Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • anitka: ahoooooj, tak tu si teraz 🙂 teeeeda ako to rychlo zbehlo, tak na teba budem velmi velmi mysliet a drzim prsteky.... potom daj vediet, ci tanecnicka alebo tanecnik 😉 pa pa

• halo babule, gratulujem janke a drzim palce anite 😉
    zuzi ako to ze stretko mozne nebude? podla nas je nas dost ! aj ked ja asi pridem o 17.30 a budem tak hodinku a pol kedze potom este mame s muzom program. ale som sa na vas teeeeeesila

• dakujem velmi pekne 😉
    anitka drzim palceky, a tesim sa s vami ked uz budete mat batoztek pri sebe 🙂
    ved aj my uz konecne mozme len na Lili cakat a tesit sa 😃

• Sponzor fóra
  • jeana.. gratulujem k bc..
    anitka držkaj sa ..

• haloooo potrebujem vediet, ako dnes so stretkom 🙂

• ahojteeeeeeeee
    ja by som to stretko naozaj aj brala.. lebo v poslednej dobe moj drahy je strasne vytazeny a ja nevem co sama doma robit 😞

ved preventivne sa nahlasili: Bez, Levik, Sicilia, Jancia, Jeana, a mozno Scarlette, nie?
    To je podla mna dost na taky dobry salatik v mytnom domceku, nemyslite ? 😃

• no tak stale nic?
    ja som sa teda rozhodla, ze dnes nepridem, musim ist nakupit, doma nemame absolutne nic len veci typu mrazeny hrasok a kysle uhorky. a mam toho tolko, ze inokedy ako okolo 18. nestiham. tak dajte vediet, ci ste to presunuli, alebo ked nie, tak si to dnes uzite 😉

• Ahojte 🙂
    No pekne, ked uz konecne sa aj ja mozem zucastnit, ani som nezabudla, tak nakoniec nic 😞 Ale neva, aspon sa mozem venovat kamoske, ktoru som povodne zrusila 😬
    Jeana, a ja akoze som nikto, tsss ? 😃 😃 Malicka sa este von nechysta ?

No tak stretko snad niekedy nabuduce 🙂

• marya ja som myslela ze ty si niekde prec?
    to som nevedela ze ty si dnes Available pre nas meeting... cica jedna..
    boooze este nic neruste 😞
    ja chcem to stretko ale neviem kde je pani organizatorka ked nereaguje!

• ahojte, ospravedlnujem sa, ale som straaasne vytazena 😛 klasika dokoncovacky pred dofcou (nie mojou)..
    tak dnes to asi zrusime...
    co robite next Tuesday?

• Jeana, no veru, dne som bola available, normalne som na vas myslela, ale nevadi, ved inokedy 😉
    My next Tuesday vecer odchadzame na dovolenku, tak to sa nezucastnim, ale uzite si to 😉

• tak baby ved sa stretnite, som to sice nerezervla, ale jancia a sic by dosli urcite

• teda baby, vy to tu pekne zanedbavate, ked som prec
    takze aj touto cestou gratulujem janke (jeane) k malej lili 😃

• Veru Bez, Ty si tu hlavna udrziavatelka ohna 😬
    Aj ja este raz gratulujem Jeane k Lili 😵 Zrovna vcera som na nu myslela, ze uz len 10 dni ma do terminu 😬 A to uz sa malinka pytala von 😵

• blahozelam aj ja Jeanke k dcerke 😵 super, ze je to uz tu 😃
    Bez: tebe blahozelam k narodkam 😵

• Sponzor fóra
  • jej zuzi diiik 😃 uz som stara koza, 29 rokov, o rok 30 😮 este ze to prve dietko stihnem dovtedy 😵

• Jej Bez, Ty mas narodky 😬 Aj ja sa teda pripajam ku gratulacii 🙂 , prajem hlavne zdrave a krasne babatko 😵 😵

• mary dik.. tak co, uz balis na dofcu? 😉

• Ale kdeze Bez 😞 Peto schytal nejaku pliagu, tak som to cele v piatok zrusila...ale nevadi, hlavne aby bol zdravy 🙂 neskor si to vynahradime v Chorvatsku 😬 😵
    A vy sa kam chystate tento rok ? Akosi mi to uniklo... 🤔 🙂

• fakt? tak nakoniec st.tropez nebude? 🤔
    my asi nikam, potrebujeme prerobit kuchynu a kupelku 😐 takze maximalne na chalupu k rodicom.. a na par dni do prahy..
    jeeej tu svieti slnko a prsi 😮

• fiiiiiiiiiiiha jeanka uz ma doma lili, gratulujem aj ja 😵

• Veru Bez, nakoniec St. Tropez nebude...ale ani mi to nie je nejak luto, teraz aj tak nemam moc naladu na slnenie sa, nejaka som divna toto leto 🙂
    Chalupa je super vec 😉 joj, a Praha je moja srdcovka 😵
    u Teba prsi ? tu ani neprsi, ani nesvieti slnko 😬

• mary tak tu teraz celkom slusne leje.. 😮
    jani hej, doma asi este nie, kedze sa narodila vcera 13.30, ale uz je na svete 😉

• ahojte, bez, ako sa mate po vcerajsej burke? pocula som, ze ste tam "dolu" mali veselo 😐

• zuzi ja osobne som iba zmokla, nase super nove plastove okna vydrzali, takze u nas nebolo nastastie nic

• caute babule.
    zuzi tak dnes mame 8., a presne o 2 mesiace prve vyrocie 🙂 ale vy mate teraz ine radosti, ako vyrocia pocitat 😵
    u nas burka nastastie neurobila nic, ak nepocitam uz pravidelne zatapanie garaze. no ale ktora stavba je na slovensku dokonala 😬

• jani to fakt? super stavba..
    ozi veru uz sa nam blizi to prve vyrocie svadby.. jemine, ale to rychlo leti 😕

• Ahojte 🙂 Veru, uz rok to bude 😬 Akurat vcera hovorim Petovi, ze "uz skoro rok si stastny" 😃 😃 , a cuduj sa svete, dal mi za pravdu 😃 😬 😵

Vystopovovala som Jeanu na MK, uz je online 😃

• jeana gratulujem 😉
    a teraz začne ten správny kolotoč 😃

• baby, gratulujem vam k 10 mesaciu dnes 😃 😵

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém