tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
oriesok: jedna sa o biokodovanie proti fajceniu, terapia cca 15 minut, zbavi ta uplne chuti po cigaretach, je to neskutocne x-) tatko vobec nefajci a to stiahol denne 1,5 krabicky a fajcil cca 30 rokov :-S
a dnes: niiiiiiic :-D poslem do IP internetovu stranku ;-)
jani dik za linky.. my tie nase zatial nikde nemame, ani sme moc nefotili a kedze uz na fotkach zacinam vyzerat ako mensia kosatka, nie je sa moc cim chvalit :-N
zuzi pohodicka, je to inak dost navykove, ale prekonala som zavislost na MS, potom na traviane, MK, teraz mam facebook :-D
caute baby, tak dufam ze uz aj ja mam IPcky od vas.. aj ja chcem vidieeeet, som straaasne zvedava :-D :-D
to je take zlate ked sa mozte tesit na vikend..
priznam sa ze uz som uplna matka na materskej, co znamena ze ani netusim aky je den, pokial sa nepozriem do kalendara alebo na MS :-D :-D
ale baby, ked chcete vidiet velrybu, treba si zapnut spektrum :-D
mary no je to des... unavena som aj ked rano vstanem a naranajkujem sa.. uz by som zasa lezala v posteli |-|
Bez, nezahovaraj to velrybami :-N :-D Ja som na tom bola dost zle prvy trimester, len co som prisla z roboty, tak som zaspala a spala som skoro vkuse az do rana a to sa mi ani vstavat nechcelo...a uz na obed som som mala chut ist zas spat :-p teraz uz je to lepsie, normalne vydrzim niekedy aj do 22 hod nezaspat :-D ale take dve hodinky spanku cez obed by som privitala :-D