hm, co uz... esteze mam internet 😃 aspon tu s niekym pokecam a som rada, ze si tu 😉 aspon si mozzem vyliat srdiecko... tiez studujem manazment aj ekonomiku verejnej spravy a verejneho sektora... brr
    ozaj, spravila si tu chinu pre muzicka?

• Netrap sa tym Fifi 😉 skratka chlapi su cudna rasa....urcite nebude chapat, preco sa Ta to dotklo....ja si vzdy, ked mna vytoci ten moj, hovorim, ze sa nebudem trapit kvoli jednemu chlapovi 🙂
    Skola Ta bavi ? Tiez si tusim pisala, ze si v 2. rocniku ?
    Hej hej, cina je hotova 🙂 Uz caka v hrnci 🙂
    Aj ja som rada ze si mam s kym pokecat 🙂 Ked uz ti nasi stari nas nechali napospas internetu 😃 😃

• mas pravdu, nebudem si kazit vecer 😉 hlavne ked mam dobru naladu po dobre urobenej skuske 😃
    ano som zatial druhacka.... som sa na to dala trosku neskor 😬 ale lepsie neskor ako nikdy 😃
    dobru chinu by som si dala, dufam, ze to tvoj manzel oceni 😃

• Jasne Fifi, nekaz si naladu 😉 A aj manzelik oceni, ze ma chapajucu zienku, ktora rozumie, ze raz za cas si potrebuje vybehnut 🙂
    Ja som tiez druhacka, presne ako vravis, lepsie neskoro ako nikdy 🙂 A oyaj Fifi, Ty kde vlastne robis ?
    No tiez dufam, ze ten moj cinu oceni 😃 😃 , zatial este nic neofrflal, tak verim, ze bude spokojny 😬 a ked nie, tak nabuduce moze cakat, ze mu navarim..... 😛 😃 😃

• ahojte, my sme neboli v obchode, takze doma nemame nic na jedenie, pokial nepocitam dnesneho mikulasa 🙂
    hmmmm taka cina by bodla.. 😉

• Bezaz, ja mam plny hrniec a podla vsetkeho este par hodin aj plny bude, tak kludne dobehni 😉 😃

• ahoj bez, vitaj spat
    marya: robim pre energetiku, konkretne stredoslovensku 😃 na oddeleni telefonneho zakaznickeho centra ako agent senior - mam na starosti neplaticov, spracovanie faxov, poradenstvo a kontrolujem ostatnych kolegov, ci dodrziavaju pracovnu disciplinu, pracovnu napln a ci vykazuju produktiviu a ak nemaju do coho pichnut, tak im nejaku pracu vzdy zozeniem 😃 😃 tolko v skratke, ty robis co? nieco so mzdami?

• tak som spat z nakupu.
    pre muza uz veru nepojdem
    idem nakup poodkladat a potom asi zamierim do postele.

• Fifi, tak to mas super job 😃 😃 vsetko mas pod palcom, parada 😉
    Ja robim v jednej spedicke administratívne veci, faktury, sledujem uhrady, taka trochu jednotvarna praca, ale da sa vydrzat 😃 So mzdami - bohuzial - nie, hned by som ich nejak poupravila 😃

• jaaaaj, tak to tusim robi sisula, som si vas asi pomylila 😃 v administrative som tiez robila, bola to fajn robotka 😉 😉 len som bola v jednej rodinnej s.r.o., kde si to zial nevazili 😞 ale nevadi, hlavne, ze sa tebe dari 🙂
    levik: kde mas muzika?

• Hej hej, Siska robi so mzdami 🙂
    No to je najhorsie, ked sa clovek snazi, a jeho robotu si nikto nevazi, a ked vidia, ze je ochotny pracovat, este viac roboty ma zacnu kydat.....
    Ja som predtym robila tiez v jednej inej sro, kde som mala pestrejsiu napln prace, od otvarania posty, cez vystavovanie faktur, tlmocenie a sprevadzanie klientov az po robenie zmluv a to ma viac bavilo, len po case odtial odisli vsetci normalni ludia a ti co ostali, s nimi sa nedalo vydrzat 😞 ale co uz, teraz je to tiez fajn 🙂

• to poznam marya, presne preto som z tej firmy odisla... kopec roboty, financie takmer ziadne, kolektiv na nevydrzanie 😞
    ok dievcata, na dnes balim, idem pod sprchu a do postielky, tak vam prajem krasne prezity vikendik s polovickami (aj bez nich 😃 ) papa

• zuzi - muzik ma dnes firemnu party, pisala som vyssie 😉
    ale to marikin mal byt uz davno doma a mali mat romanticky vecer, nie? 😉
    ale neobisla som naprazdno na nakupe, kupila som si tricko cool girl, na nasu firemnu party 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém