Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • Janne, tak predsa nakoniec dorazila....no aspon nemusis ist v piatok k doktorke....

• inak marya ty si tu tak tajne... 😃 a ty nic neprezradis??? 🤔

• Ako tajne ? Nemchapem 😃 Vsak som tu verejne 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • ale ja myslim tak, ze sa ani nepriznas ci uz bol cas na testovanie 😉 😃

• Jaaaaj......Ale mi to dnes páli 😃 😃 Ešte nie, však keď niečo bude, tak sa pochválim 😬 😬

• Tajomna Marya.
    No pravda, aspon nemusim ist v piatok k lekarke.

• caute babule. vy co ste tehotne, aj ste to hned nejak citili?

• levík.. dobrá otázka.. tak to teda aj mňa zaujíma 😃

• ak mozem ja odpovedat 😃
    tak ano uz len to podvedomie ze nieco sa deje, nieco nechodi na cas, vo mne vyvolavalo taky pocit euforie 😃
    a po fyzickej stranke bol prvym pocitom rast prsnikov, co dostatocne aj bolelo 😃

inak teraz sa mi casto stava ze sa ma manzel opyta ze na koho sa usmievam, a pritom to je len taky stastny vyzor tehulky 😉 😃

• jasne ty si ta prava 😉 a ako rychlo si to citila? jedno a druhe?

• no som zvedavá, ako to zistím ja.. keď ma prsia bolievajú vždy pred MS.. 😐

• Teda aj tu sa stale riesi tehotenstvo. Ja mam pocit, ze je to vsade. V praci sa o inom nehovori, lebo kolegyna ide za mesiac na matersku, druha za 3 tyzdne a jedna isla minuly tyzden 🤔

• no je to aktualna tema, co narobime 😃 teda u mna zatial nie, ale snad onedlho ano 😃 a moje dve dobre kamaratky maju malilinke babatka, veru je to vsade naokolo 😃

• waw.. tak to aj ty máš samé tehulky na okolí ako ja.. už som myslela, že som jediná..

• Veď sme v tom najlepšom veku na otehotnenie 😃 Nedávno sme riešili prvé lásky, potom svadby, teraz tehotenstvo, potom deti, a onedlho príde čas keď budeme riešiť svadby našich detí 😃 😃

• Sponzor fóra
  • juj no hadam to tak rychlo nepojde. Ja este nechcem byt stara 😞

• no ryyyyyyychlo nie. iba rychlo 🙂 ale pre mna je svadba deti ozaj v nedohladne 😃 a co taka svadba vnucat 😃

• Boze tak to tu uz mozno nebudem 😉

• Zas az tak rychlo snad nie Janne, neboj 😃

• teda baby, co tak rovno riesit pohreb? aku by ste chceli truhlu? pochovat alebo spopolnit? 😃 😃 😃

• tak to ste sa dostali už pekne do budúcnosti 😃

• Bez, raz aj to bude.... 😃 😃 Esteze mame nejaku istotu v zivote 😃 😃 😃

• hej hej, radsej keby sa vratila jeana a popisala este kedy citila, ze sa nieco deje 😉

• No to by bolo lepsie ako riesit truhlu. aj ked ja sa asi dam spopolnit 😬

• no ja asi tiez.
    aj ked, tazko povedat, aka bude v tomto smere ponuka o 50 rokov (dufam, ze aspon tolko mi to este potrva 😉 )

• baby to my sa uz dame vystrelit kdesi na obeznu drahu 😃

• zamrazit a vystrelit, presne tak 😃

• Boze to je ale tema 😦

• jani ved to ty si sa stazovala 😃 😃

• No ked ja dnes neviem co chcem.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém