tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
No presne. Pomalicky sa nejako cez to prehryziem. A ked pridem domov, tak pojdem rovno spat. Nie ako vcera. Som prisla a pustila som sa kvety presadzat. Bolo mi ich luto, tak som to musela spravit hned. Ale moj muzo vcera opral :-D Sa prekonal. Aj vyvesal dokonca :-D
fiha, to na neho tak posobi to zranene koleno? :-D
moj ked ma vyvesit pradlo, tak to mozem rovno vsetko prevesat po nom.. :-| jezis, musime sa dohodnut s robom na tu prehliadku, furt pipa servis
No riadne kaslete na to auticko, chudatko.
Vidis, ja som ani nekontrolovala ako to zavesil. Bolo mi to dost jedno, hlavne ze to zavesil.
Juj asi si spravim kafe. Trochu sa prebrat.
Inac moja mamus ma dnes narodky :-)
My sme včera cestovali domov a stáli sme nejakú hodinu a pol s vlakom, lebo vypadla elektrina a boli dakde popadané stromy, tak sme si cestu trochu predlžili. ;-)
ahoj Jachin, asi mas teraz prazdniny, co :-D
no ved prave, tolko poruch mame v stredoslovenskom kraji, ze nestihame riesit... riadne skody sa zas napachali... takze "prijemne" stravený vikend v robote mam za sebou.... teda este tu budem do 13:00 8-)
ahoj bez,
no je to divocina, zas mame vsetci pohotovost. Nezavidenia hodne veru veru... inak co som videla v spravach vecer, tak zapadne slovensko to "schytalo" najviac asi.... tam na zahori a v malackach padali stromy, tak som si spomenula na Janne, ona tam tusim byva.... no a v cechach ze vichrica o sile orkanu... dovi dopo....
zuzi ja som rano viezla maca prave do malaciek, pootm to nastatsie zrusili..
janka je od malaciek, ale byva so mnou v samorine.. tu strasne fucalo, ale nastatsie som nezaznamenala nijake skody