tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
baby: biokodovanie robi jeden saman v Prahe :-D cela kura trva cca 15 minut - vysledky zarucene :-D keby som nevidela zive priklady, nikdy neuverim....
Marya: faaaaakt mozeme gratulovat k...? 8-)
Dobre ranko :-N
Bez, to je veru dobra finta, ale ja som ju zasadne odmietla, teraz lutujem...som si myslela, ze je jedno, ci to uz rovno umyjem alebo len napcham do umyvacky...ale co uz, aspon ze mam ziveho umyvaca :-D :-N
Fifi, no najrizikovejsie obdobie uz je za nami, tak snad ano x-) x-)
Bez, tak som poriadne zavahala...Peto sam ju chcel, ale ja som shcela usetrit :-D Ved ani mojmu sa vzdy nechce, mne tiez nie, takze to niekedy u nas naozaj nevyzera velmi esteticky :-D
Fifi, dakujem x-)
nasa mama spominala cez vikend, ze ju bude tiez potrebovat... ked sa vsetci nasackujeme na vikend domov, tak je riadu riadna kopa a umyvanie v rukach nie je zabava ]-(
Fifi, to veru nie je :-S Preto to praktizujem ozaj velmi zriedkavo...normalne som rozmyslala, ze nakupim plastove taniere a pohare, a po pouziti za len zahodia...usetri sa robota, voda aj cas :-D :-D
Baby, ale my nemame umyvacku, a kuchynu uz mame urobenu tak, ze keby sme tam tu umyvacku chceli dat, tak to musime cele znova rozobrat a rozburat...takze ine riesenia nie su ? =-) :-D :-D
Jaaj, Fifi, tazky zivot mame my :-D :-D Ale ved v novom domceku si potom mozte tych umyvaciek nainstalovat kolko budete chciet ;-) :-N
Oriesok, dakujem :-N x-) Co nove u vas ? ;-)
Ahojte. Ani ja nemam umyvacku, ale ja mam manzela. Takze ked sa mi nechce, poviem nemu. On nepovie ze nie. Ale nepraktizujem to casto, lebo on pri tom minie veeeeelmi vela vody a to ma rozculuje. Pusti vodu a ide pozriet do chladnicky, ci tam nieje nieco na umytie. No jedneho by porazilo ]-(
Ahoj Jani :-) No to mas dobre vybavene :-D Ja mojho manzela neprosim, ja pockam, kym mu to napadne samemu, potom je taky spokojnejsi, ked ho pochvalim, ze aky je ochotny a sikovny x-) :-D
No aj moj sa niekedy do toho pusti, ale to potom len pocuvam, ako je vsade neporiadok a ze on to musi upratovat a ze nech sa snazim to aspon udraz a nech nerobim bordel. To proste ma reci jak koza bobkov.
Jani :-D :-D Moj na bordel nefrfle, asi si zvykol :-D :-D ...len tak mimochodom spomenie, ze co by som mohla urobit....A ked uz sa na to nemoze pozerat, tak uprace sam od seba...ja to upratovanie fakt nemam rada ]-( :-D
Jani, tak to mas dobre, ze Ta to niekedy chyti...ja mavam take zachvaty bohuzial velmi zriedkavo... :-D A v takomto teple sa mi uz vobec nechce hybat... :-p