tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
No, to je pravda, u nás to malo až neskutočne hladký priebeh. Mne bolo celý mesiac od rána do večera zle, najprv som si myslela, že mám pokazený žalúdok :-D , ani ma nenapadlo, že by som mohla byť tehotná, no potom mi to nedalo a kúpila som si test, hoci ma manžel odhováral, pretože tiež neveril, že sa nám to takto rýchle podarilo. A vidíš, bábo je o pár mesiacov na svete (dúfajme).
No tak...keď tu už padla tá otázka od Matenky, či je tu nejaká nová tehuľka, tak.....hlásim sa x-) . Čakala som na tú správnu príležitosť ako Vám to oznámiť ;-) ...takže ak všetko pôjde tak super ako doteraz...v auguste sme traja :-)
Bez držím palce nech to vyjde na prvý šup ;-) , tak ako nám :-D
Jéj, Iwi, to je super správička, blahoželám a veľmi sa teším :-N :-N x-) x-) Teda, naozaj si to vydržala dlho tajiť.....Hneď mi to zdvihlo náladu :-N :-N
:-D No dnes ma tu v robote všetci strašne štvú, a toto je prvá dobrá správa, tak ma to ozaj potešilo a rozveselilo x-) x-) A Ty Bez nič nové ? :-D :-D :-N
ok, inak rozmyslala som o kurze pre dule (porodne asistentky).. asi by ma to bavilo ;-)
nas tu dnes pan dekan rozculuje jedna radost, asi preto, ze sa vecer vidime este na akcoske :-p
teda baby,chvilu tu nie som a co necitam.... teda Iwi - blahozelaaaaaaaaaaaaam k babatku :-p je to krasne, dufam, ze v tom auguste budete najstastnejsi par na svete :-D
bez: drzim palce, asi tu fakt ostanem sama bezdetna, ked sa mi vsetky presuniete na konika, tak si tu budem pisat so sebou sama si :-D :-(
iwi.. gratulujem..
fifitko.. neboj tak to tu budeme asi dve.. my sa chystáme so snažením až možno niekedy po lete.. keď sa nám podarí prerobiť bývaníčko.. :-(
fifi ty si budes pisat sama so sebou si ? :-D :-D to bolo dost gramaticky spravne :-D :-D
inak ja musim uz aj konikovat, takze nestiham, konecne aj nieco robit a aj tu pracovat :-D