tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
dobry vecer babulky..
aj ja vam zelam krasne sviatky.. ja momentalne cakam na kamosku, s ktorou ideme do slusnej restauracie na babsky vyjazd nakolko nasi muzi sli s mojimi dvoma svagrami na obrovsku akciu oslav Doda, svagrikovych 20tin, oslavy velkeho piatku atd... zlati.. :-D
len najhorsie je ze sa v takejto zostave nestretli asi 1,5 roka.. takze veeeeelmi sa obavame ako to skonci..
no kazdopadne ma svokra navareny obrovsky hrniec slepacej polievky na rano.. tak dufame ze to zvladneme :-D :-D ;-)
zuzi no jo, uz sa mi o tom aj sniva.. ked si predstavim, ze toto je len zaciatok a cakaju ma este dva taketo mesiace {nedajboze ze by som nespravila, tak este cele leto} 8-(
bez, to ani nehovor, ze nespravis, lebo spravis 8-) ja to jednoducho viem a mam vacsinou vzdy pravdu :-D
niekedy je to aj na skodu no.... ale moje intuicie este nesklamali ;-)
no to bude teraz uz lepsie s nitami, je po velkej noci..... som zhanala aj teraz a bol velky problem... dopyt bol vysoky.... navyse ide aj jar, lepsie pocasie, kravicky daju viac fajnoveho mliecka :-p
Ahojte, tak pred chvilou sme sa vrátili z návštevy a tam sme pozorovali poobede z okna, ako chalani liali na jedno dievča asi 10 vedier so studenou vodou =-) chúda dievča.Som za tradície,ale s mierou :-N
caute, u nas sa oblievanie ignorovalo :-) moj muz je sice z oravy, ale precestoval aj kus sveta a vie, ze tento nas krasny zvyk inde hodnotia ako nasilie na zenach :-D ja dufam, ze odide do historie spolu s nasou generaciou, ktora si ho bude pamatat ako posledna, ze ho zazila. a nase deti budu uz len hladat velkonocne zajace
ale ked sa to niekomu paci, samozrejme nech sa v tom vyžíva :-)
Ja verím, že sa tradícia zachová, to hľadanie zajačikov je také cudzie pre nás (asi ako Haloween), a nestane sa z Veľlkej Noci komerčný sviatok (postupne ako všetky 8-( )
No veru, niežeby bolo snehu na Vianoce, na Veľkú noc som ešte nezažila :-N Snád sa to nejak umúdri.Už by som chcela ísť aj von na bicykli alebo korčuliach, no dá sa? :-)