Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?
Bez, tak to verim, ze je to uz na nervy
Ale tie dve polohy v posteli mam uz aj ja, na bruchu uz davno nie, a na chrbte sa tiez uz neda...a boky mam uz odrate, co sa len z jedneho na druhy prevalujem
Este ze moj maly nema take dlhe noziska a zatial sa vrti pod oblastou pupka, takze sa to da, aj ked tie jeho nocne party byvaju dost narocne
3. okt 2008- Sponzor fóra
baby ked napisem tento, este 6 prispevkov a je to
som citala, ze od zaciatku by som si mala zvyknut spat na boku, ale mne sa zatial najlepsie spi na chrbte, ze si trocha zmotam perinu pod jednu stranu, takze som troska na bok, alebo na bruchu, ale ze mam tak nohu jednu pokrcenu, ze sa netlacim ani na brusko ani na prsiatak som zvedava, co ma este vsetko caka
sa uz neviem dockat pohybov, teraz je to take, ved viete ake, ked nic necitit
takze stretko o dva tyzdne niekedy?3. okt 2008juuj crta sa tu stretko???
baby teste sa ked bude drobec uz na svete. My ked spolu zaspime na manzelskej posteli, Lili je v strede rucicky roztiahnute tak, ze nemas sancu sa priblizit a budim sa s tym ze lezim len polovickou tela na posteli a ostatna cast vo vzduchu
a ked sme jej uz mohli dat dole postolky, taaak si uziva to volne kopanie3. okt 2008jani , ja som cely zivot spala na bruchu, lenze hned na zaciatku tehu, cca v 6tt mi brutal narastli prsia a boleli jak das, takze odvtedy vobec nespim na bruchu, teraz mi uz aj na chrbte byva blbe, tak ostavaju fakt len pravy alebo lavy bok... ale cloveku to pride v pohode, len ten strasny ukon "prehodenia" sa z boka na bok
najhorsie je aj tak vstavanie z postele, uz by sa mi zisiel maly zeriav
3. okt 2008Jani, tak Ti s tym jobom drzim palce
Ale uvidis, podla mna jak na potvoru, kratko potom otehotnies
Mne sa to stalo presne tak isto, tiez som si hovorila, ze kym otehotniem, to bude trvaaaaat, tak aspon zmenim job, lebo ma tiez nebavil...a mesiac co som bola v novej praci, som zrazu, ani neviem ako, ostala tehotna
3. okt 2008- Sponzor fóra
aj predchadzajuca mala naparovanie ale asi zanesene
a tato ma aj nejaku ionizacnu funkciu na tazsie miesta... a zistila som ze zo susicky pradla vznikne destilovana voda, tak tu tam dolievam
chapete matka na materskej, tak vymyslam zlepsovaky do domacnosti
@janne nemusis si zverejnit zivotopis ak nechces, staci si vytvotir agenta, a budu ti prichadzat vsetky aktualne ponuky zodpovedajuce tvojmu requestu3. okt 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Bez, tak to mas vesele, zacinam sa na to tesit
Mne je akurat trochu neprijemne, ked 10x za sebou kopne na to iste miesto, to mam pocit, ze mi spravi dieru do brucha
, ale inak je to zlatucke

A urcite zostatnicujes, nestresuj