Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • Jani, vas malinky je mudry a nacasoval si to prave na vtedy, ked uz bude mamina po statniciach 🙂 Nas sa bude tlacit na svet prave cez skuskove, takze mamina bude mat o zabavu postarane 😃 😃

• ahojtee heerecky
    k casopisom: odoberam mama a ja a obcas si kupujem dieta 😉
    teraz tam bol super clanok co ma len uistilo ze som spravila dobre ked som dala lili zaockovat na rotavisus
    a tiez o dojceni 😉
    vcera som vyhlasila ze ma tieto casaky ovela viac bavia ako emma a eva 😃 ale naozaj...
    ozj janne vy ste nakoniec tu kravu zohnali? ved si uz nepametam 😃

k statniciam vam vsetkym drzim palceky. A urite to zvladnete, ked som to ja zvladla 5 dni pred porodom 😃
    len tie druhe, Ing. uz budu s pobehavajucim 2 rocnym lapajom 😃 😃

• bez, inak vy ked tiez nechcete vediet ci mate dievca alebo chlapca, ako si to hovorila vzdy pri ultrazvukoch, nech ti to nepovedia? vedia to lekari dodrzat?
    jeana myslim ze tie zenske oblbovacie casopisy dokaze kazda rozumna zena citat len nejaky cas, pretoze potom pride na to ze sa tam a)vsetko opakuje a b)su to aj tak somariny 😃

• Sponzor fóra
  • Levik veru to mas pravdu, ja som Evu alebo Emmu mala tak asi 2x a vobec ma to nezaujalo, tak si kupujem uz len tieto babatkovske casopisy a historicku revue 😬 😃

Jeana, to si mala stastie s tymi statnicami, ze sa Lili narodila az potom 😉 ja uz budem statnicovat ked bude maly mat par mesiacov a to uz nebude tolko casu na ucenie ako ked je babo este v brusku 😬 😃 ale zvladnem to, ved som aspon trochu sikovna 😃 😃

• ahojte kokcy.. sa to tu rozbehlo 😉 Normalne nestiham citat..🙂 ked sa tu rozoberali casopisy.. citate aj knizky? ked vyjde cas 🙂 ?

• Mary: veru, tiez idem bakalarcit 😃 a ako Janne, bez mimca 😃

• jani dost dlho nebolo na utz nic vidiet, ale vzdy pred utz som zdoraznila, ze ak by bolo vidno, co to je, nech mi nehovoria.. zatial sa nikto neprekecol 😉

• Dobry den dievcata.
    Jani nekupili sme tu kravu, lebo muzovi sa nepacila. Kupila som chlpaty koberec namiesto toho 😃
    Zuzi ale ja som sa prekecla, lebo podla mna to je chlapec jak vysity 😉

• Ahojte 🙂

Fifi, tak si mozme vzajomne fandit a drzat palce 😬 😃
    Jani, vy ste tu kravu nekupili ???? A ja som bola v tom, ze ju mate daaavno doma.... 🤔 😃 😃
    Bez, ja tipujem babu 😬 😃
    Tweetinka ahoj 🙂 ako sa vam dari ? knizky...no ja citam velmi rada, ale beletriu som si zakazala, lebo to zerie strasne vela casu, takze ked uz, tak len v cudzom jazyku, nech z toho nieco mam 😬 😃

• baby tak na MK uz mame v teme tipovaciu tabulku, co sa mne a este jednej babe, co tiez nechcu vediet pohlavie, narodi 😵

• zuzi a ako to vychadza? 🙂
    ja som tiez rok zila v tom, ze janne ma doma kravu 😃

• Tak to mi je luto, ze som Vas uviedla do omylu. Ale zato mam doma macku 😵 A celkom zivu 😵

• baby ste fakt nepostrehli, ze tu kravu janka nekupila? 😉
    jani zatial je to pol na pol 🙂
    jani druha, ako si uzivate novu sedacku? 😃

• Super. ani macka ju zatial neznicila, tak sa tesim.
    Kedy ju pridete pozriet?

• jani fiha, asi az po statnici, vobec sa nestiham ucit, pomaly kazdy den chodim do BA k dokimu alebo k dia.. dnes nam cely den montuju tu vstavanu skrinu, takze ucenie zasa skoro ziadne 😛

• Sponzor fóra
  • ahojte baby.. pozerám, že k prekonaní 10 000 príspevkov nám už veľa nechýba..

• zuzi sak sa snazime, nie 😃

• idem prispiet, nech prekoname hranicu 😃
    Bez: budem na teba mysliet, ked budes statnicovat... kedy to mas presne?

• tak uz len 51 ! 😃
    zuzi bez este cosi tehotenske som sa ta este chcela pytat.. teraz si samozrejme neviem spomenut 😬

• aaaaaaaaaaa jasne, mas nejaky speci krem?
    oriesok, ty sa ako mas?

• levik: pytaj sa 😃 mozno ti odpoviem aj ja, i ked len z pocutia a nie z vlastnej skusenosti 😃
    vy kedy cakate drobceka? je aj nejaky albumik na konikovi? 😉

• hello,
    akoze ked denne napisete 6 prispevkov tak do vianoc sa tam aj dohrabeme 😎 😬

• my cakame zaciatkom maja 😵 este daaaalekoooo
    album nemam.. veci este nekupujem ani nevyberam (aj ked som urobila pokrok, minule sa mi v inzerate jeden kocik zapacil!) a brusko sa hanbim tam davat 😃
    vam sa nahodou nepodarilo tak mimochodom ? 😉

• jani, otazka so speci kremom plati aj na teba, tak sem s radou 🙂

• ahoj Jeana, neboj, pohneme aj do vianoc 😉 len v praci mam toho teraz dost, tak nestihacky tu pisat doobeda a poobede sa tu uz prilis nezdrziavate 😬
    Levik: veru nepodarilo,dnes dorazili Rusi 😦

• no hnusaci 😃

• Levik: nevadi, my sme sa zatial ani nesnazili 😉 ale dakujem, ze si ma takto pekne podporila, ze hnusaci 😃

• btw. aky speci krem hladas? 😬 ako netehu som asi nie v obraze 😬 😬

• proti striam, na brusko, zadok, boky, prsia 😉 ze ci to treba a ci je nejaky overeny 😬

• ahaaaaaa,, tak to nem - neviem 😬

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém