Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • ja sa snazim pracovat tiez.. ale uz sa mi nechce !
    stromcek mame cerveno-strieborny 😉 a po byte vyzdobu strieborno-zlato-cerveno-zelenu 😉

• baby skuska bola spravne pravo procesne 😉 za A 😃
    silvi jasne pofot..
    ja mam roboty nad hlavu, teraz je vedenie, este finisuju granty, uzatvara sa rok.. snad do stredy sa to vsetko utisi.. 😛

• ani mne sa nechce..a este musim do archivu..ked tam je taka zima 😬 😒

• Sponzor fóra
  • Bez, si sikulka, gratulujem 😬
    Ja mam skusky az v januari, takze zatial sa len psychicky pripravujem 😃 😃
    Ani mne sa nechce nic robit 😛 brala by som tyzden predvianocneho volna 😬 😃 😃

• no teda bez, gratulujem 😃 19.1. mam skusku zo spravneho prava, zeby som ta prizvala a urobis ju za mna,ked si taka zbehla? 😃 😃
    levik: po byte mam tiez kadeco vianocne, v spalni mam mini- modro-zlaty stromcek (mame modru spalnu) v chodbe mam zelenu vyzdobu (zelena chodba) a do kuchyne mi na dalsi mini-stromcek (cca 30 cm) uhrackovala kolegyna broskynove zvonceky, zajtra ich budem mat hotove 😃 no a aby sme vsetko nemali umele,tak mam urobenu jedlickovu ikebanu na stole v obyvacke, nadherne vonia 😵

• Jej Fifi, Ty máš kompletne celú vianočnú výzdobu 😬 Nechceš prísť robiť dekorácie aj k nám ? 😃 😃

• marya: len ako budem nervovat, ked to budem vsetko spratavat naspat do skatul 😃 😃

• fifi: pofot 😉
    ja som vela vyzdoby sila - kupila som vianocnu latku - organzu v 3 farbach a robila som vrecuska, zvonceky, stromceky, hviezdicky.. uviazala som aj vianocne masle na barove stolicky 😃 aj vianocny stol uz mame.. a k zdobeniu sme si v sobotu pustali koledy 😉 jaj nech uz je o tyzden 😵

• levik: pofotim, len ked tu sa asi take fotky pridavat nemozu.... 😐

• sprav si album na picasaweb.google.com  😉 tam sa super jednoducho fotky aj nahadzuju

• Fifi, však nemusíš spratávať, aj o rok nudú Vianoce 😃 😃
    Levik, máš môj obdiv, si šikulka 🙂

• marya - no kazdy ma na ine vlohy, ty vies urcite zase nieco co ja neviem 😉

• Frflať viem dobre 😃 😃

• marya: ja viem tiez dobre frflat 😃 😃 ale dnes budem posluchat, manzelik ma narodeniny 😃

• Ja som vo frflani upny majster, na mna nikdo nema.
    Aj ja uz mam vyzdobu hotovu.
    Z organzy mam obrusky a aj taky obres pod stromcek, aby nam zivica nekvapkala na parkety.
    My mame tieto vianoce vo zvlastnych farbach. Zlato divna. Ta divna je taka hnedo-bordovo-tmava. Ale je krasna.

• Sponzor fóra
  • zlato - divna 😃 skvela farba janne 😉 😉 😉

• levik aj ty pofot.. wow ze sa vam to chce.. ja som nadsena, ze som sa zmohla na adventny veniec, ten maly stromcek a jednu hviezdu na zavesenie 😬

• Fifi - tak to bude asi aj oslava, nie ? 😬 😃
    Janne, nepredbiehaj sa, myslim ze v tom frflani sme asi vsetky obcas dobre 😃 😃 😃 A pofot potom tu "divnu" farbu nech ju mozme ofrflat 😉 😃 😬

• baby ja som prave volala s kamoskou co ma o tyzden termin.. mala ela este caka, lebo jej mamina este si potrebuje dozariadit nejake veci.. juj ako to prezivam s nou.. 😵

• Bude mat krasny vianocny darcek 😵 😵

• Aj ja chcem taky vianocny darcek buduci rok. Kedy treba na nom robit, aby bol presne na vianoce?

• V marci Janne 😬 Ešte chvíľu musíš teda vydržať 😃 😃

• jani 😃 😃 😃
    co sa tyka frflania, som prebornik.. mali by ste sa opytat kamosiek z lucnice.. kto jediny na zajazdoch na vsetko ofrflal... jaaaa.. a muz moze tiez porozpravat..
    my by sme chceli vyskusat ten oktober, ked uz 2/3 rodiny su vahave 😉

• Ale baby,to nie je najlepsi napad aby to miminko malo narodeniny na Vianoce 😒

• veru janne, daj aj ty fotky, nech sa pokochame, ja skusim na tom picasawebe nieco vymysliet, ako Levik pisala 😉
    marya: asi si dnes urobime pekny vecer s manzelikom 😛 😃 😃
    ale na rodicovstvo sa este nechystame....

• Tak marec to isti. Mozem ist v piatom mesiaci na dovolenku lietadlom? A mozem sa kupat v mori? Ja viem ze to je taka MK tema, ale mne je tu lepsie ako na MK 🙂

• silvi spravna pripomienka 😉 ale tiez nie je dobre, ked ma sviatok uplne mimo vsetkych ostatnych.. tym som trpela ja.. rodinne oslavy boli len na jar a na jesen a ja mam narodky aj meniny v lete 😛 segra vzdy nieco dostala a ja houby

• Janne, ci mozes letiet, to urci lekar podla zdravotneho stavu a kupat v mori sa mozes 😉

• joj tolko veci by bolo dobre brat do uvahy pri planovani babatka, ale ja budem rada, ked sa proste podari hned ako zacneme 😉
    ale moji rodicia su pysni na seba - narodeniny mam v aprili, meniny v auguste no a potom su vianoce - vsetko po 4 mesiacoch 😃

• Levik: aj ja mam narodky v aprili a meniny v auguste 😃 Sikovnych to mame rodicov 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém