Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • Bez keby si bola taka chora, tiez by ti moc do smiechu nebolo. Ale vidina konce tyzdna ma drzi pri zivote. 😉

• jani sak a co si neostala doma, ked si chora? 😮

• Dakujem, aj ja Vam prajem vsetko zle aby vas obchadzalo 😵 Ked si predstavim, ze vcera som bola este v Tatrach 😞 ...

• Sponzor fóra
  • Bez ked moji klienti maju teraz uzavierky, tak to vsetko musim postihat do nedele. Ale asi to porobim dnes a zajtra ostanem doma. Uvidim ako sa podari. Ako ste Silvestrovali?

• silvi tak to jo 😬
    janka uzavierky su svinstvo.. na silva sme boli doma, prisli k nam jedny znami, petrik robil pomazanky, tak sme sa najedli, napili.. bolo fajn a hlavne som nikam nemusela chodit 😃

• caute baby, vcera som tu vobec nestihala poobede namrknut, bolo straaaaaasne vela roboty 😠
    dufam, ze ste mali lepsi den....
    inak levik - pekna fotos 😃

• Fifi, podobne 😠 , dnes je to už lepšie 😵 .
    Bez, zase pomazánky, mňam 😛 😛 😛 . Dala by som si aj teraz nejakú fajnovú 🙂 Nemáš tie recepty v PC? Že by si mi ich mailla? 😃
    My sme boli na chate partia, na jednu noc 🙂 . Bolo fajn 🙂

• ja by som tiez chcela tie pomazanky 😛 😛

• noooo pomazánky.. to ja 😃 rada..

• aj ja pomazanky. Ja vzdy ked robim, tak vymyslam. Moj muzo pomazanky zboznuje.

• to robil maco len tak by ocko, nie podla receptu.. najvacsi uspech mala porkova, tam isiel tvaroh, smotana, nadrobno pokrajany por, trochu nastruhaneho syra, dosolit, pokorenit a to je myslim vsetko

• 😛 asi som hladna 😃

• ja už mám po raňajkách 😃 idem variť kávu.. dáte si niekto? 😃

• ahojte
    tak ja oddnes uz pracujem naplno 😢
    fifi - dik za pochvalenie fotky
    je inak z nasej svadobnej cesty, joj tam bolo taaak dobre 😵

• Bez, smotana asi kyslá, hmm? 🙂
    Mňam, aj ja som hladnáááá 😒 . Na obed mám knedlo, vepřo, zelo 😛 , také papaníčko vhodné po sviatkoch 😃

• Sponzor fóra
  • levik.. kde ste to boli na svadobnej ceste?

• Aj ja mam cht na nieco, ked tu preberate jedlo. Ale v ramci posviatkoveho postu sa zdrzim. Ja mam na obed cestoviny s tvarohom. Maso uz nemozem ani vidiet.

• ja som to našťastie s mäsom moc cez sviatky nepreháňala.. ale dnes by mi chcel mužíček ukuchtiť bryndzové halušky.. uvidíme, čo z toho bude.. 🙂

• iwi hej kysla..
    nam v menze este nevaria, takze dnes bude asi nieco "super zdrave" 😬

• baby mnaaaaaaaaaam neprovokujte 😃 😛
    oriesok: aj ty uz mas fotkuuuuu 😉 v pozadi je nejaky bazen, alebo fontana? kde to bolo? 😉
    ja masko mozem, vcera som zapekala kuracie rezne vo francuzskej omacke , k tomu cestoviny, bude aj na dnes.... 😛

• jej aj oriesok ma fotku 😉
    boli sme na sicilii. ta fotka je z nasej terasy v taormine 😵

• no už sa mi konečne patrilo tam niečo dať 😃 a konečne mám viac času.. a v práci našťastie žiadnu robotu, tak som ju tam pridala..

• tá foto je z Tuniska..

• juj ako tam bolo parádne..

• aspon tam bolo teplo.. mne je baby hrozna zima.. mozno nas pustia uz o 12.00 😬

• fiha, dobra pracovna doba, ze do 12tej... ja sa modlim, az vsetko stihnem do 15tej a potom mam 10 dniiiiii vegeeeeeeeeeet 😃

• no zuzi aby si neochorela. to je drsne co robia. si pamatam ze to robili aj pred x rokmi ked som studovala na fifuk 😠

• ja si tu našťastie môžem regulovať kúrenie sama.. brrrr.. inak by som tu asi zamrzla..

• fifi.. ti závidím.. ale ja asi tiež idem zobrať na pondelok dovolenku.. pôjdeme popozerať s manželom čechy.. teda on bude niečo vybavovať a ja budem mať výlet..

• Ahojte baby, dnes akosi nestíham....
    Fifi, uži si dovolenku, jaj, či Ti len závidím 😃 😃
    Levik aj Oriesok, pekne fotky ste si dali 😉 Skoro som Vás nespoznala 😃 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém