tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
Ja by som najradšej bábo mala niekedy na jar, to sa mi zdá také najoptimálnejšie na kotúľanie sa s maxi bruškom :-N
Fifi - s manželíkom si večer pekne užite :-) a možno sa vám "pritrafí" aj rodičovstvo :-D :-D
fifi: mozno sa ozaj pritrafi. na vyske som mala 2 najlepsie kamosky, sme si vtedy tipovali, ze ktora bude mat prva babo, samozrejme ze tipovali mna. a ta, ktoru sme najmenej, ma uz takmer 3-rocneho chlapca, a ta druha ma termin o tyzden.. a ja? najskor o rok a pol
no ked uz by som mala planovat, viac ako "nacasovanie" sviatkov by som si chcela nacasovat tehotenstvo, chcela by som mat v zime este male a na jar uz velke brusko a rodit zaciatkom leta, ale zas az tak mi na tom nezalezi :-D a este by som chcela, aby nebolo dieta skorpion, to su, podla tych co poznam, komplikovane povahy.. aj ked, keby bolo, potom by mi to urcite nevadilo :-)
uf baby, rodicovstvo este nie, i ked branit sa nebudeme :-D
tiez to mam dobre vymyslene, narodky v marci, meniny v auguste :-D moj manzelik ma meniny v novembri, narodky dnes a o tyzden vianoce... a cely rok nist ]-(
ale drzim palce vsetkych mamickovo-chtivym, nech vam to vyjde :-p
no nahodou, ja by som mojej tete Eve asi nedavala na meniny nic, kebyze nie je Eva, lenze kedze je, a na Vianoce sa vzdy stretneme, tak cosi dostane :-D
Ja dnes nestíham ani dýchať 8-( .
Ja som tiež ukážkový príklad :-D , všetko oslavujem v decembri....celý rok nič :-( ...
No a na vínko ste sa presunuli? :-) :-D
No ja neviem, ktore vino to je ale pekne sa leskne pri svetle vianocnych sviecok x-) x-)
Uz to na mna ide.... ach tie Vianoce. A tie vianocne pesnicky v radiu.....
janne: mam v MPkach milion vianocnych piesni (tusim od nejakeho roku 1950), tak si ma vies predstavit :-D :-D milujem vianocny cas ;-) a ta farba je ozaj divna, ale moze to vyzerat super ;-)
Bez, nieeee, aspoň sa nebudem hanbiť sama :-D . Ja ešte ani neviem, kde ideme večerať, keďže v byte nieje všetko dokončené :-( . Taký týždeň na vyše a bolo by to super, pekne všetko by sa stihlo :-| . Ale čo, nemôžeme mať všetko naraz, no nie? x-)
iwi ale ta vyhliadka na krasny zariadeny byt.. asi by mi to vobec nevadilo, ze do vianoc to nestiham.. ;-)
zuzi tak mne ostava iba piatok, ked uz mame volno.. este dobalit darceky, nakupit mnamky a vianoce mozu dojst.. jaj este musim dosit zaclonu :-N
Fifi aj mne by si mohla nieco hodit.
Dnes budem sama doma, tak pri balini darcekov si spravim nejaku atmosku. My sme pokupili tolko darcekov, ze sa nam to pod stromcek ani nevmesti =-)
baby- pokusim sa vecer, ked dojdem domov, nieco vam poslem ;-)
iwi: ak si myslela mna s tou skolou, tak to zbehlo rychlo, aspon teda tento semester a bez to urcite zbehlo rychlo tiez :-D
Ja ani neviem. Vlastne nic tak strasne, len je toho plna spalna. Uvidim ako to poriesim s balenim. Snad to pobalim vsetko dnes. Ale su tam aj velke darceky.
Napr. svokra chcela dosku na zehlenie, mama zasa pekaren na chleba. A to je dost rozmerne :-)