tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
Jani hlavne nestresuj, ved nejde o zivot, je to len skola :-D :-D Tsss, tolka nespravodlivost, manzel sa bude bavit a Ty sa musis ucit :-| :-D :-D :-D :-D
No u mna skola ziadna slava, cez vikend musim makat na seminarke na marketing a potom dalsi vikend na projekt na informatiku, ale netusim ako to mam robit, neviem este ako to poriesim...a potom sa uz leln ucit na skusky, ale to uz je v pohode, ja len tie seminarky tak nemam rada.... :-|
Bol to Flash - programovaci jazyk, sestra mi to zohnala, ale problem je, ze v tom robit vobec neviem a na moje sklamanie ani moja sestra, takze nemam tucha :-| ale dakujem, si velmi zlata :-)
teda baby, ja riesim diplomovku, dnes som bola dat spravit dosky, tak mi ujo usetri cas a staci mu listy doniest aj v utorok a pracu v stredu mam pripravenu na odovzdanie.. len ju este dopisat :-p
aj ja som sokovana ze tu nie su vypisovatelky od pol siedmej :-D
az teraz som prisla do prace, takze az teraz sa pripajam a zelam vsetkym krasny posledny pracovny dnik tohto tyzdna ;-)
ja som v robote od 7.10, ale akousi blbou nahodou sa mi vcera podarilo zablokovat comp, tak mi ho az teraz odblokovali, lebo IT ma samozrejme vynimku, oni mozu chodit do prace, kedy sa im zachce..
marya si minule spominala, ze ked nam budu mat prist zamerat okna, tak sa vyhovoria, ze fuka moc vietor.. si to privolala ;-)
ale nie ;-) len mal prist v stredu a to mi zavolal, ze snezi, tak to nechce riskovat.. marya mi na to napisala, po jej skusenostiach s remeselnikmi, ze sa nabuduce vyhovori na silny vietor :-D
moj drahy je dnes v Osteraichu na lyzovacke, a dufam ze pojde aj zajtra, lebo aj ja musim ist pisat vsetky prace do skoly, takze sme na tom rovnako, Bez.... inak aj zajtra sem urcite zavitam :-S ked ma to uz bude nudit (co bude velmi skoro :-D )
ja som bola dnes v zilinskom Maxe, celkom pekny obchodak :-D sa mi konecne podarilo tam dostat... kupila som manzelovi mikinu vo vypredaji za 299 Sk a sebe lyziarske okuliare :-D
brrrrrr si pamatam taku zimu z predoslej prace, tam v zime tiez majitel budovy nekuril :-S je to desne, sediet v kose a ked mas az tak studene ruky,ze nedokazes pisat ani na pc ani perom.....
sak som si aj nechala rukavice, len som potom moc nemohla pisat na compe ;-)
jani sak treba prist skor do prace, potom skor pojdes domov :-)
za nejaku pol hodku by mali prist zamerat tie okna, som zvedava