Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • zuzi jasneeeee 😃 😃 😃

• No ani ja nemam rada zabijacky.
    Zuzi idem len tu po Blave. Asi Avion a tak, lebo v centre uz podla mna nic nezostalo.
    Zasa mame pokazene auto, tak len tam kam pride MHD 😬

• Janne, a co take ides vymetat..nejake obchodiky so satami? 😉

• Sponzor fóra
  • No saty. Nieco na zajtrajsi ples. Ani neviem co, ale snad nieco najdem.

• aj ja by som dnes chcela ist na chvilu pobehat po meste, ale v tomto pocasi neviem, ci sa mi bude chciet 😛
    a co jani hladas? mam teraz nove saty, su velice pekne, take menave modrozelene

• Janne, jééj, Ty ideš zajtra plesať? 😵
    Ináč, krásne piatkové ránko 😉

• Krasne rano.
    Asi pohladam nejake satky. Aj ked ja neviem co sa nosi na ples, lebo som zatial na ziadnom nebola.

• Bez pridaj foto insiparciu, ak sa da.

• jani nemaaam 😒

• No tak nic 😉

• Bez a kde si kupila? Kam sa oplati ist?

• jani tie som kupila tu v bazari uplne nove... 😬 zalezi, ake by si chcela, nieco honosnejsie najdes tu v meste na grosslingovej v tej novej pasazi su dva dobre obchody, inak take jednoduchsie hocikde..

• Aha v bazari? To uz dnes asi nestiham, ale pozrem. Vdaka za typ.

• Janne, väčšinou sa chodí v róbach, no aj podľa toho o aký ples ide 😉 . Už som tiež videla hocičo na plese 😃

• No ja som raz videla Sindlerovu v rifliach a mikine. Ale to bola "len" recepcia 😃

• Sponzor fóra
  • jani ved nebud zaka krepa ako sindlerka 😉

• bez: 😃 😃 😃

• Tak to by ma ani nenapadlo 😉

• bez... tak teda v nedeľu idem cez PD, tak ti nejakú jaterničku nechám tam 😃

• jeej u maminky.. ta mi zamrazi 😃
    baby ja mam tento tyzden strasnu krizu, v kuse sa mi chce spat, mam asi spavu nemoc.. este ze dnes uz mam po pracovnej dobe 😬

• caute baby. jednym ockom vas sledujem 🤔
    zuzi aj mne sa chce furt spat uz asi tyzden. neviem, aka unava ma caka na jar, ked teraz som taka skapata.
    co planujete na vikend? mna muz zajtra opusti - ide sa lyzovat, vecer sa mi dufam vrati 😃
    v nedelu pojdeme pozerat veci do bytu, po navstevach.. a odzdobime stromcek a byt.

• ahojte..
    ja mam spavu nemoc uz veeelmi dlho 😃
    a plany na vikend? jediny volny vikend pocas skuskoveho a to pridu svokrovci so svagrovcami na navstevu aj s malym synovcom... takze dnes varim a peciem a zajtra od 9 uz su tu 😬
    fuha sa mi nechce uz teraz.... 😞

• no jani ty asi preto, ze si musis teraz predspat, co sa potom rok nevyspis 😉
    aka bola vcera vecera?

• Jeanka ti nezavidim. Ale ta unava za par mesiacov zmizne, neboj 😃

• Jeanka a este nieco. Ja som asi nezaregistrovala, ci si pridala foto fazulky, alebo nie.

• jani ty si to este uzi, lebo potom sa nevysipis.. aj ked, mozno budes jedna z tych stastnych maminiek, co maju spave deticky 😃
    ja som tu uz niekde tie plany pisala, este do toho prislo na nedelu "pozvanie" do kovacovej pozriet kamosovho bracha, co sa tam lieci zo strasneho urazu, ale zistila som, ze asi nebudem moct ist, lebo musim dokoncit konecne tu dekanovu publikaciu a zostavit zbornik.. preco ma weekend len 2 dni, 😦

• Ja som vzdy tvrdila, ze to ma byt opacne. Vikend cez tyzden a tyzden cez vikend. ale to by mi v parlamente nepreslo. Ved kdo by potom zarabal peniaze na ciganov a politikov? A hlavne kedy?

• vcera bola vecera uzasna... este vo dvojici romanticky pokial si to mozeme dovolit 😃
    ano, teraz si to predspavam 😃
    Janne inak uz to nie je fazulka ako som uz pisala uz je to riadne babätko 😉
    a fotecka este nie je pridana ... 😞
    zelam vam vsetkzm odchadzajucim krasny vikend

• Tak teda foto riadneho babatka 😉
    Idem na tie nakupy.
    Pekny vikend. A nech trva aspon tyzden.

• Ahojte baby 🙂 Konecne som sa sem dostala, uz davno som tu nemala taku "nahanacku" 😃 😃
    Jeana, veru, Ty si pekne predspavaj, uz to mas zratane 😬 😃 Mne sa tiez chce vela spat, ale vzdy rano...vecer by som zasa rada buntosila 🙂

Waw, vy tu vsetky "plesate", je tu este niekto okrem mna, kto nema tento rok ples na plane alebo som uplne out ? 😃 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém