Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

Zobraz úvodný príspevok
tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Jani mas pravdu...toto poviem nabuduce sefke :-D vsak presne, aj po ceste do roboty sa namakame :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ale to by si mala aj o hodinu skor vypadnut...vsak kym dojdes domov, to tiez trva nejaky cas... :-D :-D Uz aby si sa pomaly chystala domov...
Odpovedať
Mary dam na tvoje rady. Dnes vypadnem skor ;-) Dnes tu nemam sefa, takze padne stvrta hodina a letim ako odtrhnuty vagon
Odpovedať
Profilova fotka
juj, ja si tiez skracujem uz skrateny pracovny tyzden :-) vo stvrtok uz vegetim 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Joj, ale vam je dobre baby :-N :-D Jani, ty sa mas...moja sefka ja ked tu nie je, tak zvykne vzdy zavolat, ze ci sme este tu...takze sa neda zdrhnut skor... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
jani a kedy ste sli? lebo my dnes len hodku.. ;-) zuzi ze uz vo stvrtok ;-) ale nam teraz super vysli tie sviatky, styri dni volno, parada :-D
Odpovedať
Zuzi ani mi nehovor. Robo mal genialnu myslienku, ze pojdeme nejakou ulickou, ktora urcite bude volna. No hold, sekol sa a uz sme sa nevedeli dostat odtial von. po konec tej ulice sme stali asi 45 minut, takze keby sme isli rovno, tak sme uz davno v robote 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ešte že u nás niesú také problémy.. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
veru oriesok :-D i ked Zilinske krizovatky dostavaju zabrat v poslednej dobe a pocas silnej prevadzky ledva zaradim stvorku ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
jani my sme bocnu ulicku dali hned v pondelok, takze sme vedeli, ze tudy cesta nevede zuzi no zilina ma tiez svoje zapchy, v piatko vecer tu trasu "milujem"
Odpovedať
Profilova fotka
veru Bez, hlavne smer PB a Strecno ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
no jednoducho sú tie cesty preplnené autami..
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, Iwuska je uz mamina x-) x-) x-) Gratulujem k malemu Davidkovi x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej x-) tak to je skvele, dakujeme za info Mary ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jééééj.. gratulujem.. sa to tu rozrastá.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mary fakt? jeeeeeej :-D musim iwke napisat x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Gratulujem aj ja. Dnes sme isli do roboty motorkou. Celkom komicke, ja v lodickach :-N Ale zasa to trvalo len 25 minut :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Jani, tak na motorke ci lodickou ? :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mary jaka ftipna :-D jani a to kade chodievate? lebo my uz po pondelku cestujeme relativne v pohode ;-) ozi peto chce ist zajtra na ryby a chce, aby som s nim isla ja.. nepojde robo? :-N
Odpovedať
Dobre ranko. Zuzi zajtra idu nasi chlapi na ryby do Kostolista. Idem tam aj ja, takze ak chcete mozete sa pridat. Aj my sme isli dnes normalne v pohode. Tak daj vediet. Mary je ftipalek ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani a kedy? hned rano?
Odpovedať
Zuzi budu tam cely cen, cize ako sa Vam podari. Je to sukromny rybnik, kde platis 50 Sk za udicu, takze mozes chytat aj ty ;-) Ved zavolaj, ked sa rozhodnete :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, babulky prvo-septembrovky: vsetko naj naj naj k vasmu dnesnemu vyrociu x-) cas bezi velmi rychlo, ako voda, no dufam, ze ani jednej neodplavi lasku a stastie zo zivota ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jej ozaj, babulky z 1.9. vseeetko naj k prvemu vyrociu :-D :-D
Odpovedať
Ďakujemeeeeeee a v predstihu aj ja prajem všetkým ostatným septembrovkám 2007 všetko NAJ... nech nám to klape minimálne tak dobre, ako doteraz ;-) .
Odpovedať
Profilova fotka
Baby vdaka x-) x-) strasne rychlo ten rok ubehol.... =-) Anit, ako sa vam dari ? Ako sa ma malinke ? x-) x-)
Odpovedať
Ahoj Marya, ďakujem, máme sa fajn. Tatianka je naša princeznička, aj keď ma dosť vyčerpáva :-p , pretože veľmi málo spinká. Žiaľ, lekárka mi povedala, že je dosť možné, že sa to už nenapraví (predsa už je to veľká kočka, včera dôstojne oslávila 2 mesiace :-D ). Tým že ja som bola počas tehotenstva dosť aktívna malinká to "zdedila". Takže dievčence, budúce tehotky, keď už budú vaše pokladíky v brušku veľa oddychujte ;-) .
Odpovedať
Profilova fotka
Anit, takze mate Tatianku x-) x-) Dodatocne blahozelam k dcerke x-) A ak by si mala trosku casu, prihod zopar foto, nech sa mozme pokochat x-) Teraz je sice pravda, ze si pri malinkej velmi neoddychnes, ale zas to bude cinoroda zena, a to je vzdy fajn ;-)
Odpovedať
caute babule. tak uz aj ja sa definitivne stahujem na konika x-) x-) este dnes mi potvrdia vysledok z krvi a som tam x-) gratulujem vsetkym septembrovkam k babatkam, co sa tu medzicasom narodili ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Leviiik, jeeeeeej, to je uzasne x-) x-) x-) Gratulujem, a velmi sa s vami tesim x-) x-) x-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?