Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?
- Sponzor fóra
Ahojte kočky
ja som sa až teraz dotrepala
Ale aspoň večeru mám navarenú, trochu som upratala, okupala som sa a už len vegetujem
No,môj manžel odkedy sme spolu nikdy nebol s nikým na pive, akurát keď sme ešte spolu začínali chodiť, bol asi 2-3 krát na stretku, ale už dávno nič....z roboty vždy ide rovno domov, prípadne na nákup
Fifi - tak super, že skúška vyšla, si šikulka14 v letnom semestri ??? Čo zošaleli ?
7. dec 2007no baby, tak som to zariekla, akurat odisiel na pivo
ze na hodinku a ze z pracovnych dovodov, som zvedava
je pravda, ze riesi nieco s veterinarom, ale piatok o pol desiatej vecer???? som znechutena
marya: no neviem, ake su podmienky denneho studia, ale v prvaku som mala v LS tiez 13 skusok7. dec 2007- Sponzor fóra
mary: no neviem, ci chcem aby sa tulil
sklamal ma.... ked s nim volal, tak som mu kyvala rukou, ze chcem aby ostal doma a on povedal, ze je na ceste
teraz sme mali tiez 8 skusok z toho 2 prace, ale na leto sa nam nazbieralo vela predmetov, co teraz v zimnom nerobime, asi pretoco studujes?
7. dec 2007Netrap sa tym Fifi
skratka chlapi su cudna rasa....urcite nebude chapat, preco sa Ta to dotklo....ja si vzdy, ked mna vytoci ten moj, hovorim, ze sa nebudem trapit kvoli jednemu chlapovi
Skola Ta bavi ? Tiez si tusim pisala, ze si v 2. rocniku ?
Hej hej, cina je hotovaUz caka v hrnci
Aj ja som rada ze si mam s kym pokecatKed uz ti nasi stari nas nechali napospas internetu
7. dec 2007Jasne Fifi, nekaz si naladu
A aj manzelik oceni, ze ma chapajucu zienku, ktora rozumie, ze raz za cas si potrebuje vybehnut
Ja som tiez druhacka, presne ako vravis, lepsie neskoro ako nikdyA oyaj Fifi, Ty kde vlastne robis ?
No tiez dufam, ze ten moj cinu oceni, zatial este nic neofrflal, tak verim, ze bude spokojny
a ked nie, tak nabuduce moze cakat, ze mu navarim.....
7. dec 2007ahoj bez, vitaj spat
marya: robim pre energetiku, konkretne stredoslovenskuna oddeleni telefonneho zakaznickeho centra ako agent senior - mam na starosti neplaticov, spracovanie faxov, poradenstvo a kontrolujem ostatnych kolegov, ci dodrziavaju pracovnu disciplinu, pracovnu napln a ci vykazuju produktiviu a ak nemaju do coho pichnut, tak im nejaku pracu vzdy zozeniem
tolko v skratke, ty robis co? nieco so mzdami?
7. dec 2007Hej hej, Siska robi so mzdami
No to je najhorsie, ked sa clovek snazi, a jeho robotu si nikto nevazi, a ked vidia, ze je ochotny pracovat, este viac roboty ma zacnu kydat.....
Ja som predtym robila tiez v jednej inej sro, kde som mala pestrejsiu napln prace, od otvarania posty, cez vystavovanie faktur, tlmocenie a sprevadzanie klientov az po robenie zmluv a to ma viac bavilo, len po case odtial odisli vsetci normalni ludia a ti co ostali, s nimi sa nedalo vydrzatale co uz, teraz je to tiez fajn
7. dec 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
tak v tomto su skoro vsetci chlapi rovnaki. ale moj uz tiez prisiel do stadia, ked v piatok chce vypnut po celom tyzdni, a nie sa ist do nemoty niekde s kamaratmi pozabavat. to robi iba obcas. a vacsinou vie, kedy ma prist, aby bol doma pokoj
ale tiez to tak nebolo vzdy