Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • teda, ja mam doma 3je, poziciam ti? 😃

• No keby si nebyvala tak daleko, tak by som nad tym zacala uvazovat 😉

• jani, ja mam asi stvoro a byvam v dubravke 😃

• Sponzor fóra
  • Dakujem za ponuky 😃
    Musim si ale kupit, ved aj buduci tyzden mi bude treba 😬 Aj ten tyzden potom

• hm, planujete trenovat pravidelne? 😃

• jani nemyslis vazne, ze v intersporte nemali plavky 😮

• Kazdy tyzden.
    Zuzi naozaj nemali. Tiez som bola prekvapena. Ani v Bepone nemali. Vraj to vsetko postahovali na Obchodnu. Tak tam musim najst.

• teda, tolko obchodakov kade-tade a nekupis plavky 😠

• Janne, už Ti neostáva nič iné, len ísť na nudaplaváreň 😃 ...

• iwi, prides v juni na stretko k ziline? 😉

• ahoj Iwi. Ako sa mas?

• Iwi nooooo sice uz budes gulatucka, ale mohla by si 😃

• iwi ahojcek, kedy pridas nejake fotecky fazulky? stale nic tsts

• Foto. Foto. Foto 😃

• fotoooooooo 😵

• Sponzor fóra
  • heh, to aby som urobila kukuc na kona 😃

• No to urob. Mozno chytis inspiraciu. Ja vzdy ked tam pozeram, tak sa uz neviem dockat, kedy si budem moct aj ja spravit taky album 😵

• jani co album, ale ked uz budem moct nakupovat dupacky a hovadiny 😃

• jej baby, ste zlate, ake posadnute mamicky 😵 podobnu euforiu zazivam pri pohlade na projekty domov 😃
    tesim sa aj na babatko, ale este to chce cas 😉

• fifi tento rozumny pristup sa da aj tak, podla mna, uplatnovat len dovtedy, kym to na teba proste "nepride" 😉

• levik: ja viem, uz som zoparkrat take "nutkanie" mala 😃

• No ono to proste pride a rozum ide bokom. Keby som to brala len rozumom, tak neviem ci by som sa k tomu niekedy odhodlala.
    Bez a tia dupacky z bess.sk 😵 Vsetky by som ich pokupila. Uz aj kociky mapujem.. Normalne som posadnuta 😬

• baby ja som vcera kocikovala hodinu a pol malu elu
    a pri tom som si vypocula story o porode. ale aj tak do toho chcem ist 😃

• jani bess je the best.. ale najprv sa musi zadarit.. mam dnes depku, nestiham robit, do toho ma boli hlava a tak.. dufam, ze aspon niekto pride na to stretko a trochu mi zdvihnete naladu 😐

• Neboj, zdvihnem 😃 Keby som meskala, tak zavolam ci ste este tam. Ja za taku hodku pojdem z prace, aby som stihala.

• jani sup suop chod kupit tie plavky, nieze ma tam nechate cakat ako picina samu 😮

• Neboj. Boze mas ty ale starosti. Mozno tam bude nejaky pekny casnik a potom ti ani chybat nebudeme 😉

• prave mi maco oznamil, ze aj on si tam ide s kamosom sadnut 😮

• To vazne? Nahoda? Alebo to potom mate blizko 😉

• inak baby a ked to vyjde ze tam pojdem tak zaparkujem na tom velkom parkovisku a potom pre mna pride vrtulnik aby som sa vystverala na ten most??? 🤔

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém