Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • baby dik 😉 asi ich rovno v piatok natiahnem, nech si uzijeme tu atmosferu 😃
    ja som mala pred svadbou 2tyzdne volna a neriesila som ci mam alebo nemam narok na dovolenku...
    stahovali sme sa v sobotu, takze som tiez nepotrebovala volno 😉

• ja som si zobrala týždeň voľna pred a týždeň po svadbe.. tak som si to krásne užívala..

• JA som si zobrala 1 deň voľna pred svadbou, a bohate mi to stačilo 😃 😃 A v pondelok som už išla do roboty 🙂 Vtedy som totiž bola ešte v skúšobnej doba a nemohla som s tým voľnom moc vyskakovať, ale ani mi to nevadilo, lebo aj manželík bol v tej dobe na tom podobne 🙂
    Bez, či Ti závidím tie nádherné obliečky 😃 😃 😬

• Sponzor fóra
  • Bez nevies mi povedat,
    v piatok ideme na veceru a chcela som skusit tu restiku v Samorine pri kruhaci. Tusim sa vola Salute, alebo tak nejako. Nebola si tam? Aka je?

• jani to nepoznam, myslim, ze je to taky mafiansky podnik..
    ale dobre je safari na namesti, tam sme aj boli, jedlo bolo super, za celkom dobre ceny

• Safari? To som este nepocula. Nechceme ist do mesta, lebo si chceme aj pripit.
    Tak skusim najst safari na nete 😉

• Janne a v meste sa nedá pripiť? 🤔 😬
    Mary, Ty máš ale solidárneho šéfa 😃 ...
    Oriesok, dva týždne dovolenky? No super, ja som robím len od mája, takže som mala len 12 dní dokopy, z toho 5 dní nútenú celozávodnú 😐 , takže aj teraz mi ostalo dva dni a silvester som nadrábala 🙂

• jako do mesta? ved to mate blizsie domov zo safari ako od kruhacu 😮 je to hned oproti coopu pri trhovisku

• ale ja som myslela do mesta ako ze do Blavy. Nemozeme si pripit, lebo ideme autom domov.
    Musim uz pozret, kde to je, lebo doteraz sa mi nechcelo.
    Tak idem kuk.

• Iwi, no vtedy mu to vyšlo 😃 😃 Mohol by aj častejšie 😬 Ja som si už včera vypýtala voľno na tie 2 dni budúci týždeň a na Silvester, týždeň a pol voľna, paráda, to už rok som nemala 😬 😬 😵

• jani ale to je v samorine na namesti 😃 😃 😃

• Mary a tento celý týždeň pracuješ? Kto vlastne robí celý týždeň? Aby som nebola sama 😐

• No to safari uz viem ktore je, ale interier nic moc. Ziadna romantika 😞
    A ta druha restika nieje este na nete.

• Iwi, neboj, nie si sama, celý týždeň som tu, aj keď pracovaním by som to nenazvala 😃 😬 Už to beriem tak vianočne, takže sa nejdem pretrhnúť....aj večer idem domov skôr, pomáhať manželíkovi s tou kuchyňou, cez obed idem kuknúť nejaké darčeky ešte a tak....veď sú Vianoce, tak si to užívam 😃 😃

• Janne, tak chceš romantiku alebo chceš piť ? 😃 😃

• Sponzor fóra
  • No romanticku veceru s pripitkom. Hlavne ukoncenie pracovneho roku.
    Ja idem tiez este vecer na nejake darceky, tak uvidim kolko ludi bude este stresovat.

• Jééééj kočky, tak sme tri, čo ideme na vianočné darčeky 😵 . Ja idem hneď z práce s kamoškou, pobeháme obchodíky, dáme si punč a potom domkov. Už sa teším, konečne vianočná nálada 😃 . A večer tiež pôjdem asistovať ku kuchyni, ale predpokladám, že bude hotová už, tak si môžem niečo upratovať 🙂

• caute zienky
    ja vas trocha sledujem, ale musim pracovat o 107
    ale dnes skoncime posledne tohtorocne cislo a potom mame kapustnicu redakcnu 😛

• No ja som teda zvedavá na stav kuchyne keď prídem domov 😬 Dúfam, že budem príjemne prekvapená.... 😵

• Levik a ďalšia akcia, no toto 😃
    Mary, aj ja som zvedavá 😵 . Aké drevo ste si vybrali?

• dalsia a posledna 😬

• Iwi, Ty vždy kladieš otázky, na ktoré neviem odpovedať 😃 Mám pocit ale, že je to breza, chceli sme svetlú kuchyňu... 🙂 A vy máte aké ?
    Levik - kapustnica mnam 😬

• my mame jelšu, ak sa mozem vyjadrit 😃

• Jelša je super, takú majú moji rodičia a veľmi je to pekné 🙂 Len my máme dosť krpatú kuchyňu, tak sme sa rozhodli pre svetlú variantu, nech vyzerá aspoň trochu väčšia 🙂

• Mary aj my máme krpatú 😃 , my máme kombináciu calvados - vanilka...korpus a pracovná doska calvados a ostatné vanilka 😵
    Lenik, len aby 😃

• uz aby boli vianoce. teraz som bola v tom, ze dnes je v piatok. a minuly piatok som sokovala kolegov otazkou, ci je pondelok alebo utorok 😃

• Levik, Tebe je super, aj ja by som chcela pocit piatku 😃 Najlepsie piatok poobede kazdy den 😬 😬
    Iwi, vanilku si predstaviť viem, ale calvados neviem....ako to vyzera ?

• Levik, tak to si dobrá 😃 . Keby sme si tak dni mohli vyberať, ja by som chcela mať vždy piatok 😃 . Ale zase snívam o nereálnych veciach 😬
    Mary a ako riešite sedenie v malej kuchyni? 😒 Hoď nejaký návrh 😃 😵

• Iwi, my tam zatiaľ nesedíme 😃 Stôl sme tam síce narvali, dve stoličky by sa tam ešte vošli, takže pre nás dvoch by to bolo akurát, ale keby sme mali deti, tak stôl by musel do haly, aj so stoličkami, a z haly by bola jedáleň....Zatiaľ to máme takto naplánované 🙂

• No ja som tiez netlacila nasilu stol do kuchyne. Dala som ho do prechodu medzi obyvackou a kuchynou. Tam tolko nezavadza.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém