tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
jani, ze z dobrej rodiny ;-) ked sa mi odstahujes prec na zahorie, tak neviem, ako ich dame dokopy
zuzi no niekedy je to aj celkom neprijemne, rata tam vnutorne organy :-N
caute baby, isla som sa v utorok objednat ku kadernicke a nasli sme spolocny volny termin az na piatok, urcite vy ste u nej cele dni, co :-D ale vazne, uz ste boli? a boli ste spokojne?
jani nakoniec som bola tu v samorine, nechcelo sa mi ist do BA
ozi babule, 2.7. stretko, moze byt?
jani ja tiez idem dnes na masaz, ta moja nestastna migrena ma traaapiii
posli bez, posli..
inak ako mary poznam, zase si vymysli zrovna na ten termin nejake nakupy v Milane alebo nieco podobne..
to je normalne s nou... :-N
:-D :-D :-D :-D :-D
Tsssssssssssssss.... ]-( :-D No baby, vy ste mi ale dali :-D :-D Ale Jeana takmer si uhadla, chystam sa na nakupy, ale nie do Milana, tam nic nemaju :-D :-D Ale uz som si vas zapisala do diara, takze sa tesim :-N
jani nuz.. niekto bude v tunisku sunky vyvalovat, niekto sa bude stretat.. nema to zmysel davat neskor, kedze je vacsia pravdepodobnost, ze janka uz nebude moct dojst ;-)
Janne, to je skoda ze budes zrovna vtedy prec...ale bude Ti super ;-)
Veru Bez, a ja tiez odchadzam 8.7. na dovolenku, takze zas by ste si mysleli, ze sa vyhovaram :-D
aaaaaaa Franceee - moje srdcove miestocko, zavidim to St. Tropez, snad sa tam niekdy tiez dostaneme... my ideme do Chorvatska - uz buducu sobotu :-p na ostrov Pag