Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • Caute Kocky, vidim, ze vsetky skuskujete, tak Vam drzim prsty! Mate moj obdiv, ja som leniva aj na anglinu...
    len dufam, ze ked doskuskujete, ze dame stretko 😉

• hm, do BA to mam daleko 😞

• Fifi, kto povedal, že to bude v BA 😃 . Tento krát by to mal bať stred Slovenska 😃 , už sa zľutujte 😃 .
    Ináč, krásne ránko 😵 ...konečne štvrtok 🙂

• Sponzor fóra
  • no vidis, to by som mala blizsie 😃

• bre rano..ja mam tolko roboty, ze neviem kde mi hlava stoji.. 😛

• baby veru, ja som tak azahltena robotou, ze budem musiet maknut aj cez weekend.. vobec ma to nebavi, ked nemam cas ist ani na obed 😛
    zuzi zvalka neboj, uz nieco vymyslime.. 😉

• no to asi s prichodom noveho roku Sisi.... nezavidim 😐

• Ja som tu bola tiez vcera 2 hodky viac a dnes som tu uz od siedmej. Take zhony.
    Inac dobre ranko 😃

• fiha, to len ja sama tu relaxujem? 😃

• Fifi az ti zavidim. Neprovokuj.
    Ale buduci tyzden budem mat aj ja hadam volnejsie.

• no mozno si nieco privolam, poobede mame poradu s riaditelkou 😐

• Fifi, aj ja 😃 ...

• tiez mate poradu iwus? 😃

• ja som mala poradu od 8.00, ale aspon sme si so sefkou vypili kavu.. teraz idem zaskolovat kolegyne, musim zostavit zbornik, urobit vyuctovanie grantu a pod... 😛
    este ze ide weekend 🙂

• hm, my napriklad este nemame rozvrh na letny semester, tiez ho len robite bez?

• Sponzor fóra
  • zuzi predpokladam, ze ho ani nezacali robit, semester sa zacina 11.2., takze mozno koncom januara

• aha, u nas mam echo ze uz 7.2., ale stale to nemame na papieri 🙂

• to neviete, kedy vam zacina semester? 😮

• nie 😉 ved prave, ze je riadny bordel tento rok u nas v skole, 😠

• ahojte.. konečne som sa tu dostala aspoň na chvíľu.. strašné ako tým ľuďom šibe po novom roku.. normálne sa nedem zastaviť..

• Fifi, nie veget 😃
    Už som nejaká hladnááááá 😛 , na obed mám brokolicovú polievku a šišky s džemom 😵 😛

• mnam brokolicova polievkaaaaa 😛 😛 😛

• ja ešte teda neviem, čo si vyberiem na obed.. teraz som len raňajkovala.. 😃 ešte nebola od rána čas..

• ja som bola rychlo nahadzat obed do seba, lebo vcera mi uz bolo blbo, co som nic nejedla.. 😛
    zuzi tak to je riadny bordel, u nas este v lete vieme presne kedy zacinaju semestre, kedy je skuskove a pod..

• bez.. len aby to bolo z toho, že si nejedla 😃

• ale zuziiii... ved je este skoro... aj ked 😃

• bez ja by som tiez uvazovala, ze z coho to asi bude? Mna nic nieje, tak ja zatial nic.

• aj by si sa potešila.. 😃

• Čaute baby 🙂
    No Bez, že by už ? 😉 Som vzrušená 😃 😃 Mne je zas napodiv až moc dobre.... 😬
    Dnes som sa dozvedela, že som zatiaľ všetky skúšky urobila, tak sa vytešujem 😬 a drvím sa na to účto na zajtra....

• marya tak gratulujem! ja som zase zistila aku chybu som spravila v projekte ktory som vcera posielala a neviem co spravit, tak cakam ze si to v maili profesor nevsimne a na obhajobe mu donesiem upravenu verziu 😃
    a ze si treba dat suknu a vystrih 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém