tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
Dobre ranko.
Tak moj muzo je hladny stale. Cize ani nemusim rozmyslat, ci varit, alebo nie. A dnes by sa uz patrilo nieco upatlat, lebo jeme este od nedele co nam zostalo :-N
Ahojte baby :-N
Ja mam tiez vecne hladneho muza, takze varenie je ozaj vdacna aktivita :-N :-D
Fifi, super rozhodnutie, Chorvatsko je uplne uzasne x-)
Jeana, ved 7 z 90 je dost, nie ? :-D Vsak zas sa nemozes pretrhnut od ucenia... 8-) :-D
jezis jani, tri dni to iste? to by peto nezvladol :-D
my na dovolenku ako tradicne asi nikam nepojdeme, lebo co sa paci mne, to sa nepaci petovi a naopak.. k moru sa mi moc nechce, este nahodou dobehnu zachranari zachranovat velrybu a zasa za dovolenku na slovensku dat tolko penazi ako za zahranicnu tiez nie je nic moc
Oriesok, nevieme. Ja som najprv chcela vedieť, ale manželík nie, tak som sa prispôsobila a teraz neľutujem. Bude to super prekvápko ;-) . Len dúfam, že nedopadneme ako kámoška pred dvoma mesiacmi, tá zistila 2 dni pred pôrodom, že čaká dvojičky x-) .
anita hello..
to ako sa da zistit 2 dni pred porodom ze caka dvojicky...? to jej nebolo vsetko nejake divne. nechodila ani na UZV nechapem... to je ale riadny sok... =-) :-N
Ahoj Jeana, nooo, to svedčí o kvalite niektorých lekárov :-S . Ver tomu, že to bol pre všetkých riadny šok :-. , myslím, že aj jej lekár mal z toho potom dosť veľký problém. V pôrodnici jej dokonca radili, aby ho zažalovala. Ale keďže obe kočky :-) sú OK, tak na to kašle.
baby to sa este v dnesnej dobe da zisiti 2 dni pred porodom, ze cakate dvojicky? neviem si to ani predstavit.. ved sa chodi na tolko vysetreni a nielen k jednemu dokimu.. mas fotky z utz a neviem co este :-o
anita inak si moj clovek, ja tiez nechcem vediet, co to bude, ale muz ma presviedca
No to je teda dost sok....Sila, ze sa to dnes vobec moze stat....
Baby, tak mi je dnes smutno.... ;-( Uz pat dni je prec a strasne mi chyba...ale nastastie pride uz dnes v noci, tak velmi sa tesim :-)
Ahojte kolegynky ;-)
Ako sa máte a tehulky ako sa cítite? :-)
Anitka, kedy to máš vlastne termín? A čo to bude? ;-)
Bez a Tebe sa ako darí? A Tebe Jeanka? x-)
Ahoooj Ivi, ja to už mám za pár ;-) (8.7.), ale keďže už mám aj falošné kontrakcie a statočné bolesti, neviem, či to nebude aj skôr :-| . Bude to buď Tatianka, alebo Petrík :-D - nechceme to vopred vedieť. Ale ty sa pochváľ ako sa Ti darí ;-) ?
Dakujem baby za podporu, hned mi je lepsie x-)
Anit, vyzera to teda, ze coskoro bude babo na svete x-) Drzim palce, nech je vsetko v poriadku :-)
Ahoj Iwi, davno som Ta nevidela :-D Ako sa vam dari ? ;-)
Anitka, super. Tak Ti prajem šťastný a rýchly pôrod ;-) .
Mne sa darí dobre, ja mám termín 28.8. :-) a bude to chlapček x-)
Bez a v koľkom si tt? Bude chlapček? :-)
Mary a Ty máš kde fotku? Ako sa máš? Túžobne očakávaš manželíka? ;-)
Ivi, aj Teba to rychlo odsypa, zachvilu budes mat malickeho pri sebe x-) Jaj, veru, uz sa neviem dockat mojho starkeho x-) x-)
Bez, to je super, ze uz sa mas lepsie...a teda, maly uz kope, tiez jak rychlo rastie :-N
Fotku si idem nejaku dat, lebo takto sa ani sama seba nespoznavam :-D
Anitka,
zatiaľ s manželom o meno bojujeme :-D . On chce po sebe ]-( - Stanko a ja chcem Davidka alebo Adamka x-)
Mary, píšem, že dobrá foto a Ty si ju už stihla zmeniť :-D
Iwus, takze manzelik to este vzdy nevzdal a Ty mu stale nechces spravit radost :-D :-D
A ktora bola dobra ? Chcela som dat nejaku nesvadobnu, ale tych tu mam len zopar a nejdu mi tam dat a zmensit sa mi tu tiez nedaju, tak zatial bude tato :-N
iwuska, aj ja som chcela adama, len drahý bol zásadne proti, ešteže sa narodilo dievčatko :-D
anitka tak to už máš fakt za pár, držím päste, neboj nie je to až také hrozné, ak budeš rodiť normálne, tak budeš aj rýchlo fit, ja som rodila cisárskym, a to zotavovanie bolo trochu drsné, hlavne malú som mala hneď na druhý deň nonstop pri sebe, takže v noci to bolo drsné vstávanie
a bez ty, tiež fičíš na koníkovi, tam už stretká organizuješ :-D
ale sa mi zdá, že to tu nejako otehotnieva, tuším som bola jediná tehulka v septembri, a teraz ..... :-D