tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
Caute baby :-) Aj ja prajem vsetkym krasny dnik :-)
Jeana, to je super, prve foto :-N x-)
Ja este 8 hodin, lebo medzitym musim este bezat do skoly, ale snad to nejak ubehne.....
Jeana, dokoncila som ju, robila som ju na poslednu chvilu, takze mi nic ine ani neostavalo :-N Som zvedava, co vseko bude na nej zle :-D :-D A Ty ako, tiez hotovo ?
Jani ze by som ho vydedila? ale nieeee, rano pekne skriabal auticko a zasa drichmal na sedadle spolujazdca.. uz si zacala brat kyselinu listovu? ha?
jean a aj pridas na MK fotecku?
Kyselinu listovu? To je na co dobre?
Tak to bol len niekdo velmi podobny. Sa mi to aj zdalo divne, som si myslela, ze ta snad nahneval, tak si ho proste vysadila ;-)
@marya co sa tyka prace stale to nemam dokoncene a drahy sef nie je v praci necakane ]-( ]-(
@bezaz si myslela mna ci beriem kyselinu? ak ano tak som brala ten mesiac ked sme snazilkovali a od vtedy beriem calibrum baby plan ;-) ale to je len na 1. trimester a snazilky :-)
ak konecne teda tu fotecku dostanem, tak pridam x-)
ahojte, len vas pozdravim, lebo sa budem snazit pracovat, povedala som si, ze v praci budem radsej usilovnejsia a tak budem moct odchadzat skor.. :-) tak sa majte krasne, nech vam den ubehne a vybavte co najlepsie vsetko co mate na plane ;-)
jani to ma teda dobre poznas, ked by ma riadne nasrdil, asi by som ho vysadila.. ;-) kyselina bola myslena na janne, ked sa idu snazit, ja uz poctivo beriem :-D
jean no na MK som si precitala, ze nie je dobre brat komplexne vitaminy, len pokial nemas vyvazenu stravu, ze ma stacit len ta kyselina
levik zaaavidiiiiim
no nekde som citala, ze to treba brat, ked vysadis tabletky, lebo tie tabletky este pol roka po vysadeni blokuj nieco, ale neviem co a potom to dietatku chyba. Ale mozes ho dodat aj prirodzenou cestou. Len si uz nepamatam v com sa nachadza :-N Ja som dnes velmi roztrzita.
Tak uz som spat zo skoly, Janne, nevidela som Ta :-D :-D Ale schytala som A, tak sa vytesujem :-N :-N
Baby, vy mate problemy s tymi vitaminmi.....janne, aj my sa uz snazime, ale neberiem nic specialne, zatial to nechavame na prirodu :-) , a tabletky nastastie riesit nemusim :-)
halo ja prave obedujem (ako vzdy pri pocitaci), tak som nakukla
ja som si na konikovi nasla partacku na kocikovanie zo susedneho vchodu. nahoda jak hrom :-D