Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • ze ma prist na cas domov? no u nas to zial jasne nebyva 😞 ale viem, koho som si vzala 😃

• No ja mam mat vecer prekvapenie, tak som zvedava. Dufam, ze to bude prijemne prekvapenie 😬

• teda baby 😃 ake plany.. 😉

• Sponzor fóra
  • No Zuzi a to mi vcera kupil nausnice. Takmer ma prekotilo, ked som ich rano otvorila. Nepacia sa mi, ale je to prva vec, ktoru kupil sam, tak si to plne vazim.

• jani tak to sa riadne prekonal 😃
    mne peto kupuje veci bez problemov, aj ked ma trochu iny vkus ako ja 😉

• Veru, trochu iny vkus 😬

• fiha fiha baby... my ideme dnes vecer na masaz - manzel objednal termin v salone 😛 a potom na veceru a udajne ma este nieco "v zalohe", som zvedava 😃
    ja mam velke srdiecko s mnam pralinkami, morsku sol do kupela - kedze sa tak rad kupe a jednu fajn sviecku do roboty na stol - pre skulturnenie prostredia.... no a samozrejme najvacsi poklad predsa uz ma - MNA 😃 😃

• Baby, Vy teda máte iniciatívnych manželov 😉 . Môj sa ma spýtal, že čo ideme robiť, keď je už toho Valentína 😃 . No keď nieje romantik, čo narobím? 😃
    Fifi, Tebe úprimne tú masáž závidím 🙂

• iwi ved vy sa budete vytesovat z vasho daru, co je este schovany 🙂

• no ja mám manželíka zasa v Čechách.. tak nemám s kým oslavovať.. ale inak tiež moc neoslavujeme tento "sviatok"

• Baby este ze ste toho vela nenapisali, lebo ja by som to nestihla precitat. Uz sa tesim domov. Vazne som zvedava. Ale prijala by som taku masaz 😵
    Snad nebudem sklamana,

• Caute baby 🙂 Mne sa dnes vôbec nechce robiť.......
    Janne, Fifi, super, že sú Vaši drahí takí romantickí 😬 Môj dnes len spomenul nejaké prekvapko, tak uvidím čo to bude 😃
    Iwi, ako sa darí bábatku ? 😵 😵

• normálne nám to tu nejak viazne..

• Všetky buď pracujú alebo koníkujú 😬

• Pracujeme 😞
    Ale buduci tyzden bude hadam lepsie.

• Sponzor fóra
  • tak v to dúfam.. chcela by som si konečne trošku oddýchnuť.. a na ten ďalší týždeň sa sem asi zasa nedostanem.. zasa bude kopec roboty a ešte k tomu budem musieť zaúčať novú kolegiňu.. 😐

• Chúdence my, ani v robote si nemôžme oddýchnuť 😃 😃 😃

• ahojte manzelky,
    tak cakam na manzelika a ideme na ten "valentinsky" vecer 🙂 tiez dnes nestihacky a dalsie dva tyzdne takisto nie... zavidim tym, co vedia, ze budu mat v praci klud 😠

• Ahojte, tak my moc neoslavujeme Valentína, akurát som manželovi kúpila čokoládku, inak nič.Den ako každý iný. 😉

• no ja mam pocit, ze je to stale horsie.. vobec neviem, kedy budem mat klud 😛

• Dnes je asi každá so svojou polovičkou 😉 tak preto je to tu tak pustejšie. Prajem pekný zvyšok večera. 😵

• no halo, tak ja som s prvym manzelskym valentinom spokojna, dufam, ze aj vy 😉

• jani este ze ten sviatok neslavime 😃

• Dobré ránko 😉 ,
    tak my sa boli navečerať 🙂 . Ale nedostala som ani len ružu 😃 , ach jaj no čo už s ním 😬 .
    Mary, darí sa nám dobre 😵 . V pondelok ideme na sono, tak sa tešíííím 😵 😵 😵 .

• iwi ale co, ved ta pozval aspon na veceru 😉
    iwi pridas fotecku na MK?
    jaj jani a ako sa vydarilo super valentinske menu?

• Aspoň niečo 😃
    Bez, ešte som sa ani nefotila, nemám sa k činu 😴 . Musím sa polepšiť 😃 . Potom dám avízo 😉

• iwi neva, budem sa tesit 😎

• Dobre ranko. Iwi aj ja by som privitala foto 😃

• No snáď sa dočkáte 😃

• Zuzi a je ten Femigard aj ucinny? Lebo ja veru neviem....

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém