Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • cau zuzi ja som tu. stale mam MS ako prvu volbu 🙂
    ake krasne rano dnes
    nemala si ale poladovicu?

• jani aj ja 😉 trochu sa smykalo, nastastie ten strasny vietor to pekne vysusil, takze len niekde sa trosku smykalo, taky hnusny tenky filmik bol na ceste... 😦

• Dobre ranko.
    Baby tak moj muz to chudak odniesol. Ma odtrhnuty krizovy kolenny vaz a meniskus. Takze operacia. Teraz chudacik lezi doma a chladi sa ladom. Hadam mi nezamrzne, kym pridem.

• Sponzor fóra
  • jejda jani.. este ze ten moj nerobi taketo sporty.. skore uzdravenie tomu tvojmu prajem

• jani no parada.. tak ho pozdrav.. kedy pojde na op?
    inak co s tym dnesnym stretkom? ved neviem, kam nakoniec pojdeme 😬

• Ahojte baby 🙂
    Jani, prajem manželíkovi skoré uzdravenie a držím palce....
    Inak, ako ste víkendovali ? Ja som si konečne oddýchla, lebo minulý týždeň ma v robote riadne stresovali, ale teraz som tak naladená, že ich mám všetkých v paži.... 🙂

• Aj ja som oddychovala. Dakujem, odkazem mu. na operaciu pojde az v aprili, lebo skorej nieje volnu termin.
    Tak dnes pojdeme tam na tu obchodnu?

• mary super, nie si tehu, ze ti je to jedno? 😉
    jani no asi hej, skusim tam zavolat a rezervovat stol, nech si mame kde sadnut

• O.K. pani organizatorka. Tak daj potom vediet co si zistila.

• Bez, bohužiaľ nie som 😐 Ale nevadí, o to viac budeme snažilkovať 😬 Len som si povedala, že sú aj dôležitejšie veci, ako nejakí blbci, a neoplatí sa mi kvôli nim rozčuľovať....radšej sa teda teším že mám takého skvelého manžela 😉

• baby inak objavila som tu v BA obchod, kde predavaju velmi vychvalovany femigard (kuk na MK), chcem tam ist cez obed, tak ak by ste mali niektora zaujem, mozem kupit 😃

• bez a mozes nam nezasvatenym (dufam ze nie som sama 😃 ) prezradit co tej femigard je?
    inak Marya ides dnes na stretko??? 🤔 dufam ze ano!!

• zuzi napis mi do IP mobil na teba, az vecer skoncim by som sa ozvala ako vyzerate 🙂

• Bez co je to ten femigrad? Mozno aj ja to budem chciet.

• Bez, čo predávajú v tom obchode? 🙂 Nemám teraz čas kuknúť na MK 😞
    Ináč, pekný deň Vám prajem 😵 . Aj u Vás svieti slniečko? 😎
    Jáááj, Vy zase dnes máte stretko, čooo? A ja nemôžem 😢 . bo ste ďaleko 😐

• Sponzor fóra
  • to je nejaka strasne "zazracna" bylinkova vodicka, co ma pomoct aj s tehu aj so vselijakymi zenskymi problemami http://www.ohm.sk/femigard.htm 
    iwi ved som zvedava, kedy sa my stretneme 😉

• No zuzi vyskusaj a potom uvidime 😉

• To vyzerá ako elixír života 😃 😃 😃

• ahojte baby.. konečne u nás svieti slniečko.. dúfam, že sa v priebehu dňa rozmrazí ten hnusný ľad.. dnes keď som išla do roboty, tak som išla ako na korčuliach..

• tak snad to nebude nejaky podfuk, ked to na MK tolko bab chvali.. zeby masovy placebo efekt? 😃 😃 😃
    zuzi u vas nepadal sneh?

• cez výkend ho bolo strašne veľa.. v noci asi pršalo a tak trošku sa roztopil a nad ránom to všetko zamrzlo.. takže otras..

• bez tá vodička má akože pomôcť pri snažílkovaní alebo už keď si tehu?

• pri snazeni 😉

• Takže už ani chlapa k tomu nebudeme potrebovať ? 😃 😃 😃 😃

• Tak to snad nie. Bez chlapov? Zuzi maco letel s akou leteckou spol.? Lebo ja sa snazim najst nejake lacne letenky to Toronta a pod 18 000 som sa zatial nedostala 😞

• jani letel s lufthansou, ale tam nejakymi americkymi.. letenka stala 25.000 a to bola lacna.. takze 18 je podla mna v pohode

• jani a co ides do toronta? mozno aj my pojdeme v lete. ale letenky este nepozerame..

• Bez, a kedy sa Ti vracia ?
    Jani, to závisí aj od toho, ako dlho v predstihu to rezervuješ....čím skôr tým lacnejšie....

• mary vo stvrtok dojde..
    prides na stretko? haa?

• No aj my chceme ist v lete, ale moj muz pojde, len ak najdem lacnejsie letenky.
    Tak sa snazim.
    Mam tam sesternicu, tak k nej

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém