tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
Bez, ja veľmi dobre viem aké to je, keď je chlap chorý 8-( . Uhundraný, ľutuje sa, stene, dobre že nezomiera :-p . Stačí, keď ho trochu bolí hlava :-D ...keby vedeli, aké sú to menštruačné bolesti, migréna, pôrod...neviem, neviem, či by neboli na tomto svete len ženy :-D
no este ze sam uznal, ze ma lutuje, ked mam take bolesti hlavy s vracanim pri kazdej migrene.. :-.
ale inak.. dnes som sa cely den ucila.. keby som vcera vecer nespravila rezne, tak neviem, co budeme dnes jest.. aj tie slize spravil len preto, ze mal na ne chut
caute baby..
jani - scarlette - tiez budem drzat palce, a ako budes mat teraz volno medzi sviatkami, aj tak ci ani nie?
zienky my uz mame stromcek, no je taky ako ma byt na prve spolocne vianoce, taaaakyyyyyy kraaaaaaaaasnyyyy ;-)
zuzi, no cim to asi tak bude :-o
dnes som zrusila mladu susedu nad nami, co si zasa robila diskosku.. tak som jej isla slusne povedat, ze sa ucim na skusku, ci by to nemohla stisit.. a normalne slusne to vypla a je ticho x-)
zuzi ano takto skoro ;-) sa mi paci viac ked je vianocna atmosfra pred vianocami, a nie po nich, to ma potom robi smutnou :-)
hm a my sme spali v jednej detskej a nie spalni, lebo nas mily sused robil zase party ]-( super, ze tvoja suseda je taka chapava
no sak to je mlada standa, by skusila to aspon nestisit..
ale som rada, ze sme to vyriesili mierovou cestou.. fakt sa nedokazem ucit, ked sa mi otriasa lampa nad hlavou..
my asi nejaky stromcek mat nebudeme.. mame len taky malinky dekoracny a bude stacit..
baby prave sme sa s macom uz definitivne rozhodli, ze ak budu vysledky ok, tak v januari ideme na to :-D
janka no ved uvidime... mali sme uz aj vybrane meno, len teraz ked pozeram na konovi, tak tretina bab ma take.. tak sme vymyslali nove ;-)
inak sa trapim nad diplomovkou, vobec ma to nebavi.. este musim upravit tu dekanovu publikaciu, neviem, kedy to stihnem.. :-p
ja asi vybehnem na mileticku alebo ku tescu a kupim len nejaku vetvu do vazy, aby sme mali aspon tu zivicovu vonu :-)
nam to vyslo skoro presne 48 modre a 50 hnede, tie 2 boli zelene ;-)
budem musiet stihnut, co mi ine ostava.. uz len 4x pojdem do prace a budu vianoce :-D