tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
Baby prave mi napisala veduca katedry, ze pan docent mi do indexu nic nezapise, lebo mi nema co zapisat. A to som dostala D. Ani neuviedol dovod preco mi nechce zapisat. Ja mam strasne nervy....
Nasla som vysledky, podla ktorych mam D. Bola to pisomka a vysledky vyvesil ten trtko osobne na chodbe. Boze taky bordel. Maximalne ma to demotivuje ]-(
ahoj anita
ja sem tiez chodim stale menej :-(
ale teraz som tu !
ja nove nic. dari sa mi tak normalne, takze som spokojna :)
a co ty? ty si uz snazilka? ci uz tehulka?
anita super, idem pozriet na MK, ci mas tam fotecky ;-)
zuzi som necitala podrobne, co ste pisali, ale to som zachytila, ze pozemok pri terchovej a tak planujete.. my by sme tiez chceli, ale az o nejakych 10 rokov.. uvidime, ako bude :-)
Levik, foto zatiaľ na MK nemám a ani sa tam nezapájam, som teraz dosť busy. Veľa práce v práci, prerábame si bytík a chceli by sme to stihnúť kým sa malé narodí...
Aj niektorá iná zo septembroviek sa ku mne do spolku tehotných pridala, alebo som zatiaľ sám vojak v poli? :-D
levik: pozemok sa riesi, dufam, ze bude :-D dom chceme tak o 5-6 rokov najneskor ;-) uvidime,ako to vsetko dopadne ;-)
tehu musime teda na nejaky cas odlozit, kedze musime zbierat a setrit vela peniazkov :-( :-(
no my sme este ani byt nedozariadovali, potom bude nove auto a potom deticky a ked sa z toho spamatame a vratim sa do prace, moze byt pozemok a dom. ale rozculuju nas v tomto dome tenke steny, preto sme uz o tom zacali hovorit.. musime nasetrit veeeeala aby ten dom bol kvalitny :-)
ja marinujem kuracie stehna.. vidis uz je 19., uz idem zapnut ruru :-D zienka domaca :-D inak nepeciem teraz par tyzdnov nic, muz zakazal :-D on totiz nema rad sladke a na vianoce toho bolo az az potom som robila pred 2 tyzdnami kremes, kedze on rad kremovejsie, a jeden kusok si dal ochotne a dalsie -no nasilu tlacil, az mi zakazal piect :-D nastastie kamoska robi buduci vikend party, bude mat 30, tak som sa s nou dohodla, ze jej daco napeciem, tam kobylky pojedia :-D