Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

Zobraz úvodný príspevok
tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
Odpovedať
Ja tiez pojdem sa chvilu domov. Ucit sa. Bez budes mat plastaky?
Odpovedať
Profilova fotka
janka plastaaakyyy to budu.. len suseda mi ukazovala, ako sa jej rosia, tak som psychicky pripravena.. to z tych vlhkych stien :-p
Odpovedať
Profilova fotka
no toto.. dnes sa tu každý ullieva z roboty.. a ja tu zasa musím byť do 16.30 ]-(
Odpovedať
No aj my ich mame mokre. Ale to sme tu uz rozoberali. Len si tu rosu stale utieraj, lebo nam zacali aj tie plastaky plesniviet.
Odpovedať
coze? aj my mame plastaky, a nemame ziaden problem zatial.... a dufam ze ani nebude.... ale vtedy ked tu bola ta debata, tak som vyskusala ci aj my mame to mikro vetranie a drahy o tom nevedel, tak som vychvalila zase do nebies tuto uzasnu stranku, ze co vsetko sa tu naucim :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jeana.. a našla si ho? to mikrovetranie?
Odpovedať
Profilova fotka
ono to dosť záleží aj od toho bytu.. alebo domu.. aký je.. či je tam vlhký vzduch.. ako sa tam vetrá....
Odpovedať
Tak to ti ticho zavidim. Ja uz neviem co s tym mam robit. Ten byt bol vlhky aj predtym ale teraz je to uz dost zle. Nech uz je teplo, vtedy nieje zieden problem :-) No idem domov. Pekny vikendik prajem.
Odpovedať
jasne ze som ho nasla, ved nie som blondyna :-D :-D :-D jeeeeej prepacte vsetky blondynky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa ráta, čo všetko sa na tomto fóre dozvieme nové a potom môžme machrovať pred mužíkmi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no baby, okna mame zamerane, v utorok poslu cenovu ponuku ;-)
Odpovedať
super zuzi ;-) ja uz postupne odzdobujem stromcek - zacala som vyjedanim kolekcie a saloniek :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
levik.... u nas tie salonky a kolekcie sa stracaju tak nejak postupne, a ako tak civim na stromcek, vela ich tam neostalo :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
tak baby, ako vidim je tu mrtvo.... o chvilu padame, tak majte pekny novorocny tyzden ;-) ja sa ozvem o tyzden, papa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
zuzi peknu lyzovacku a davajte si pozor, v rakusku su laviny.. jani na nasom mini stromceku sme nic take nemali ;-) ale musela som varit krupicovu kasu mojmu muzikovi
Odpovedať
Profilova fotka
bez: dik ;-)
Odpovedať
no ako tak vidim dnes tu bude pusto.... :-| :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani co uz, makat sa musi :-p ako ti idu seminarky?
Odpovedať
bez strasne, vobec neviem od coho sa mam odvijat, vsetci ma strasia ze ked uz to poslali, tak im to profesorka vratila ze je to nedostatocne a taaaak..... som z toho na nervy.. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
fiha.. to mi ani nehovor, co ja s tou mojou diplomovkou.. :-p a hlavne vobec sa mi to nechce robit, len ten termin ma uz tlaci ako balvan..
Odpovedať
Profilova fotka
Caute baby :-) Tak aj ja sa pridavam k vam trapiacim sa so skolskymi povinnostami....prave pracujem na jednej seminarke a vobec netusim,ako to mam robit, a hlavne sa mi vobec nechce :-| No ale aspon ma potesuje to, ze nie som v tom sama :-D :-D
Odpovedať
marya asi naozaj vsetky pracuju na pracach :-D alebo sa venuju manzelom alebo neviem :-D naozaj drzim palce nech sa dari ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no baby keby sa mi tak chcelo robit ako sa mi nechce, tak som straaasna frajerka.. uz akoze finisujem, idem diplomku upravit, aby som zistila, kolko stran mi este chyba a kaslem na to dnes davaju pysnu princeznu, tak si pozriem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jani dakujem, aj ja Tebe drzim palce, nech to co najskor dokoncis ;-) U mna to moc ruzovo nevzera, nejak pomaly mi to ide....
Odpovedať
Profilova fotka
Bez tak suer, gratulujem k ukonceniu diplomovky :-) si sikulka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
marya nekric hop, kym mi nepreskoci... sa este morim, aby som to mala dobre po formalnej stranke, musim dopisat tie dristy do abstraktu, predhovoru, uvod a zaver, pouzita literatura.. no prostie ta najhorsia robota :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Bez, neboj, tie dristy su ta najlepsia robota, teda aspon pre mna :-D :-D Nieco si vymyslis a hotovo :-N Drzim palceky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mary neches to napisat za mna? mne to pride divne 3x pisat to iste do abstraktu, predhovoru a uvodu :-o
Odpovedať
Profilova fotka
Bez, ved trochu zmen poradie viet, pouzi nejake ine synonyma, mozno nejaky citat :-) a snad to bude stacit...no ale je fakt, ze nechapem, na co to treba trojmo, uplne by stacil jeden uvod....
Odpovedať
Profilova fotka
mary asi to tak budem musiet urobit, este stale sa morim s upravou :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?