Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

Zobraz úvodný príspevok
tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
Odpovedať
Na mam predstavu, ale pojdem pozret na to trnavske a este do Petrzalky na Sustekovu a potom sa uvidi. Mozno to ani nebudem lepit tento mesiac, lebo tento mesiac si chcem kupit stolik a taku policku do obyvacky.
Odpovedať
Profilova fotka
:-) pekne pozdravujem aj ja :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani teda jake plany :-D nazdis jachin neviete inak kedy maju blavaci jarne prazdniny? to budu prazdne cesty :-D
Odpovedať
Dobra otazka. Si rano bola v kolapse? My sme celkom sikovno presli.
Odpovedať
Profilova fotka
jani ani nie, len sa tesim na tu cestu, ked budem moct ist po hlavnej bez zapchy.. ako v lete :-D
Odpovedať
Jo leto bolo super.... Aj ked ja by som mala radsej tie prazdniny :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Východ má prázdniny prvý jarný týžden, tak Blava asi o dva neskor.
Odpovedať
Profilova fotka
jachin prvy jarny? to je ktory? vuduci tyzden ma stred, takze BA asi po nich ci ako?
Odpovedať
zuzi mne sa zda ze bratislave jarne zacnu buduci vikend
Odpovedať
Profilova fotka
bez, stred slovenska ma buduci tyzden prazdniny... takze Blava bud prva alebo posledna... hm. inak mi dnes konecne dorazili tie zaclony z Quelle, tesim sa ake budu... vecer idem po ne na postu :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Hups, myslela som prvý marcový :-D
Odpovedať
Profilova fotka
teda, ze by to zacinal stred Slovenska? :-D alebo mam mylnu informaciu 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem ako to je s ostatnými krajmi, ale my začíname určite prázdniny prvý marc. týžden, ved nielen žiaci sa na ne tešia :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no aj ucitelky, ze jachin :-D :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
To som mala na mysli ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
postrehla som tvoje zamestnanie ;-) tak sa zatial lucim, idem si po tie moje krasne zavesy do mesta a s muzickom na nakup :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahoj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuzi tak ake su zavesy? idem pozriet na MS
Odpovedať
Profilova fotka
Bez, teraz ich tam dam az :-D este som robila veci z prace, nestihacky :-N zavesy su skvele -ako na obrazku :-p
Odpovedať
Profilova fotka
zuzi supis, idem pozriet ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bez: chce to denne svetlo, lebo teraz vecer je to onicom... skusim zajtra, ked pridem z prace, inak su super :-p
Odpovedať
Profilova fotka
zuzi vyzeraju aj na nocnom svetle dobre ;-)
Odpovedať
kde ste? :-o
Odpovedať
tuuuuuuu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Čaute baby :-)
Odpovedať
cauteeeeeeeeeeeeeeeeee :-D :-D hello Mary, ta kniha je ohromna, len komu sa to chce prepisovat 8-(
Odpovedať
nazdarek damy, Jeana to ty si mi vcera poslala linku na nejaky album?
Odpovedať
ano a uz som ti poslala aj ospravedlnujuci email :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Cau Jeana, no som rada, že je ohromná :-D Ešte keby sa sama prepísala..... :-D :-D Ako ďaleko si pokročila ?
Odpovedať
mna chytila daka ukrutna nadcha :-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?