tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
jeana ved ja som sa tiez aj kolegom venovala :-) ale stretko je dobry napad. som strasne zvedava na lili x-) a idem asi objednat ten kyblik na plienky :-D inak ty si spominala ze ten monitor dychu vobec nepouzivas? nechcela by si ho predat?
ahoj jani :-)
ja kludne rozmyslam ze by som ho aj predala za nejaku lepsiu cenu ;-) podiskutujem s manzelom aky ma nazor :-D a dam vediet ;-)
ten kyblik je good ze mas samostatny kos a nehadzes to k ostatnym odpadkom a kedykolvek to vyhodis, inak on je 20litrovy, teraz ma napadlo ;-)
a vraj sa moze ppuzit aj namiesto kyblika na kupanie, mi vtedy hovorili ;-) ak chces poslem ti link kde su naj ceny...
jani tak porozmyslajte, lebo my to asi budeme kupovat, takze by to mohlo byt vyhodne pre obe strany
ja som zatial kupovala na predeti.sk a tiez tam pisali o kybliku, ze sa da pouzit na kupanie
no veru mam uz minibrusko ze ho vidno aj cez oblecenie x-) si asi zaspominal ze aj vasa lili bola najskor taka malinka, ze x-)
fifi no co ti brani dobehnut na stretko? nic :-D
teda jeanu to akosi chytilo - to mamickovanie ;-) Levik, v stredu 19teho pojdem cez BA v rannych hodinach do Rakuska :-D skoda, ze nebude cas na kafco :-|
ze 4.30, to sa akurat podvedome budim na uskladnenie prebytocneho mliecka a otacam sa na 2hu stranu :-D :-D
levik, my nechceme hned 2he babenko, az po 4 rokoch ;-) :-D
a ten monitor ma "dobu spotreby" 2 roky, takze aj tak nic :-N
s tym monitorom dam hned vediet ako zasadne rodinna rada :-D
levik inak predeti maju najdrahsie ceny viacmenej vo vsetkom... od kocikov po malickosti...
urcite odporucam Ostereich x-)
boooze to som ako skaredo napisala! Nie, ze nechceme ale zatial neplanujeme hned, az ked bude Lili vacsia a samostatnejsia aby sme sa mohli venovat detickam v tom najmensom veku co najviac ;-)
dobre tak daj vediet ;-)
ja som najskor mala v plane velky nakup v rakusku... lenze... to by som musela vydrzat, bolo by to potom naraz velka polozka, velky zhon, a malo radosti z postupnych nakupov.. takze kaslem na to :-D pojdeme asi len zopar veci tam kupit niekedy v januari - februari, ked budem potrebovat aj ja nejake dalsie oblecko
Caute maminy :-D
Riesite babatkovske nakupy ? :-N Vy tusim este aj mna s tym predbehnete :-D :-D Ja som dnes objednala kopec veci, konecne som sa k tomu dokopala :-N Ale kocarik este stale nemame :-D
Aka si ty akcna. Ale ved si od fachu, tak by sa aj patrilo. Potom aj ja si kupim ten casak ;-) Teraz sa priznam, ze sa mi velmi nechce citat tie casopisy. Aj ked som si uz nejake kupila, ale len lezia na stole :-N
ja ich priebezne listujem, lebo stale som v inom stadiu, ze ine ma zaujme a zapamatam :-)
a jeden je rozlozeny na stole nonstop, s cvicenim pre 4. mesiac :-D