Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • je tu niekto? 🤔

• jani hej, ale nebudem si hadam pisat sama so sebou 😉

• cauko zuzi. tak si pod pisat so mnou 😃

• Sponzor fóra
  • jasne, nejde mi posta tak nemozem pracovat

• si v praci? som myslela ze doma. ci to az buduci tyzden?
    ja som nejaka uplne bez chuti do prace, rozmyslam, ze buduci tyzden si vezmem nejake 2 dni dovolenky ak bude pekne a budem sa chodit bikovat 😃

• jani dnes som prvykrat v robote.. v pondelky a utorky normalne nerobim, teraz som bola na PN

• Aj ja som v praci, ale dnes som rezignovala aj na net. Spravila som si pracu na MIS tak som aspon tolko bola cinna.
    Jani a kam chodis bikovat? Na hradzu?
    Ze by som si aj zobrala dovolenku na sport? 😃

• jani odkedy byvam v dubravke, tak som bikovat nebola. aj bike mam stale v petrzalke. chcem ist aj s kamoskou co pozna cestu do dubravky. a tam neviem kde budem chodit. je to jedina nevyhoda dubravky, ze tam nie je hradza 😃

• V Dubravke? Ja mam nastastie hradzu kusok od domu, takze asi to tak poriesim. Teda ak sefos pride buduci tyzden do prace. Co dufam pride.

• no baby, ja vas obdivujem, ja momentalne nemam energiu ani na vlastny zivot, nie to este ucenie alebo sport

• No Ty musis mat energiu na vlastny zivot 😉 A na zivot toho malinkateho 😃
    Ved ked raz aj my budeme na tvojom mieste, neboj, ze sa pretrhneme. Asi budeme na tom velmi podobne....

• mile damy, skapal pes 😮
    od zajtra idem na PN, kaslem na to

• Zuzi skapal... V sobotu idem na ten pohreb, na ktory sa chystam uz 3 tyzdne tak som taka nanic z toho, ked sa to blizi 😦

• jani nic moc 😛 drzim palce

• zuzi jasne oddychuj !
    jani co robis 30.4.? 🤔

• Sponzor fóra
  • Ahojte.
    Jani myslis mna? Zatial nic. Az na to, ze sa balim, lebo 1.5. rano letim do Nice 😃
    Inac dufam, ze dnes sa to tu aspon trochu rozbehne 😉

• jani no to je ale SKOOODA
    lebo 30.4. je v dopleri depeche mode party...

• Juj to neni pravda... To asi nezvladam, lebo o piatej rano musim byt vo Wien 😞

• ahojte, tak som na PN ale az od pondelka, aj tak by som dnes musela este ist do roboty 😉

• Zuzi nejako to tam vydrz.
    Kedy ides dnes domov? Nejdes nahodou okolo stvrtej?

• jani je to mozne, ideme s petom nakupit a potom domov.. chces zobrat?

• No bodlo by mi, lebo musim byt do piatej v Samorine na tom vrakovisku. Idem tam pre nejaku fakturu, ci co.
    Daj mi prosim vediet.
    Dakujem

• Caute baby 🙂 Uz tak davno som tu nebola, normalne mi chybate 🙂
    Ako sa mate ? Bez, drz sa, drzim palce 😉
    Ja som 2 tyzdne v novej praci a nemam vela casu sem chodit 😞 , ale obcas predsa len nakuknem 😬

• Mary som si myslela, ze si uz na nas zabudla 😬
    Ako je v novej praci?

• Jani neboj, nezabudla 😉
    V novej praci je fajn, robota ma viac bavi, mam super pracovnu dobu, normalne mam pocit ze vsetci odchadzaju domov v porovnani s predchadzajucou pracou uprostred pracovnej doby 😃 😃 A zrazu mam doma kopec volneho casu 😬 😵
    A Tebe sa ako dari ? Co skola ? 😉 Skuskove sa blizi.... 😃 😃

• Skolu ani nespominaj. Aj vcera som tam bola. Mam pocit, ze toho chcu tento semester nejako moc. Sama praca a prezentacia. Doteraz nic a teraz toto.
    Ale za chvilku to bude za nami 😉
    A ty ako?

• jani tak bohuzial peto musi byt do stvrtej v robote a potom ideme este nakupit, tak to asi do piatej do samorina nestihame.. promin
    maryyyy a ja ze kde si sa nam stratila 😃

• Jani, aj ja som bola vcera v skole 😃 Mozno som Ta videla 😬 Juj, no my tiez mame toho kvantum, same prace 🤔 a mna to tak nebavi vypisovat....Ale presne, za chvilku bude potom 😉
    Bez, no uz som sa nasla 😬 😬 Len som sa snazila pracovat 😃 😃 A Tebe sa dari ako ? Ako dalsie statnice ?

• A kde si ma mozno videla? Ja som velmi neregistrovala ludi okolo, tak neviem.
    To je moj zlozvyk. neregistrujem.

• Jani ja tiez neregistrujem, len sme sa mozno videli a ani o tom nevieme 😬 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém