Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

Zobraz úvodný príspevok
tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
Odpovedať
Profilova fotka
tiez som unavena :-( uz nech je vikend
Odpovedať
no tak som zas tu. v posteli sa mi oci nezatvaraju. asi to bude tym monitorom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani mate comp pri posteli?
Odpovedať
nie zuzi. cely den do toho cumim, asi z toho sa mi chce spat. a ked som si lahla do postele, uz sa mi nedalo.
Odpovedať
Profilova fotka
to poznam, ja zas pri telke pravidelne zaspavam a ked si lahnem tak svieza jak rybycka :-|
Odpovedať
Ahojte. Ja som vcera spala uz o pol osmej. Bola som strasne unavena, este ze mi odpadllo jedno cviko.
Odpovedať
Profilova fotka
jani sak ten pariz sa musel niekde prejavit ;-)
Odpovedať
Veru. A dnes sa mi pre zmenu nic nechce.
Odpovedať
Profilova fotka
ani sa ti nedivim, piatok je dost zly den.. zvycajne najviac roboty a najmenej chuti do nej :-|
Odpovedať
No presne. Pomalicky sa nejako cez to prehryziem. A ked pridem domov, tak pojdem rovno spat. Nie ako vcera. Som prisla a pustila som sa kvety presadzat. Bolo mi ich luto, tak som to musela spravit hned. Ale moj muzo vcera opral :-D Sa prekonal. Aj vyvesal dokonca :-D
Odpovedať
Profilova fotka
fiha, to na neho tak posobi to zranene koleno? :-D moj ked ma vyvesit pradlo, tak to mozem rovno vsetko prevesat po nom.. :-| jezis, musime sa dohodnut s robom na tu prehliadku, furt pipa servis
Odpovedať
No riadne kaslete na to auticko, chudatko. Vidis, ja som ani nekontrolovala ako to zavesil. Bolo mi to dost jedno, hlavne ze to zavesil. Juj asi si spravim kafe. Trochu sa prebrat. Inac moja mamus ma dnes narodky :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
no babule tu to ale upada ...
Odpovedať
Profilova fotka
dnes mrazive ticho 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
no asi mame kazda uz ine zaujmy? alebo co.. :-o
Odpovedať
Profilova fotka
Aj dnes je tu ticho 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
jachin sa divim v takom pocasi kde sa baby flakaju ;-) juu baby, boli nam dnes zamerat okna, mozno ich stihnu do velkej noci namontovat, tesiiim :-D
Odpovedať
Profilova fotka
takž žiadne umývanie starých, že? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no baby, vy zijete po vcerajsku? hrozne, co sa dialo, makame tu v praci ako divi, kolko poruch ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
My sme včera cestovali domov a stáli sme nejakú hodinu a pol s vlakom, lebo vypadla elektrina a boli dakde popadané stromy, tak sme si cestu trochu predlžili. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Jachin, asi mas teraz prazdniny, co :-D no ved prave, tolko poruch mame v stredoslovenskom kraji, ze nestihame riesit... riadne skody sa zas napachali... takze "prijemne" stravený vikend v robote mam za sebou.... teda este tu budem do 13:00 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hej máme voľno ;-) tak nech Ti to rýchlo ubehne v práci. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vdaka, trosku ti zavidim ten tyzden prazdnin.... uf, ja budem najblizsie doma na velku noc ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
zuzi som inak vcera na teba myslela, ze urcite zas budem pracovat :-N maco mal vcera ist do prahy na modelarsku sutaz, nastastie to zrusili ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj bez, no je to divocina, zas mame vsetci pohotovost. Nezavidenia hodne veru veru... inak co som videla v spravach vecer, tak zapadne slovensko to "schytalo" najviac asi.... tam na zahori a v malackach padali stromy, tak som si spomenula na Janne, ona tam tusim byva.... no a v cechach ze vichrica o sile orkanu... dovi dopo....
Odpovedať
Profilova fotka
zuzi ja som rano viezla maca prave do malaciek, pootm to nastatsie zrusili.. janka je od malaciek, ale byva so mnou v samorine.. tu strasne fucalo, ale nastatsie som nezaznamenala nijake skody
Odpovedať
Profilova fotka
fiha fiha, tak vas to asi obislo.... ;-) viem si tiez predstavit lepsie stravenu nedelu, ale uz sa to ukludnuje ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mam pocit, ze dnes tu fika viac ako vcera :-o zuzi hlavne, ze sa az take nic vazne nestalo..
Odpovedať
Profilova fotka
veru, len niektori su bez elektriny az do zajtra no :-( nezavidim
Odpovedať
Profilova fotka
hej, ze na zapadne su stale bez elektriny, to si neviem ani predstavit :-|
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?