Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • cau zuziii
    no keby sme si to dali tak podobne, tiez by sme mali B.......ci 😃 😃

• Jani: kludne si dajte 😃 ale daj si o jednu "bodku" navyse, aby si nas nepomylili 😃 😃 😃

• zuzi po slovensky pokojne 😃 😃 😉
    no ved to by bolo, keby niekto miesto vas trafil k nam a naopak 😃
    ja som sem len nakukla, idem pomaly spat - dnes ma tak bralo ceeelyy den 😞

• Sponzor fóra
  • aj mna Jani a ja dnes vobec nic nestiham... tak som tu len nakukla a stiahla som si maily.... uf, konecne vikend 😬

• veru konecne 🙂 tak si ho uzi, pa 🙂

• aj tebe pekny vikendik, papa 😉

• haloo haloo, nikde nikoho, kazdy si uziva volno 😉

• ahoooooooooj Bez.. iba som ta tu zbadala tak som ta chcela pozdravit... ale uz aj letim lebo ideme na kavicku k manzelovmu bratrancovi do Wien 😉 sa tesiiiiiim lebo maju 4 rocneho a 8 mesacneho syncekov...
    no ako madar ale hadam si pochopila 😃 😃

• jani ahojcek, asi budeme musiet dat kavu, ty si vzdy taka plna optimizmu, potrebujem niekoho "cicnut" o pozitivnu energy 😬

• Dobre ranko. Nikde nikoho? A ja uz zarezavam v praci. Ako sme previkendovali?

• janne: aj ja zarezavam, nastastie tento tyzden len 4 dni, vo stvrtok mozno pojdeme na skrateny rezim 😛

• jani cely weekend som sa ucila, nastastie tento tyzden idem do roboty len v stredu, ale statnica ja uz za rohom bleeee 😦

• zuzi tebe je sveta zit. Aj ja mam zajtra "sluzobku", takze uz len streda a stvrtok 😉

• jani fakt by som radsej bola v robote.. akurat mi volala kamoska, ze si vytiahla nejake debilne otazky a ze to asi nespravila.. no jooo, optimisticke vyhliadky

• bez: neboj, ty si vytiahnes dobre otazky 😉
    janne: tiez mam zajtra skolenie, takze takmer cely den tu nebudem, snad to rychlo ubehne 😉

• Sponzor fóra
  • Jasne, ze to Bez zvladne 😉 O tom niet najmensej pochybnosti.

• no jo baby, mi nejak moc verite 😐

• Vsak vieme co si zac a co sa v tebe skryva 😉

• aby ste neboli sklamane 😬

• zuzi - jasne ze nebudeme mat z coho byt sklamane 😉

• Bez, staci ked sa na teba mrkneme a vieme, ze si sikula 😛 😉

• jeeezis dnes asi nezaspim 😉

• hm, ja som si dnes zaobstarala jednu diplomovku -ako inspiraciu pre moju pracu - a som si na teba aj spomenula Bez, ze sa isto kdesi mordujes s knihami 😠 pevne nervy, ja som nervozna uz len ked si na to pomyslim a to som len druhacka 😬

• zuzi no dnes ta kamoska ozaj nespravila statnicu, takze mi to k nejakemu pokojnemu spanku neprida 😬

• uf, a to mala aky predmet? ten, co mas ty koncom marca? 😕

• hej, to iste 😴

• oj oj..... 😐

• Bez zajtra máš štátnice?

• jachin - bez ma statnice koncom marca 🙂

• jachin buduci piatok 28. 😶

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém