Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?
- Sponzor fóra
aj my cakame na tatina
este ma dnes aj veceru...
levik ten kremik: ElasiQ je sehr gut, naozaj
ale poznamka aj pre ostatne tehu: najdite si po porode kazdy den chvilocku a natierajte sa aj potom,
lebo ja som bola leniva a teraz mam hrozne strie na mojom ladnom zadocku
drahy bol z toho v strese, ze on ma mal natierat, tak som mu povedala, ze ved nevadi.. po druhom pojdem na kozmeticku upravu2. okt 2008a nesmrdi ten krem? som si kupila pred rokom ci kedy ten enja (tusim sa to tak volalo) - taky cesky a ten mi smrdel priserne, no ten som darovala kamoske
to maju vsade ci v lekarnach len?
fifi tak to je jasne, ked je futbal, uz musel stihnut pristale tak ja som vcera dostala znamenie, ze preco moj tolko pracuje, vcera ho vyhlasili za najuspesnejsieho na divizii a dostal poukazku na super vikendovy pobyt, kde ma, ako inak, vezme
radsej by som ho sice mala skor doma, ale ani to nie je na zahodenie
2. okt 2008Levik: no to je ale super, ze najuspesnejsi
musim povedat tomu svojmu, nech sa tiez ohodnoti a niekde ma vezme
heh.... uz ale rezervoval lyzovacku v januari do Talianska, tak aspon nieco
Jeana: co muzo zameskal, moze teraz ponapravovat a preventivne ti zadocek natierat aj dvakrat do dna, no nie?2. okt 2008boze moj to takto vazne preziva?
moj futbalistov neznasa, pretoze som pred tym precovala v jednom futbalovom stadione, kde bol aj penzion a restika, tak ma z toho doteraz traumu, ked ma nejaky futbalista pozdravi
levik, ano ziadne sporty, len light cvicenie maximalne a oddych
mne musia stacit premie... ziadne vylety ci dovolenky...
ale aspon za tie premie si ich mozeme zaplatit
najnovsie sme dostali odporucanie na baby wellnes v rakusku2. okt 2008- Sponzor fóra
no baby, plnime petiletku?
levik ja mam dobre skusenosti s olejom Hipp, vraj je olej lepsi ako krem, neviem, mazala som sa, ten olej bol fajn, ze sa rychlo vstrebal.. strie zatial klop klop nemam, hlavne brucho je zvyknute z mojho vecneho chudnutia a priberania
baby 11.11. rodim, nestvite makedy dame stretko?
3. okt 2008Caute
Teda, poriadne ste sa cinili vcera
Bez, vravis, ze ten ten olejik je dobry...ja zatial nepouzivam ziadne kremy, zatial ani ziadne strie nemam, ja totiz verim, ze mam od prirody taky dar, ze strie sa mi nespravia...tak uvidim
vraj ked sa strie maju spravit, ani krem nepomoze, a zas ked zena ma "antistriove" geny, tak ziadny krem nepotrebuje....
Inak Levik, co ja viem, tak baby si chvalili krem ElastiQ alebo Elasten, no neviem presne, ale tak nejak sa to vola, a stoji to okolo 200-300 Sk, co nie je az tak vela...3. okt 2008Levik, to je teda poriadny rozdiel v tej cene...
Urcite na tom nieco bude s tou suchou kozou, ale ja tava si nedavam po sprche nic, hoci telove mlieko som si aj poctivo zakupila...ale vzdy sa ponahlam do roboty a nestiiihamale pokozku na bruchu suchu nemam, suche mam akurat nohy a obcas ruky, a v zime nohy nevidiet, takze mi to nevadi
3. okt 2008nevolnosti nastastie nic.. ale pocity na vracanie su, pri predstave mnohych jedal.. nastastie neda sa mi zjest vela a aj ked mi pridu chute pokombinovat veci alebo na nieco divne, tak to nezjem, tak asi aj preto som este nevracala.. aj si davam pozor aby som hladna nebola.. tak klop klop
ty sa ako citis? uz citis pohyby?3. okt 2008Levik, tak to je fajn ze nevracias, este taketo stadia su znesitelne
Mna to tiez nastastie obislo a bola som na tom podobne ako Ty, ale teraz uz zas mam chut na vsetko
ale tiez vela naraz nezjem, lebo ma to potom hrozne tlaci, takze jem casto a po malych mnozstvach
Ja uz pohyby citim dost dlho, uz od konca 17 tt asi, a poslednych par tyzdnov uz kope poriadne, mam pocit, ze citim asi kazdy jeho pohyb, lebo sa mrvi vkusetak sa manzel tesi, ze to bude sportovec po nom
a je perfektne, ked citim, ako sa tam cely prevaluje, je to skvely pocit
3. okt 2008cicuse ja mozem az po 13.10., ci uz upsesne alebo nie zostatnicujem..
jani ten olej maju aj v DM, stoji okolo 100,-
jaj nevolnosti, baby len sa drzte, aby ste nedopadli ako ja
mary este si to uzi, kym su tie pohyby prijemne, ja mam obcas pocit, ako vo votrelcovi, ze mi praskne brucho a dieta vyjde von, kade sa mu bude zdat..a ked zacne skakat hlavickou po mocaku, stereo nozkou pod rebra, ze sa nemozem nadychnut.. clovek nevie co skor, ci sa pocura alebo zadusi
3. okt 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
zuzi ked vam pride ten jediny casopis, co mate predplateny, pozri rubriku cestovanie