tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
ahojte,
cau Jani - Levik ;-)
k tej spavej teme: za posledny tyzden pocitujem asi uz jarnu unavu, spala by som od rana do vecera 8-( pritom som si dopriala aj oddych, vobec netusim, ako sa budem ucit,kedze sa mi to zacina mnozit :-(
aj ja som predminuly a minuly tyzden vela prespala. a tehotna nie som, takze to bola jarna unava :-D
zuzi v piatok aj vcera som ti kyvala, videla si? :-o :-D
Jani: moj muz je doma uz asi pol hodinku :-D veceral a teraz ma siestu, kukna TV noviny ;-)
ja veru tieto programy neovladam, upravujem si fotky cez malovanie - a to tie, co som tu chcela vlozit :-D
sa mas. mojho nikde ;-(
ani ja to neovladam, asi po roku snahy som si zapamatala kde je zmensovanie rozmerov a teraz zcistajasna som nasla orezavanie, nechapem zo seba :-D :-D
videla som v albume, teda pochopila som z neho, ze mate pozemok. pochval sa, kde a aky a kedy zacnete stavat ;-)
jaaaaaaaaaaaaaaaaj no mame :-D len 10 % zatial, lebo zhaname prasulky na doplatenie, tak nahaname banky.....
bude v Ziline, v casti Povazsky Chlmec na jednej krasnej luke, kde sa teraz rozdalo asi 30 parciel a jedna sa usla aj nam... je to 1202 m2 a stavat budeme najskor tak o 5 rokov.... lebo nie su peniazky nazvys na stavbu :-(
no je to taka pekna kocka, trosku ma spad, ale nie je problem to vyrovnat, dokonca ho vyrovnavaju uz teraz,aby bol v poriadku. Chceli by sme co najskor urobit plany a aspon vymurovat zaklady.. potom sa uvidi... stoji nas 800 tis.
tak to verim... nam najnovsie hrozi ze by sme sa mozno mali stahovat do Nitry vzhladom na zmenu pracoviska mojho draheho, tak sme si povedali keby to vyslo, tak urcite len domcek tam... by som bola stastnaaaa... si to uzivat tie pripravy vybery atd.. lenze najhorsie je ked ma byt nejaka zmena, tak vsetky naraz ]-(
v juli mam statnice.. v juli takisto termin... a tato praca by bola aktualna od septembra... takze uplne uzasne ... tak pochybujem ze by sa to dalo tak lahko aj s malinkym organizovat :-|