Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • Ja som už naštastie prišla z práce, no tento týžden je veselo, kedže sú písomné maturity - nezávidím tým žiakom 😐

• No ja by som si nahodoou maturitu rada zopakla, to boli krasne casy 😵 😵

• Mary: neviem, ci si to tiez nezacinam zamienat s tou lenivostou, len jarna unava posobi lepsie na ludi, ako ked im poviem, ze som leniva 😃

• Sponzor fóra
  • Fifi, to urcite 😃 😃 Ale zas cely rok nemozem hovorit, ze mam jarnu unavu 😃

• Marya, teraz toho majú žiaci ovela viac ako my. 😬

• Matura 😃
    Nikdy som nemala trojku z nicoho na na mature mi dali z angliny 😠 😠 😠 Som bola velmi sklamana.

• Janne, to je sila 😠 😠
    JAchin, to verim, i ked ja uz som maturovala po novom 😃 😃

• Aha, ja ešte po starom,o novom vtedy nebolo ani reči 😉

• Ale my sme to mali celkom fajn, lebo to bolo prvy rok po novom, takze neboli taki prisni 😬

• No ja som maturovala posledny rok po starom. chvala bohu. Brat maturoval po mne a jednotkar, dali mu 4 z fyzi.

• baby nehovorte o uceni, lebo maturita je v porovnani s tymto prechadzka ruzovym sadom.. co by samozrejme vtedy nikto nenahovoril..
    idem sa trochu prejst, lebo tu zaspavam

• No to hej, vysvetli to maturantom 😃 ved poznáme z vlastných skúseností.

• No ja tiez myslim. Ved kazde jedno skuskove je ako maturita. Takze sme maturovali uz toooooolko krat 😉

• Asi tak 😬

• marya.. tak to sme teda maturovali spolu.. 😃 ale tak ja by som si maturitu už nechcela zopakovať.. ale bola to sranda.. celkom fajn zážitky..

• Sponzor fóra
  • bre ranko 🙂 otrasny uprsany den 😬

• Ahojte 🙂
    Veru Bez, mám náladu na bode mrazu 😞 .....
    Ale aspoň som dnes urobila rekord, takto skoro som do roboty ešte počas svojej "kariéry"neprišla 😃

• mary mne sa dnes absolutne nechcelo ist z postele.. 😛
    dokonca som si aj kavu uvarila.. predstava, ze sa musim ucit je hrozna... radsej by som bola v praci, tam by som sa aspon prebrala

• Dobre ranko.
    Ja sa dnes tiez nejako neviem prebrat. Uz pol hodinu tu sedim a nic.

• Bez možno by pomohla prechádzka...tuším už ani neprší a je celkom teplo vonku 😉 Ja by som zas radšej ostala doma a učila sa ako sedieť tu 😠

• Veru aj ja by som bola radsej doma. Poobede idem to tych Tatier, tak ma chyta mensia depka. Nejako som si moc zvykla na manzela, tak neviem ako budem bez neho dve noci 😞 😞 😞

• Jani neboj, rýchlo to utečie 🙂 Ani sa nenazdáš, a zas budeš doma 🙂 A uvidís, aký bude šťastný, že Ťa má späť 😉 😵

• Veru, uz nech to je 😉

• mery neprsi? tu leje ako z krhly.. 😒
    jani ti zavidim, aj ja chcem dovfcu 😦

• Bez, prší 😐 Asi sa mi len zdalo že už neprší....
    Jani, to ideš na dovolenku ? Ja osm myslela že na služobku 😉 Tak potom si so sebou zabal aj drahého a bude 🙂

• Jasne ze na sluzobku. Kedy to bola dovca, juj.

• Jaaaaaaj 😐 Tak potom chápem...... 😉

• Ale nejaku vyhodu to ma. Aspon nemusim ist zajtra do skoly 😉

• Jani, nehovor, že to je výhoda, už vidím, ako Ti puká srde, že tam nemôžeš ísť 😃 😃

• Veru. Takm i budud chybat vsetci. Aj ujovia aj tety 😞

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém