Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

Zobraz úvodný príspevok
tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
Odpovedať
Profilova fotka
jani caves cestovatelka.. to je teda uroven, clovek sa tesi.. :-D boli sme vcera v tej operative aj v handrach aj v nabytku.. inak tam maju normalne znackove oblecenie :-o a vybrali sme si sedacku.. :-)
Odpovedať
No vidis. Veru obcas tam najdes aj normalne kusky. Ja som tam nasla supravu Kappa za 700 Sk. Len nemali moje cislo :-(
Odpovedať
Profilova fotka
dokonca aj znackove tenisky.. ale v tom nabytku, kokso tiez som si vybrala asi polovicu zariadenia :-N
Odpovedať
Profilova fotka
caute baby... zas to davali? co viem, tak uz 4krat :-D vecer v jojke v kriminovinach davali aj prispevok z nasej obchodnej kancelarie, ohladom toho noveho zastrckoveho zakona, aj tam som bola :-D :-D asi zmenim povolanie :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Fifi, ja si prosim autogram :-D :-D Bez, uz si na tom lepsie ? :-) Prave som videla Jeanu v Avione, som zvedava, kedy sa tu ukaze herecka :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mary ani nie.. pomalicky to ide :-| zuzi aka hviezda :-D
Odpovedať
Same televizne hviezdy. Len mna nikdo nikam nechce tocit. Ale vcera pod Ajfelkou ma tocila nejka regionalna telka :-D
Odpovedať
marya.. ty si teda.. a ani si do mna nebuchla.. ale priznam sa ze som sedela na kave a ked som sa otocila dozadu tak som zbadala asi teda teba ak si mala cervenu bundu.... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Jani, vidis, Teba aspon pod Ajfelkou, mna nikde nikto netoci...akurat ma manzel obcas vytoci :-D :-D :-D
Odpovedať
No o tom vytoceni radsej pomlcim. Mna dnes zasa vytocili v skole. Ja nechapem obcas co su to tam za ludia. Ci maju vobec aspon trochu zdraveho rozmumu.
Odpovedať
Profilova fotka
A cim Ta vytocili ? Oni su na to experti ]-( Ja som tam nastastie uz asi 2-3 tyzdne nebola, a chystam sa az koncom marca, takze mam teraz "odtacaciu kuru" :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Jeana dobre si videla :-D :-D A Ty ruzovu bluzku :-N Aj som Ta najprv chcela postuchnut, len ste viedli druzny rozhovor, tak som nechcela rusit.... :-x :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
No dohodla som sa s jednym nemenovanym ujom, ze vtedy a vtedy za neim pridem kvoli ISP a on ma zasa poslal prec, lebo nema na mna cas, ze mam prist inokedy. Pritom ten cas mi navrhol on. A este na chodbe na mna vybehla jedna teta, ze preco som este neodovzdala diplomovku, ako si to predstavujem? Ked som jej povedala ze som len stvrtacka, tak povedala, ze aha a isla dalej. No proste ja nechapem =-)
Odpovedať
jaaaj no uz chapem... ale to bolo akurat tak na vytocenie.. lebo to bola byvala spoluziacka zo strednej... ktora sa tu nahodou zastavila z letiska... ale take poznamky ako som tam pocula... no dakujem nemusim... ale.. ved kazdy sme iny takze v poho...
Odpovedať
Profilova fotka
Janne, tak takych nemenovanych ujov je tam kopec ]-( A aj tiet :-D Mne presne toto spravila jedna bosorka, a ked som za nou prisla v dohodnutom termine, mi povedala, ze ona uz mala byt na dovolenke a nic take sme si nedohodli...a odmietla mi ohodnotit pracu, cize som si predmet musela prenasat...a to len kvoli jej blbej nalade ]-( No ale co uz, vsade su nejaki "mili" ludia :-D :-D Jeana, takze som aj mohla vyrusit......... :-D :-D no skoda, nabuduce.... :-N
Odpovedať
Dnes sa netreba nechat vytocit. Idem do skoly :-D Tak ak ma neporazi, tak zajtra pridem. Caves.
Odpovedať
Profilova fotka
Pevne nervy Janne :-D :-D
Odpovedať
marya tak ma napadlo nepridas sa k nam na stretko?
Odpovedať
Profilova fotka
mna tiez vytacaju v skole janne ]-( co uz....
Odpovedať
baby aj mna vytacali. tak som sa na nich vyto :-D
Odpovedať
Profilova fotka
levik: ja uz to nejak dobojujem, skoda opustit bojisko uprostred boja, no nie? :-D
Odpovedať
joj obdivujem vas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani, a ty si skoncila uz,alebo si s tym fakt "prastila"? :-)
Odpovedať
zvladla som 3 semestre na jednej a ani jeden na druhej :-|
Odpovedať
Profilova fotka
moj manzel tak skoncil tiez....skoncil jeden semester :-D
Odpovedať
tak to mame naopak. moj dokoncil celu skolu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no to dufam aj ja ze dokoncim :-N inak co tu porabas? tiez si sama doma ako ja? :-(
Odpovedať
urcite ju dokoncis ;-) no ako som dosla domov tak som sa tu nejak prilepila, uz asi hodinu beham z MS na MK a odtial na MS (ako strecha tentoraz). mala som v plane sit, ale z toho nic nie je. sama budem este minimalne hodinu a pol.. a ty, co porabas? to iste? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak nejak, manzelik ma dnes kopu povinnosti. Robim poriadky, prala som zaclonu a zaves v spalni a aby mi nebolo smutno, tak tu surfujem :-D
Odpovedať
ja som prala vcera tak dnes nie je co :-D idem asi spat, strasne sa mi chce, zatvaraju sa mi oci |-|
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?