Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • zuzi ked na to kliknes pravym vyroluje sa ti ponuka, nemas tam aj zip?

• jankabro

• este kompletizujem tie piesenky 🙂 nejako to zvladnem, diki 😎

• Sponzor fóra
  • A Vy tri tu čo riešite? 😃 Nejaké technické veci ako vidím 😬 ...

• iwi - chcem vam poslat piesenky wianocne 😃

• iwi neboj, zuzka aj na teba mysli. 😉

• Jááááj, mne nemusíš, aj keď rada by som, ale mám doma starú šunku a v práci sa mi nedá počúvať 😞 ...

• iwi tak nic, snaha bola 😉

• 🙂 tak teda nie, sisula chcela a sa mi zdalo, ze si mi tiez pisala, ze chces 🙂

• Ja si to všetko vážim a zapisujem 😃

• hehe, vybrala som 14 dobrych 😉

• zuzi posli aj mne..
    inak baby na vianoce ideme asi k svokrovcom.. nevadilo by mi to nejak, len ma stve svokor, ze sme sa vsetci museli prisposobit jemu jedinemu.. 😛

• Bez a pôvodne ste mali byť sami? My tiež ešte nevieme, kde skončíme, zajtra nám majú prísť montovať kuchynskú linku, v stredu vstavanú skriňu a kým všetko vyložím, bude toho dosť. Chcela by som to veľmi stihnúť a chcem to, aby sme boli na Vianoce sami a potom už išli k jedným a druhým rodičom. Tak uvidíme ako to všetko dopadne 😐 .

• hm, som to nejak teda zkomprimovala, ale ma to takmer 58 mega... 😐

• povodne sme mali byt vsetci u mladych, aby vikki mala rodinne vianoce.. lenze svokor povedal, ze nepride.. vsetkym to vyhovovalo len jemu nie.. tak "vydieral" dovtedy, kym sa vsetci neprisposobili.. nevadi, ze sa budeme tlacit 7 v 3izbovom byte..
    zuzi tak to si moc nezkomprimovala 😉

• Sponzor fóra
  • bez: asi nie 😃 musim pockat ma muzika, potom poslem 😉
    my budeme tiez u svokrovcov

• iwi, drzim palce, nech to vsetko postihate
    nam asi uz nepride jedalensky stol, tak budeme pri barovom pultiku, ale nevadi
    budeme sami, na prvy sviatok pojdeme ponavstevovat moju rodinu a podvecer cestujeme na oravu k svokrovcom

• my na prvy sviatok vianocny k nam domov a na druhy do Pov.Bystrice za muzovou rodinou 😉
    baby, poslala som vam nejake tipy na vianocne pohladnice - mailove 😃 mozno to uz poznate, ale neodolala som 😉 kuk do mailu

• Caute baby, dnes zavislacim aj ja, kedze stareho mam prec, brazdi slovenske cesty 😃 😃
    Iwi, aj nam pridu nakoniec zajtra robit tu kuchynu, to uz je treti pokus 😠 tak snad uz tentoraz dorazia, inak sme im povedali, nech nam vratia penize, ak to zajtra nebude....tak sa tesim 😵
    Prave som nahodila svieckz na stromcek, tak si pomaly aj ja robim atmosku 😵 😵
    My budeme na stedry vcer sami doma, prve spolocne vianoce, tak ich chceme stravit spolu a vychutnat si to 😵 prvy sviatok obehneme jendych aj druhych svokrovcov 🙂 Jaj, tak sa tesim 😵

• marya: na teba nemam mail 😉

• Fifi, to musim napravit 😃 Mas IP 🙂

• v tomto momente by som asi aj ja brala radsej vianoce vo dvojici ako u svokrovcov 😦

• dik, poslala som ti to, co babam, taku srandu 😃 mozno tiez niekoho potesis tym odkazom trebars ako mailovou pohladnicou 🙂 😉

• Dakujem Zuzi, je to super 😬 🙂

• Levik ďakujem 😉
    Marya, hovorí sa, že do tretice všetko najlepšie, tak snáď to s kuchyňou vyjde 😉 .

• Zuzi, to je bomba, smiala som sa az mi slzy tiekli 😃

• Zuzi, dúfam, že si to poslala aj mne 😉 , keď je to také bombové 😃

• ano ano Iwi, vsetkym v zozname 😃 som rada Sisi, ze si sa zasmiala, tie soby nemaju chybu 😃

• Zuzi, ďakujem, zajtra ráno si to hneď pozriem 😵

• iwuska, nic zajimave som v poste nenasla.. 😞

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém