tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
no my oslavujeme tak troska :-) kedze mame novy stol, nepojdeme von na veceru, ale budem varit, muz dokonca slubil, ze pride o pol siedmej z prace, som zvedava :-)
neviem ci sa vam to bude chciet :-D chystam sa robit grilovane krevety jemne ocesnakovane podavane s petrzlenovym, citronovym a zazvorovym maslom a bagetou, peceneho lososa s hraskovou omackou, glazovanou mrkvou a zemiakovymi pusinkami a dezert bude karamelovy krem a potom ak by nestacilo syr s hroznom x-)
levik super teda...
ale to si das pol dna volno alebo homeoffice, alebo ako to stihas...
lebo len tie pusinky, chcu celkom dost casu a dalej... no je to narocne si myslim..
ja by som to teda nestihala, tak musime ist do restauracie :-D
Ahojte. Normalne som stratila rec pri tom ako som citala vo valentinske menu. Aj ja by som si dala. Ja este nemam presne rozmyslene, co budem varit. A ci vobec budem varit, alebo co bude... Mam dostat nejake prekvapenie, tak som zvedava.
no baby ja sa nestacim divit.. my to zazdievame.. maco tento sviatok strasne neznasa, tzak nebude nic ;-) my mame romantiku pocas celeho roka.. a zajtra budu dva roky, co ma poziadal o ruku.. kokso same vyrocia
jani tak to ta obdivujem, ze sa do takehoto niecoho pustis.. ja by som sa neodvazila :-o
no ja som to zdedila po babke, ona stale len vyvarala a vypekala. a fakt je, ze ako novinarka sa ostanem do kadejakych restauracii, takze odtial mam potom casto inspiraciu..
zuzi my mame vyrocie tiez 13., ale v marci a prveho rande ;-)
Wow Levik, parádne menu ;-) Mužík bude nadšený :-) Ja by som si tiež takéto netrúfla, varenie ma síce baví, ale pridŕžam sa tradičnejších receptov :-N :-)
Bezaz, tak blahoželám k zajtrajšiemu výročiu ;-) Ja som zvedavá, aké prekvapenie vymyslí ten môj, keďže si už nápady vyčerpal pred pár dňami na moje narodky....no dnes ráno vybavil nábytok do haly, tak aj to je prekvapko :-N
My si tak občas pripomenieme nejaký pamätný deň :-D V máji budemem mať rok od zasnúbenia a v ten istý deň aj dva roky, čo sme spolu, tak to je ozaj dôležitý míľnik x-) x-)