Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

Zobraz úvodný príspevok
tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Janne, celkom fajn :-) . Nemám sa prečo sťažovať :-D . A ty? Ako sa Ti darí? ;-) Bez, to si myslím :-D , že odpustíte :-D .
Odpovedať
Tak to je super. Len nech vam to vydrzi. My vsetko po starom. Nic nove ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani fiha, vy ste teraz "chorobna" rodina.. kazdy ma nieco :-N
Odpovedať
To aby sme si nezavideli ;-) Ale ja mam len na 6 dni antibiotika a potom hadam uz budem zdrava. Proste ked sa dari, tak sa dari....
Odpovedať
Ahojte kočky, no vidím, že dnes pracujete ako včeličky ;-) . Marya: dík za povzbudenie
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte.. :-) tak konečne som sa sem po dlhšom čase dostala.. konečne ste sa trošku rozpísali.. a teraz zasa každá asi koníkuje.. baby minule som sa vás pýtala, koľko pred materskou si je dobré platiť dobrovolné pripoistenie a teraz by ma zasa zaujímala, koľko sa to asi platí..
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, no vidim, ze sa tu aj cosi popisalo :-D
Odpovedať
oriesok, tu mas vsetko podrobne rozpisane, ak by si chcela blizsie info, alebo nieco konkretnejsie, pis do IP ;-) http://www.porada.sk/t65484-materska-...
Odpovedať
Ja mám teda pech :-D , keď som tu ja, tak tu nie ste vy a naopak :-S .
Odpovedať
Tak som tu aj ja. Ale len tak jemne. Aby sa nepovedalo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
anita.. ani ja tu v poslednom čase skoro nikoho nestretnem live.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky, tak už mám po tom, 20. marca som porodila krásne dievčatko Terezka :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Matenka, blahoželááááááááááááám a prajem vám veľa radosti z toho krásneho "uzlíčka" ;-) .
Odpovedať
Matenkaaaaa!!!! Ty si sa taaak davno neozvala! Blahozelaaam a zelam novej rodinke hlavne veeela zdraviiicka! ;-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
no baby moc ste toho nepopisali matenka :-D parada a gratulujeme ku krasnej terezke
Odpovedať
Profilova fotka
zuzi, teraz ma napadlo, že jednoduchšie to bude ak sa pozrieš do môjho albumu na koníkovi ;-) ak by si to nevedela nájsť, daj vedieť
Odpovedať
matenka gratulujem vam ;-) vsetko najlepsie terezke do zivota zelam :-) a vy nech z nej mate len radost :-)
Odpovedať
Profilova fotka
matka vseeetko som nastudovala, mala terezka je malinke zlaticko :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte septembrovky, takze nasej Matenke a jej Terezke prajem vela lasocky a radosti zo zivota x-) :-p nech malicka prinasa rodicom len same potesenie, radost a krasny detsky smiech :-)
Odpovedať
Profilova fotka
matenka gratulujem k drobiatku.. prajem vám nech vás poslúcha a hlavne nech ste všetci zdravučký..
Odpovedať
Skusim znovu, lebo rano mi to neslo. Matenka gratuluje a prajem Vam hlavne vela zdravia :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem vám kočky, radosť nám robí, našťastie manžel mi pomáha, lebo by som chvíľami asi scvokla, ale je to krásny pocit, mať toho drobčeka pri sebe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babule, no asi vsetky strasne pracujete ze jani dik moc za to vcerajsie parkovanie, aspon som nemusela vela chodit :-D potom som sla do auparku a stretla som siciliu, takze sme presmejdili obchody
Odpovedať
Vam je dobre. Ste doma a uzivate si tehotenstva. Ale ja vam doprajem....
Odpovedať
zuzi vy ste boli s romankou v auparku? aj ja, od pol siestej ! ze sme sa tiez nestretli :-(
Odpovedať
Profilova fotka
jani ale uz ma nahanaju do roboty, zajtra musim ist robit vyrocnu spravu levik, my sme vypadli odtial asi o pol stvrtej, aby sme sa stihli v ramci vychadzok vratit domov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuzi, ty si tehotná?
Odpovedať
Profilova fotka
matka hej ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ježiši gratulujem zuzi, a ktorý týždeň?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola trošku mimo, takže sa až teraz dozvedám krásne novinky ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?