Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?
ahojtee heerecky
k casopisom: odoberam mama a ja a obcas si kupujem dieta
teraz tam bol super clanok co ma len uistilo ze som spravila dobre ked som dala lili zaockovat na rotavisus
a tiez o dojceni
vcera som vyhlasila ze ma tieto casaky ovela viac bavia ako emma a evaale naozaj...
ozj janne vy ste nakoniec tu kravu zohnali? ved si uz nepametam
k statniciam vam vsetkym drzim palceky. A urite to zvladnete, ked som to ja zvladla 5 dni pred porodom
len tie druhe, Ing. uz budu s pobehavajucim 2 rocnym lapajom30. sep 2008bez, inak vy ked tiez nechcete vediet ci mate dievca alebo chlapca, ako si to hovorila vzdy pri ultrazvukoch, nech ti to nepovedia? vedia to lekari dodrzat?
jeana myslim ze tie zenske oblbovacie casopisy dokaze kazda rozumna zena citat len nejaky cas, pretoze potom pride na to ze sa tam a)vsetko opakuje a b)su to aj tak somariny30. sep 2008- Sponzor fóra
Levik veru to mas pravdu, ja som Evu alebo Emmu mala tak asi 2x a vobec ma to nezaujalo, tak si kupujem uz len tieto babatkovske casopisy a historicku revue
Jeana, to si mala stastie s tymi statnicami, ze sa Lili narodila az potomja uz budem statnicovat ked bude maly mat par mesiacov a to uz nebude tolko casu na ucenie ako ked je babo este v brusku
ale zvladnem to, ved som aspon trochu sikovna
30. sep 2008Ahojte
Fifi, tak si mozme vzajomne fandit a drzat palce
Jani, vy ste tu kravu nekupili ???? A ja som bola v tom, ze ju mate daaavno doma....
Bez, ja tipujem babu
Tweetinka ahojako sa vam dari ? knizky...no ja citam velmi rada, ale beletriu som si zakazala, lebo to zerie strasne vela casu, takze ked uz, tak len v cudzom jazyku, nech z toho nieco mam
1. okt 2008- Sponzor fóra
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Jani, vas malinky je mudry a nacasoval si to prave na vtedy, ked uz bude mamina po statniciach
Nas sa bude tlacit na svet prave cez skuskove, takze mamina bude mat o zabavu postarane