tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
dobre ranko. Tak dnes mam konecne trochu volno.
Jejda, rano som isla autobusom a trpko som zaplakala. Cesta mi trvala hodinu a 40 minut. Ale nakoniec som prisla....
ahoj Bez,
ano mam dost roboty... uz zacinam makat na veciach z mojej novej pozicie, takze na net sa vela nedostanem... a doma som rada, ked PC nevidim :-N s vynimkou toho, ked sa musim ucit ]-(
Caute :-)
Jani, super ze vsetko dobre dopadlo a prajem manzelikovi rychle vyliecenie ;-) Neboj, piatok bude hned tu :-)
Bez, a kamze isiel maco ? ;-)
Moj starky sa chysta buduci tyzden na Ukrajinu za zakaznikmi :-S a bude prec vyse tyzdna, tak dlho este nebol, neviem, ako to zvladnem.... :-( ale co uz, o to viac sa tesim, ked bude spat :-D :-D x-) x-)
boze ako dobre, ze Robik nikam nechodi. Vecer idem na sluzobnu veceru, tak dnesok ubehne rychlo....
Zajtra skola a v piatok idem na Lucku Bilu.Tak sa tesim.
No vidis Jani, ved mas nabity program ;-) A ako dobre, ze Tvoj muzo nikam nechodi... :-) Moj obcas musi, ale uz sa to snazim brat z tej lepsej stranky....vzdy ked sa odniekial vrati, tak sme ako znova cerstvo zamilovani a to stoji za to :-) x-) x-)
ahojte baby..
jani manželíkovi prajem rýchle uzdravenie..
už keď hovoríte o tom cestovaní.. môj mužík chodí každý mesiac na 2 týáždne preč.. ale zasa potom tie 2 týždne keď sme spolu stoja za to..
inak čo máte nové.. dlho som tu nebola..
Jani, tak sa dobre porad ( na tej porade ) :-D :-D
Super, ze uz budes mat muza doma :-N :-N
Moj nakoniec na tu Ukrajinu ide az niekedy v maji asi, tak sa tiez tesim x-) On sa na kazdu sluzobku chysta aj 2 mesiace, moc sa mu nechce odo mna :-D :-D x-)
baby potrebujem od vás jednu radu.. ako dlho sa musí platiť dobrovolné pripoistenie, aby baba dostávala prvého pol roka tú najvyššiu materskú.. myslím, že je to okolo 15 000,--