tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
jani teraz co myslis? snazenie alebo chudnutie? ;-) ja si dam zatial 30minut an rotopede a potom brusaky a nejake cviky s gumov na ruky.. postupne chcem davku bicyklovania zvysovat, len musim trochu nahnat kondicku
no ale aspoň sa premôžeš.. ja toľko toho ani nepojem, ako sa to drží na mne.. to kvôli tejto hnusnej sedavej robote.. a keď prídem domov večer, tak sa mi už nič nechce.. jediné, čo mi ide je, že sa prekonávam chodiť do roboty aj z roboty pešo domov, čo je každá cesta cca 30 min..
bez, pridas sa? Ja som sa vam ludkovia dokopala na taebo..pridem tam, vratnik mi hovori, ze to o hodinu posunuli..tak som skocila vedla na kavicku. Za hodinku pomaly dojdem a pozeram, ze nikto nikde. A ten samy vratnik s uskrnkom mi hovori:..keby ste chodili pravidelne, tak by ste vedeli, ze dnes sa necvici..! Hadajte s akym tlakom som sla domov? ]-( ]-( ]-(
vratnici a upratovacky mi najcastesie dvihaju adrenalin v krvi.. nam nadavala nasa upratovacka, ze preco vyhadzujeme tolko papiera a tazkych veci, ze ona je po operacii a nemoze nosit tazke.. hmmm preco robi upratovacku?
silvi inak rozmyslam, ale teraz koli tomu snazeniu neviem, ci sa mam dat na dietu
Bez dieta? Ja som pocula len toklo ze netreba jest udene a vyprazane. No a na ranajky som mala udene s rohlikom a na obed vyprazany syr. Ale uz zacnem jest zdravsie. Teda aspon dufam.