Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • Juj tak Vas lutujem. Testik bol, ale presne podla mojich ocakavani. Nic 😞 No hadam uz dnes pride ms, lebo brucho na to by aj bolo dost bolave.

• jani tak to je skoda, myslela som, ze uz tam budu //
    baby je mi uplne zle 😦

• jani no asi to bude z toho, ze si vysadila tabletky.. bude sa musiet telo znormalizovat..
    zuzi tak aspon fajn ze neobhajujes dnes tu pracu, ale uz to mas za sebou

• Sponzor fóra
  • No vidis. Ten profak, ci co to bol, vedel co robi. Dnes by si to mala vazne tazke.

• baby tak dnes neviem, co by som tam robila

• zase sa tu dnes spiiii 😐

inak bez a ty si tu uz odprezentovala vysledok testu??? 😕
    Nic??? 🤔

• jani nic.. 😒
    baby som uz doma, spala som 3hodky, hlava stale boli ale aspon mi uz nie je zle 😬

• Ahojte baby 🙂
    Bez, pekne oddychuj a bud rada ze si doma 😉 😬
    Jeana, ako pokracujes s bakalarkou ? 😃 😃

• no bez pekne si odpocin a uzi si chvilku doma 😴
    * marya - vyyyyyyborne aj knihu ti mozem zajtra trebars vratit,, lebo som bola vcera odovzdat teoreticku cast a ma teta ucitelka pochvalila, ze to mam aj vyborny zaklad na diplomovku a mala som toho veeeela 😃
    takze takto verejne ti chcem podakovat a pochvalit ta ako vzornu ziacku co ma doma rozne zaujimave knihy ktore sa tazko zohanaju 😃 😃 😃

• jani super, gratulujem 😎

• Jeana 😃 😃 😃 😃 Som velmi rada, ze Ti ta kniha pomohla 😬 😬 Si sikulka 😉 ( A vsetky tie knihy co doma mam, to je nasledok mojej zavislosti na nakupovani knih, z ktorych potom aj tak mnohe neprecitam...manzelik ma radost....ale snazim sa 😃 😃 )

• Ahojte. Jani pekna foto. Aspon trochu leta...

• hmmmmmmmmm dakujem 😉
    aj ja som nahodou obzerala fotky v PC a nasla som aj tieto z honeymoon tak aspon mam pekne spomienky, ked si take trosku dlhsie nebudeme moct este zopakovat 😃

• honeymoon....... Taka nostalgia 😵

• A u nás je to ešte budúcnosť 😃 😃 😃 Snáď 😃

• Sponzor fóra
  • co to je honeymoon? take nepoznam 🤔 😃

• zuzi to je prilezitost zacat si s muzom liezt na nervy hned po svadbe. bud rada, ze si nebola
    ale nie, len si robim srandu, aby si akoze nemala co lutovat 😉

• jani dik 😃 som zvedava, kedy sa mi konecne po tolkych rokoch dostaneme na taku ozaj dovolenku kdesi k moru 😛

• az sa dostanete, bude to urcite stat za to
    zuzi ked uz si doma, co keby si pofotila aktualny stav bytu a hodila na strechu? 😉

• ahojte zienky, ste tu este nejaka? 😉

• Ahojte 😉

• jani to by som musela najprv poupratovat 😃

• Čaute baby 🙂
    Je tu niekto ? Halooo 🙂

• dobre ranko panicky 😃 😃
    nemam tu sefa cely tyzden, tak by som tu viacmenej mohla byt stale, tak dufam ze sa tu bude nieco diat 😠
     😃 😃 😃

• jani jasne, len to by musel niekto aj pisat 😉

• pozerám, že nám to tu nejak mzrne.. nikde nikoho?

• Jééj jeanka, nová foto 😵 . Ach jaj, ako by som bola teraz v Tvojej koži...teda na pláži 😛
    Ja som tu, ale chystám sa na obed 🙂 .

• Ahojte. Ja dnes nemam nejako chut pisat. Robim len nevyhnytne veci 😴

• ahojte, ako sa mate iwuska?? 😉
    janne preco nemas chut, stalo sa nieco ?? 🤔

• No konecne som dostala MS tak ju riadne trpim 😞

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém