Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

Zobraz úvodný príspevok
tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
Odpovedať
super sprava, gratulujem ;-) no ja som doma, ale zajtra planujem este skocit do prace
Odpovedať
ze minuty tak to zavidim :-D ja este zajtra :-( levik ake rozne druhy lineckych robis? =-)
Odpovedať
jani, linecke len jedny, to bolo akoze posledny druh kolacikov (medovniky, jeze, vanilkove rozky, orechove tycinky, medvedie labky a tie linecke :-D )
Odpovedať
Baby som konecna tu. Cesta bola velmi dlha a unavna, lebo som v noci vobec nespala. Este mam tak na hodinku robotu a idem domov.
Odpovedať
tu bol aj tak vypadok :-| a co si robila v noci, ze si nespala? =-) :-D
Odpovedať
No ja by som aj spala, ale bola som na izbe s tehotnou a prechladnutou kolegynkou, ktora chrapala silnejsie ako moj svokor. Takze som este o stvrtej pozerala do stropu a nervacila. A rano som o siestej vstavala. Ale idu Vianoce, sa vyspim.
Odpovedať
Profilova fotka
levik no snad sa za chvilu pridam k jean ;-) linecke aj lepis lekvarom? ako macacie oci? janne mame ta zobrat domov?
Odpovedať
juj jani :-( moj muz tiez teraz vkuse chrape, je chory, chuda
Odpovedať
Profilova fotka
moj muz chrape aj ked nie je chory, uz som si zvykla.. po ruka mam vzdy stuple do usi, alebo cmukam o 106
Odpovedať
Bez aj ja uz len tento mesiac budem nesnazit. Lebo nam zrusili Madeiru a ako nahradu na ponukli Nice. Tak to pojdem radsej na matersku. Inac dakujem. Isla by som, len dnes ma este caka kultura so svokrovcami. Ideme na Vianocne. Boze, dufam, ze tam nezaspim |-|
Odpovedať
hej robila som 2 "typy" :-D jedno ze take koliesko s cikcak okrajom naspodok a hore obycajne koliesko skoro rovnako velke a druhe take ovaly, a to do horneho som urobila dieru a tie su fakt ako macacie oci. a posypala som cukrom
Odpovedať
Profilova fotka
jani no prijemne straveny vecer so svokrovcami.. mozno sa na vianocnych aj stretneme, vraj tam ideme :-o jani, hej u nas sa robi ten vrch trochu mensi a s vyrezanym "ockom"
Odpovedať
Článok sa načítava...
Aj ja robim ten vrch trochu mensi a z vyrezanym ockom ;-) Bez nerob si zo mna srandu. Aj to musim raz absolvovat :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Baby ja vam tak zavidim ze mate napecene...ja nemam este nic a naivne si myslim ze bude stacit to co stihnem cez vikend....a to este v sobotu ideme svokre gratulovat k narodeninam, a ani upratane nic nie je, to asi zapriahnem trochu aj manzelika....nejak rychlo prisli tie Vianoce :-D :-N
Odpovedať
Chvala bohu, ze prisli tak rychlo. Ja som sa ich nevedela dockat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Janne, ved ani ja, len zrazu ma prepadli tak necakane :-D :-D
Odpovedať
No neva. Ani ja nemam velmi upratane, ale caka nas cely vikend, tak to stihame. A ak aj nebude vsetko 100percentne ciste, tak sa snad nezblaznim. no ne?
Odpovedať
u nas rozhodne nebude vsetko 100 % ciste. aj menej % staci :-D
Odpovedať
No ved to. Baby ja uz ledva vidim na ten monitor. Tak mi klipkaju oci |-|
Odpovedať
ja uz ani nevidim ale uz utekaaaaaaaaaaaaaaaaaam domov dobalit darceky :D
Odpovedať
Jeana poslala som ti IP x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tak, nevadi, nejake ponozky pohodene vedla postele ma nikdy nedokazali rozhodit :-D :-D Jani, bezkaj uz domov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojcek, tak sme sa pekne s macom pochytili.. ja mu fakt nerozumiem.. kaslat na to.. ved vianoce su na to, aby sa clovek hadal nie? 8-(
Odpovedať
zuzi a preco? do vianoc sa este udobrite, ja to viem ! ;-)
Odpovedať
baby pribudla stranka modrastrecha.sk, mozeme tam davat fotky nasich kuchyn a vianocnych vyzdob a tak ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani ale klasicky koli somarine.. on sa na dnes na neurcito dohodol s kamosom, ze sa stretneme na vianocnych.. medzi nami vonku je kosa jak bejk a prechadzat sa na vianocnych a cakat, ci henten vobec dojde 8-( a potom klasicky koli vianociam u svokrovcov a u nasich.. preco ideme hentam na tolko dni a preco vravis, ze neches spat na gauci a pod..
Odpovedať
hm.. :-( a kde si teraz? som prave kukala konika, objavila som tam babatka zusky a luculky, tusim tak sa volaju tie baby. no krasne babatka maju. kukni aj ty, aby si sa rozveselila
Odpovedať
@bez: celkom funny, ten tvoj maco. budeme na vas velmi mysliet na stedry vecer, lebo aj moj maco vidi napr problem v tom, ako kupit kapra (pritom je v Bille naporcovany), ze nebude rozbalovat darceky od mamy priamo 24. atd... ti dvaja su asi na dlhsie rozpravanie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani sak ja uz chodim na MK do samorinskej temy :-D ale nejaky je v poslednom case vztahovacny a nic mi doma nepomoze.. potom ocakava velke "vykony" :-p eli, to skor myslite na mna, ja sa budem pozerat ako jedia tu kapustnicu s udenacom :-o
Odpovedať
Profilova fotka
halooooo som zabudla, ze my mame dnes 5rocne vyrocie.. a maco nezabudooool.. dostala som jil sander pure :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?